- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Hi!
Help pls, amatőr vagyok a témában. Ezt a routert vagy a 1043v2 -őt akarom majd megvenni. Openwrt -t akarok majd rárakni, usbn egy külső hddt rádugni és torrentezni. Olvasgattam már a témában, láttam, hogy lehetséges a dolog. A kérdésem, hogy melyik openwrt -t ajánlanátok egy teljesen kezdőnek? Ne nagyon kelljen minden egyes apró modult külön letölteni és konfigolni. Ok, egy pici linuxos ismertem azért van, de inkább az egyszerűbb megoldást választanám.
A másik kérdésem, hogy valaki ipaddel használja ezt a rendszert? Tudni fogok majd ipaddel torrentet hozzáadni az openwrt -s transmissionhöz? És a külső hddn lévő tartalmat (leginkább sorozat részeket) el tudom majd érni ipaden? Van olyan lejátszóm ami tud dlnat, ftpt, upnpt, http streamet... gondolom akkor mennie kell majd a dolognak.
Illetve még azt mondjátok meg nekem pls, hogy a fentiek figyelembe vételével ti melyik routert vennétek a kettő közül és miért?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged