- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni ismét. Feltettem vargalex frimvare-jét és ment is minden mindt a karikacsapás.
Tényleg jó cucc. Viszont megakadtam kissé a wifinél. Tehát amit csináltam: A wan résznél beállítottam a csatlakozást (pppoe) a szolgáltatóhoz. Beállítottam a wifiket jelszó, 40hz stb. A gépemen rögtön lett is net amint meglett a szolgáltato beállítása. Engedélyeztem a wifiket, két android és a tv is rögtön látja és van is net, elég gyors. Viszont a másik asztali gép és egy laptop sehogy sem akar csatlakozni. Látják a hálózatot, ki is írja a nevét meg hogy kiválló jelerősség stb, de nem csatlakozik. Próbáltam autamatikus ip vel is, manuálisan is de nem megy. Mit kell még beállítanom hogy müködjön?
Előre is kösz a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest