- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #1048 üzenetére
Jelen pillanatban egy 2.5-s hdd most win8 van fent az alapból engedte felcsatolni mint z meghajtót de ugyanúgy másol arról is
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #1046 üzenetére
2 torrent van engedélyezve visszatettem én is mind a 20-t és 0.68 a terhelés gondolom akkor a ftp-ről másolás terheli ennyire?
ftp-ről olyan 7-9mb/sec másol ez elfogadható vagy lehet rajta gyorsítani? -
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #1044 üzenetére
Most nekem is 0.91 visszább vettem a torrentből mert egyszerre seedelt olyan 20-at azt hiszem így hagyom
de lehet az ftp-ről való másolás is fogta meglátom hogy milyen lesz ha nem másolok -
válasz
Kicsirics77 #1018 üzenetére
Hát, utóbbi nem éppen egy pontos megoldás! Ez inkább csak egy maximumot határoz meg, amit lehet soha az életben nem ér el!
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #979 üzenetére
még semmi, mert nincs sehol, a mezőtúriaknak sincs! :-(
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #890 üzenetére
Ha csak simán felhasználónév-jelszó nélkül írom be, akkor azt kapom, hogy "A kiszolgáló által kért bejelentkezési hitelesítés nem támogatott"
Vsftpd-ben már korábban átírtam az anonymous_enable-t YES-re, ha ez számít.
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #888 üzenetére
Hogyha böngészőn keresztül úgy kell belépni, hogy ftp://usernév:jelszó@domainnév:port, akkor azt írja ki, hogy belső kommunikációs hiba...
Ja, és nincs "gép", csak Android-os eszköz.
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #886 üzenetére
Android-dal Total Commander-ben FTP plugin-nal, felhasználónév: ftp://domainnevem.systes.net:2221
Felhasználó: ftp
Jelszó: router jelszavaBevittem még egy sort a vsftpd-be: ftp_username: root
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #842 üzenetére
Pont így csináltam ahogy írtad, 1-es lanon van routerre kötve, beállítottam azt a IP címet amit mondtál, router nem osztja ki az IP címet, se az átjárót, csak egy fals IP címet generál a windows. Ezért állítottam be kézzel. pingelésre nem válaszol még így se, és még a telnet se jön be 23-as porton. Nem szeretem ha hülyének nézik az embert.
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #840 üzenetére
Hányszor állítsam be a hálókártyámat? Hálókártyámnak semmi baja, hisz most is rajta netezek, mindig kihúzom a routerből hogy tudjak netezni, amikor meg próbálom vissza dugom ennyi.
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #836 üzenetére
fölül van a IP cím, utána az alhálózati maszk amibe 255.255.255.0 utána van a router valós átjárója
-
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #830 üzenetére
A gépet újraindítottam, nem jön be egyiken se semmi.
Én megyek dolgozni délutánra este 22:30 után leszek addig írjatok le ötleteket, mit nézzek meg, vagy mit próbáljak meg.
Köszönöm! -
11hh
tag
válasz
Kicsirics77 #827 üzenetére
192.168.1.1 -re bejött a luci fekete képernyője, aztán tovább nem ment, utána frissítettem és az se.
192.168.0.1-nél még ennyi se jött be
próbáljam resetelni a routert 5másodpercig ? -
Rascally81
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #813 üzenetére
Mire jó ez a nokia kábel??
-
válasz
Kicsirics77 #813 üzenetére
Egyszerű, felteszed valahova, mondjuk data.hu, vagy bármi egyéb, és belinkeled ide! Így még a kereső is megtalálja majd...
Valamilyen nekem is van, az enyém ezzel működik!
http://users.atw.hu/intruder2k5/index.php?dir=apps%2F -
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #774 üzenetére
Nem most hirtelen gondoltam, hanem amikor van rá időd. Kíváncsi vagyok, hogy csak nálam ilyen rossz a kapcsolat sebessége (hangsúlyozom, stabilitással semmi gond!), vagy tényleg Android vs. Tp-Link ellentétről van szó, mert akkor sajna a router-nek mennie kell a levesbe...
-
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #764 üzenetére
Az egy dolog, hogy tökéletesen csücsül rajta. Nekem sincs semmi gond azon kívül, hogy a letöltési sebesség 1-200 k. Telefonon, átlagos böngészési műveletekkor észre sem vettem volna (ritkán töltök le rá), de a tablet kvázi pc kiváltására van, így ott már szembeötlő.
Futtatnál egy speedtest-et, ha szépen megkérlek?
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #770 üzenetére
Küldtem képet róla akkor a nettel lehet valami?
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #768 üzenetére
Ment privi
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #766 üzenetére
Egyedül jelszót adtam az ftp-nek hogy tudom újraindítani vsftpd-t,de belső ip-vel müködik
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #757 üzenetére
Igen de tegnap este megpróbáltam itthonról is de semmi az oldal nem érhető el próbáljam később viszont a luci müködik még bentről is(melóhelyről)
-
válasz
Kicsirics77 #757 üzenetére
Ja sorry, addig nem olvastam vissza!
Ez sajnos sok helyen így van, többek közt nálunk is! Ha valami nagyon kell, akkor marad az SSH Tunnel, ott mindent elérek...
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #736 üzenetére
Szia!
Most nézem itthonról belülről elérem kivülről nem mi lehet a gond a 2221 porton próbálom -
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #734 üzenetére
Köszi próbálkozom
Be van állítva amúgy minden,lehet hogy a munkahelyi proxy tilt? -
mandras81
senior tag
válasz
Kicsirics77 #708 üzenetére
Nekem még sosem szakadt le két hét alatt a noti vinyó + külső ház.
A #692-ben említett lassú másolási sebességnek lehet oka az elégtelen tápellátás? Ha egy usb-ről megy aktív hub nélkül, akkor ugyanolyan gyorsnak kell lennie, mint hub-bal, ugye?
-
jimmy1801
tag
válasz
Kicsirics77 #657 üzenetére
Persze. De most mennem kell melózni és ott nem férek hozzá a nethez. Este vagy holnap délelőtt tudok érdemben segíteni.
-
jimmy1801
tag
válasz
Kicsirics77 #655 üzenetére
Remélem! Mert ezen kívül nagyon elégedett vagyok vele! Gyors is stabil is! Hibát még nem találtam benne. Persze az is igaz, hogy még csak 5 napja van meg, de abból 4 napja megszakítás nélkül megy torrentel, ftp-vel, webszerverrel együtt. Plussz még napi mentéseket is készítek a rácsatolt vinyóra. Szóval nekem bejött!
-
jimmy1801
tag
válasz
Kicsirics77 #653 üzenetére
Most miért mondod ezt? Nagyon szép kontrasztos lenne!
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #638 üzenetére
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #626 üzenetére
Szia!
Első körben így. Persze lehet még finomítani, attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. (Egyik topictársnál pl. olyan igény volt, hogy az egyik felhasználó csak egy bizonyos mappát lásson, ne tudjon kijönni belőle, olvasni és feltölteni tudjon, de törölni ne (még a saját maga által feltöltött anyagot sem). Természetesen ez is megoldható.).
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #529 üzenetére
Volt hosszú reset pingre nem reagál a gép azt írja ki nincs hálózatikábel bedugva olvastam hogy van valami amivel fel lehet éleszteni de nem találom.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #525 üzenetére
Az a helyzet, hogy a legtöbb notebook esetén azonos típusszám mellett annyiféle variáció létezik (felszereltség), mint égen a csillag.
-
shadoan
tag
válasz
Kicsirics77 #411 üzenetére
Na ezt most kipróbálom, van egy HDD dockolóm ami külső tápos... ha igaz, elsírom magam
-
rrunner
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #380 üzenetére
Sikerult, koszonom, mar az mukodik. FW felment szepen, WPA-t, MAC szurest, SSID-t sikerult ugy beallitani, hogy a host-ok eszre sem vettek, hogy valami valtozott a halozatban.
Egyelore ket problemam van:
-Nem tudom hogy kell eszrevetetni a feldugott USB diszket. (Kesobb azt szeretnem a transmission ala is betenni.)
-A letoltesi sebessegem wifin kb 16 mbps, etherneten kozel 30. A radio 802.11g+n-re van allitva, a status szerint Bitrate: 54.0 Mbit/s, pedig "n" interfesz van a laptopban. (Ez egy windows, reg nem volt rebootolva, most mindjart ujrainditok, nehogy a windows hulyesege miatt troubleshootoljak orakig).Tudtok ezekben segiteni?
koszi -
nyikszi
őstag
válasz
Kicsirics77 #380 üzenetére
Gondoltam
Én meg az FTP userekkel szenvedek
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #373 üzenetére
Menj végig lépésről lépésre megint, ha valaminben nem vagy biztos akkor kérdezz.
A leírásom jó, csak legfeljebb nem érted melyik részre utalok, vagy mit nyomj...... -
válasz
Kicsirics77 #369 üzenetére
Reset-nek működnie kell vargalex 1.1.5-ben! Áram alatt, 5-10mp!
Failsafe mód telneten, 1043-as topikban keresőbe: Visszaállítás
-
xigris
őstag
válasz
Kicsirics77 #366 üzenetére
teamviewerrel megtudja nézni nem kell a routernek netre kötve.
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #362 üzenetére
ha adsz privátban hozzáférést beálítom neked,ha gondolod.....
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #362 üzenetére
reméálem mentésed volt.....azt elfelejtettem írni, hogy csinálj mentést (de ez remélem már mindenkinek alap)
atűzfalban remélem nem a LAN vagy a WAN zónákat piszkáltad
ahhoz kell csak hozzányúlni amit újonnan hozol létre:
"vendeg - reject", elvileg ez a legalsó szerintem, ésitt kell belépni a szerkesztésbe
ha itt elrontasz valamit abból tuti nem lehet router halál -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #360 üzenetére
hoszú reset-re sem reagál? kb 5-10mp-ig nyomd
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #358 üzenetére
A 355-ös hozzászólásomban ott van magyarul lépésről lépésre, azt csináld végigi luciban.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #350 üzenetére
Szia!
Ha még a PC-idet is biztonságban szeretnéd tudni, akkor csinálhatsz neki egy önálló hálózatot, saját IP tartománnyal. Ha nem definiálsz a 2 tartomány között átjárhatóságot, akkor nem látják egymást. Egyúttal a Samba config-ban célszerű beállítani, hogy csak a saját tartományodról fogadjon kapcsolatot.
Egyébként WiFi-n akar csatlakozni hozzád? Ha igen, akkor a wiki-n meg is találod a vendég WiFi beállítását. Igaz, hogy ssh-n írja le a műveletet, de teljes egészében kivitelezhető LuCI-n. Ráadásul itt utolsó lépésként még a sávszélesség korlátozást is megtalálod (persze korlátozható vezetékes "vendég" háló esetén is). Van hozzá LuCI csomag is: luci-app-wshaper. -
Zol77
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #348 üzenetére
Nem tudom milyen system usert akarsz. Root? A samba-nak külön jelszókezelése van úgy tudom.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #344 üzenetére
ssh-n belépsz , majd az adduser-el létrehozol egy felhasználót, majd smbpasswd parancsal adhatsz jelszót az előbb létrehozott usernek. A samba nevű user alapból a vendég ha jól rémlik. De azt már kikapcsoltad úgy látom.
Ha win7 alól vagy,és ezután sem működik,akkor itt van Intruder2k5 írása,ezt is csináld meg : [link] -
Zol77
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #341 üzenetére
kikapcsolod a vendég hozzáférést,majd adj meg smb user-t, meg smb jelszót. Nagyjából ennyi.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Kicsirics77 #327 üzenetére
két gép között, de a routeren keresztül...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Kicsirics77 #316 üzenetére
Ez ~70MB/s komoly? Ez min keresztül ment?
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #314 üzenetére
Szia!
Amiből kiindult ez az egész, ott azt írtad, hogy szörnyen lassú, még az 5 MB/s-et sem éri el. Milyen sebességet várnál? Olyanról, amit ugyan ezzel a HDD-vel PC-n elérsz, még álmodni sem szabad.
Nem az USB 2.0 a szűk keresztmetszet, hanem a CPU. Bár az is hozzátartozik, hogy egy minimálissal azért többet várnék, mert az 1043ND-n elérhető sebességnél nem sokkal gyorsabb. Persze jobban terhelhető egyébbel.
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Kicsirics77 #312 üzenetére
szia!
A 1043-as topikban, pont tegnap rajtam be képeket a másolási sebességekről. 3600-sal készültek, csak eléggé összekeveredik a két topik. (három) -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #304 üzenetére
Szia!
Mondom, hogy ez ugyan úgy samba. Mondjuk annak is 10 MB/s felett kellene lennie. Ha adsz privátban hozzáférést, szívesen ránézek.
-
nyikszi
őstag
válasz
Kicsirics77 #304 üzenetére
Azt írtad, hogy 5-ről 12 MB-ra ment fel a sebesség. Most akkor nem?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Kicsirics77 #306 üzenetére
Megértem.
Remélhetőleg nemsokára nekem is a birtokomba kerül egy ilyen kis szerkezet. Én idő hiányában először a gyárit fogom belőni. Aztán ha lesz időm akkor kipróbálom a vargalex változatot...meg egyebeket. Bár ha ilyen botrányos sebességet fog produkálni akkor inkább hagyom... -
MrSealRD
veterán
válasz
Kicsirics77 #303 üzenetére
Gyári firmware-el tesztelted, hogy mennyit tud? -
nyikszi
őstag
válasz
Kicsirics77 #287 üzenetére
Ezt én is kipróbálnám, de a jelenlegi rendszerem attól még fog menni, nem csesz el semmi extroot-ot, igaz?
"figyelem a reboot után csak így lehet elérni már a routerre csatlakoztatott külső meghajtót."
Ez csak arra vonatkozik, hogy TC-ben hálózati mappaként lehet elérni. Jól értelmezem? Főleg Alextől kérdezném. Mert nekem is elég lassúcska, max. 5MB/s-cel másol.
Másik kérdésem, hogy ftp usernél meg lehet adni, hogy egy bizonyos tárterületnél nagyobbat ne használhasson? Mondjuk max. 10 GB és ha az betelik, akkor valami hibaüzenetet kiír neki?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Kicsirics77 #297 üzenetére
Ejha...akkor még rosszabb mint gondoltam.
A gép gigabiten lóg, a hdd meg USB2.0(480Mbit) Azért egy 20-25 elvárható lenne. -
MrSealRD
veterán
válasz
Kicsirics77 #289 üzenetére
Ez a sebesség milyen helyzetben jön? Routerre van kötve a HDD, és Wifi-n csatlakozol rá a géppel? 2.4 vagy 5Ghz?
Csak érdekel. Nem gondolom, hogy ettől függne.
-
válasz
Kicsirics77 #291 üzenetére
Azért jó lenne, ha másoláskor ránéznél a top paranccsal a routerre, hogy valóban az NFS dámon van-e terhelve, és nem a samba?
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #289 üzenetére
Még nyomozom, hogy miért nem gyorsabb a 3600/4300 ilyen szempontból, mint az 1043ND. Lehet, hogy valami hálózatkezelés a kernelben.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #287 üzenetére
Szia!
A lényeg kimaradt az elejéről. A telepítés:
opkg install nfs-kernel-server
Illetve ilyen eléréssel szerintem ugyan úgy a samba-t használja. Kipróbálhatod, ha leállítod a samba-t, mi történik. Az NFS mountolása windows-ról (legalábbis XP-ről a Windows Services for UNIX Version 3.5 telepítése után):
mount \\192.168.1.1\mnt *
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #266 üzenetére
Szia!
Nem megy közben viszonylag nagy sebességgel a transmission?
-
bence111
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #271 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát, de ha rádugtam egy 2,5 es samsung 650 Gb os vinyót, azzal működött.
Nem lehet hogy a 2 terra kicsit sok neki?
-
válasz
Kicsirics77 #275 üzenetére
Nem megy rá, a Tomato csak BroadCom alapú routereket támogat! Igen, angol nyelvű, mint a legtöbb - rendszergazdai - dolog a számítástechnikában!
-
válasz
Kicsirics77 #273 üzenetére
NFS = Network File System!
Ez nem a HDD-n lévő filerendszerre utal, hanem a Samba, és az FTP mellett egy harmadik megosztási forma!Én Tomato-t használok, de ASUS RT-N66U-n! A sebességek olyan 12-18MB/sec közt mozognak, írás, olvasás, samba, ftp tekintetében!
-
válasz
Kicsirics77 #271 üzenetére
Én nem használok DLNA-t, de tudtommal az sajnos semmilyen sebességbeli előnyt nem jelent! Esetleg NFS-el tudnál lényeges előrelépést elérni, ami a Samba-hoz képest akár 30-50%-al is gyorsabb lehet, de egyrészt nem tudom, hogy az O'Play támogatja-e, másrészt az OpenWrt-s konfigjában én egész biztosan nem tudok segíteni!
De vsz itt más gond lesz, mert igen furcsa lenne, ha nem tudná a 1043 sebességét sem! Vagy a mount opciókkal lesz gond - gondolom nem formáztad a HDD-t a webes felülettel -, vagy nem tudom... Ezzel inkább keresd majd Alex-et!
-
bence111
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #264 üzenetére
Egy 3,5 -es wd vinyó, külső táppal ilyen külső házba belerakva.
http://www.speeddragon.com/index.php?controller=Default&action=ProductInfo&Id=152
-
válasz
Kicsirics77 #266 üzenetére
Hát ez jó kérdés! Nem lehet, hogy az adott file nagyon töredezett? Próbáltál több dolgot is másolni? Mind ilyen? Az, hogy PC-n milyen gyors, egy dolog... Akármilyen gyors is a routered, itt mindig annak a procija lesz a gyenge láncszem!
-
válasz
Kicsirics77 #262 üzenetére
A baj az, hogy a Hálózati helyekből betallózva is a Samba-t használod, tehát azzal, hogy felcsatolod hálózati meghajtónak semmit sem nyersz!
-
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #137 üzenetére
A vinyó külső tápos házban van.
-
contaxg
veterán
válasz
Kicsirics77 #96 üzenetére
Köszönöm! Teljesen igazad van!
Figyelmesen át kellene olvasnom az egészet.Meg is szeretném ragadni az alkalmat,
és köszönetet mondanék vargalexnek a profi munkáért!!!(#97) CaNNa3IS
Megy mint atom lassan már egy hete!
Fényévekkel gyorsabb mint az öreg Linksys WRT54GL. -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #74 üzenetére
log
Nov 13 07:44:28 OpenWrt auth.info passwd: Password for root changed by root
Nov 13 07:44:29 OpenWrt authpriv.info dropbear[2237]: Premature exit: Terminated by signal
Nov 13 07:44:29 OpenWrt authpriv.info dropbear[2589]: Running in background
Nov 13 07:45:56 OpenWrt kern.info kernel: [ 465.010000] Adding 131068k swap on /dev/sda1. Priority:-1 extents:1 across:131068k
Nov 13 07:46:55 OpenWrt daemon.err transmission-daemon[2855]: UDP Failed to set receive buffer: requested 4194304, got 327680 (tr-udp.c:77)
Nov 13 07:46:55 OpenWrt daemon.err transmission-daemon[2855]: UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 327680 (tr-udp.c:88) -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #64 üzenetére
Hi!
Nálam az ipdns.hu tökéletesen megy, illetve ezen kívül dyndns.org-ot, illetve no-ip.com-ot használok gond nélkül. Igaz, a DIR-825-ön, de mivel ott is OpenWrt fut, így ugyan az a script.
Ugye nem vagy másik router mögött? Az ipdns.hu-n (illetve a többin) nem is látszik, hogy update-olja az IP-t? Mi a ddns config-od? -
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #60 üzenetére
Még sose kapcsoltam ki---de ezek után nem is fogom!
Türelmetlenül várom az áramszünetet. -
Zol77
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #57 üzenetére
Ez azért elég nagy butaság amit írtál...
a 1043 ,meg a 2543 teljesen más hardware mint a két utolsó.
(lassabb cpu,valamint a ram negyede , meg fele a két nagyobbhoz képest)
A két legnagyobb TP-Link meg egy antennával,meg egy kis wifi sebességgel tér el egymástól,ezért gondoltam az összevonását. -
tomi7711
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #53 üzenetére
Jaaa értem. Nekem még simán megy a dyndns szerencsére
-
tomi7711
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #50 üzenetére
Ez a szolgáltató támogatott? Az én listámban nem látom...
-
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #50 üzenetére
Böngésző cache törlés?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #49 üzenetére
na a ddns már valami miatt nem meg ha valakinek van ötlete azt szivesen fogadom
a kiszolgáló az http://dynamic-dns.net -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #48 üzenetére
na karaj már openwrt van rajta
kezdődhet a konfig -
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #44 üzenetére
Ezt töltsd le, ellenőrizd az MD5SUM-ot, nevezd át valami rövidebb névre, a kiterjesztés maradjon és kábelen frissítsd.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #44 üzenetére
factory, hozzá való FW, és ne wifi-n frissítsd.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #41 üzenetére
Akár azon is lehet. Ez éppen egy ilyen adapterbe lévő micro-sd.
De akár hdd egyik partíciójára is ki lehet alakítani. -
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #10 üzenetére
Mert minden legyen rendben! És érdekelt is, hogy mit kell változtatni.
-
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #8 üzenetére
Így van. Amit még állítottam a szokásosakon kívül, az az USB led. (Nem kapcsolta le a HDD lecsatlakozáskor.) Vargalex segített.
-
Sebiferi
tag
válasz
Kicsirics77 #6 üzenetére
Igen, Vargalex 1.1.5
-
Pr3s
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2 üzenetére
na várjuk a tulajokat, reméljük ez a masina hibátlan, és senkinek semmi baja nem lesz vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest