Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
donmackó
üzenetére
Végül is egy próbát tudok tenni azzal amit jelenleg a winhez használok. TRUST 7port USB Hub.CSak nem tudom, h kössem össze, mármint hogy kettő vége van a az usb kábelnek amit be tudok dugni a hubba. Tehát az egyiket a hubba a másikat a routerba dugom? Egyébként a listáról való eltávolítást követően újra hozzáadtam a torrentet, el is kezdte a töltést de fél percen belül ezt dobta. Hiába dismiss/deatel, semmi, azaz ez az ablak jön föl újra és újra.

-
Sinisi
senior tag
válasz
donmackó
üzenetére
Szia! egy ilyennél csatlakozott le és föl többször egymást követő rövid időközönként win alatt. illetve, hogy ha bedugom egy ilyenbe (mert a routrrel még nem próbáltam ezt a verziót) akkor a routerrel hogy kötöm össze?Vagy azért van kettő usb vége a winyó kábeljének mert a vastagabb vezetéket egy ilyenbe dugom és a másikat kötöm a routerre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest