- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadoan
tag
válasz
Kicsirics77 #411 üzenetére
Na ezt most kipróbálom, van egy HDD dockolóm ami külső tápos... ha igaz, elsírom magam
-
shadoan
tag
válasz
urbanjozsi #408 üzenetére
Nem, két USB kell hozzá, de van amikor elég neki egy is. De nem külső tápos. Erre egyébként én is gondoltam, hogy a HDD elszívja a naftát de akkora baromságnak tartottam, hogy nem mentem utána
Ugye nem ez lehet az ok...
-
shadoan
tag
Sziasztok!
Ilyen routerem van kb 1.5 hónapja, amióta lecseréltem a másikat csak szívok, de egyre inkább kezdem azt hinni, hogy hibás a routerem.
Kezdődött a DNS problémákkal - Kis előzmény - ami aztán megoldódott vagy legalábbis azóta nem jött elő.
Tegnap előtt rákötöttem egy 250GB HDD-t a routerre és ezzel együtt elment a 2.4 GHz-es jel, az 5GHz-es továbbra is ment, persze ez nem volt ennyire egyértelmű, először csak akadozott a wifi, a laptopok és a telefonok azonnal megérezték, de ma teljesedett ki ugyanis teljesen elérhetetlen volt a 2.4 GHz. Amikor már minden beállítást 2x leellenőriztem, eszembe jutott, hogy azóta kezdődött a probléma amióta a HDD rajta van így lehúztam, csodák csodája abba a pillanatba visszajött a jel. Visszadugtam a HDD-t, elment a jel, átdugtam a másik USB-be, megint elment, lehúztam, visszajött...
Ilyet látott már valaki? Holnap mindenesetre visszaviszem a boltba, hogy valamit kezdjenek vele, de ez így kicsit sok egy elméletileg tök jó routertől. Még jó, hogy megtartottam az előző gagyibb routeremet így tudom nélkülözni.
Ha találkoztatok már ilyennel vagy szerintetek ez beállítás probléma, osszátok meg velem légy szíves.
köszi,
Shad
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged