- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
a 2db HDD-vel nincs gáz, csak kell nekik külső táp (pl aktív USB hub)
az esetleg odafigyelést igényelhet, hogy ha használsz incomplete mappát, mert alapértelmezett letöltési helynek csak egyet tudsz megadni, így ha az 1. HDD-n van az incomplete, de végleges helye meg a 2. HDD, akkor egy teljes áthelyezés (olvasás/írás/törlés) feleslegesen terheli majd a routert (egyszerűbb, ha kikapcsolod az incomplete mappát)
miniDLNA-nál nincsen gáz, mert több könyvtárat is megadhatsz médiatárhelyneka WAN anomália a lekorlátozottságot jelenti?
régebben már írtam, hogy openwrt-ben van valami bug a qos-ben, mert ha interfészt vagy qos-t tiltasz, akkor valamiért a WAN-t kezdi leszabályozni
nekem az jött be, hogy egyszerre tiltottam az interfészt és a rá vonatkozó qos szabályt, és akkor rendben volt a WAN sebesség....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest