Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
atomanti19
üzenetére
Valaki mindig olvassa...

Így látatlanban két lehetőséget látok:
1. WiFi-n felcsatlakozik valami eszköz, ami erős forgalmat bonyolít, ezért lassú a net az asztali gépről. Nézd meg a DHCP táblában, mik vannak WiFi-n csatlakozva, esetleg a szomszéd is nálad netezik-e, kapcsolj ki minden eszközt, ami WiFi-n csatlakozik, esetleg ideiglenesen változtasd meg a WiFi jelszavad valami teljesen másra, és nézd meg, hogy úgy mit csinál az asztali gép.
2. Ha az asztali gépen akkor is lassú a net, ha WiFi ugyan be van kapcsolva, de tuti senki nincs csatlakoztatva rá, akkor szerintem HW hiba, vidd vissza, ha még garanciális.
Az OpenWRT használatát egyébként én is támogatom, de ezt azért tudnia kell gyári FW-rel is.
-
PistiSan
addikt
válasz
atomanti19
üzenetére
Szia!
Nekem a gyári rendszerrel borzasztó lassan ment a wifi kapcsolódás, illetve más hálózati lejátszással kapcsolatos gondjaim is adódtak.
Nekem a SUSTE féle OpenWrt nagyon bevált, bátran ajánlom neked is a használatát. -
Rick4
félisten
válasz
atomanti19
üzenetére
Szerintem cseréld le egy openwrt-re a gyári szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming VG289Q
- PS5 Pro 2TB, 3 év teljes körű garancia, vadi új! Ajándék gyári talp+Ghost of Yotei+Disc Drive
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő