Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Kedves Toyotások !
Párom 2010-es 3-as Prius-ának plafon világítás búrája. A sarkából a befogató műanyag letört.
Nincs cikkszám rajta.
Hol tudnám, milyen megnevezéssel megrendelni, tipp esetleg ?
Ez takarja a fenti kis izzót a visszapillantó mögött, vezető oldali.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Ha esetleg van itt valakinek T25-ös Avensise, le tudná nekem mérni, hogy a hátsó ülésnél mekkora távolság van a két ajtó között. Lehetőség szerint könyöklőtől-könyöklőig, mert az a legszűkebb rész. 3db gyerekülés kellene elférjen benne.
Ezenkívül tudomásom szerint a 2.0@147 lovas verziója ajánlott a T25-ösnek, mert az 1.8-as elvileg erősen olajevős tud lenni, akár rendszeres karbantartás ellenére is. Jók az ismereteim? -
g0dl
addikt
válasz
polonic #23514 üzenetére
Nálam sem, és ez nekem nagy csalódás. Van pár bosszantó apróság, és vártam volna javítást, okosítást. Egy mobil 4-5 évig kap frissítést.
pl1 gyári navi nem tud sebességkorlátozást
pl2 mivel a vezeték nélküli android autó nem támogatott (2023-as corolla) ezért akkor szoktam rádugni, ha olyan helyre megyek, ahol jobb a mobilos navigálás. Viszont ha vezetékes android autoval használtam, akkor legközelebb csak BT kapcsolat telefonkihangosítóként sem jön létre ha nem dugom rá, kézzel kéne átállítanom csak bt kapcsolatra. szerintem ez buta, és bosszantó.
-
polonic
félisten
Volt már nektek bármifléle SW update az autón? Nekem azóta sem, semmi.
-
-szabi-
addikt
Hi
Ma reggel tolatás közben sípolni kezdett az autó.
Tapostam egy nagyot a fékre, azt hittem nekitolattam valaminek.
Reggeli félálmos nyugodt állapotú pulzusom ugrott egy nagyot.
Nézek a műszerfalra a keréknyomás, 2.1b. Hideg volt.
Délután már mind a négy kerék 2.2b nyomáson volt, viszont riasztást csak a bal elsőre jelezte. -
köpet
aktív tag
Uraim, Kaposváron néztem ki egy neppernél egy Verso-t, átvizsgálásra melyik társaság ajánlott a városban?A Koto?
-
-
No.01
addikt
Szerintem itt valami rossz (belso) kommunikacio van a hatterben. En legalabbis meglepodtem, h meg van regi C-HR. Ha ezt jol csinaltak volna akkor mostanra ezek mar reg nem lennenek keszleten.
Nalunk vannak tultarolt dolgok, de az mas. Vagy mi tartjuk keszleten es idovel tultarolt lesz vagy eleve az ugyfel keri. Igaz a nalunk keszleten levo termekek majdnem fele a tultarolas utan megsemmisitesre kerul itt meg siman eladjak remelhetoleg kisse nyomottabb aron. -
-szabi-
addikt
válasz
XSiGma #23489 üzenetére
#23491 No.01
Én is olvastam a könyvben, ezt a hosszú ideig állandó sebesség kontra bejáratás dolgot.
Viszont 6 nappal a vásárlás után autópályáztam vele 1200km-t.
Lassítás-gyorsítás nem volt opció. Szóval volt konstans sebesség bőven.
Arra figyeltem, hogy ne gyorsítsak intenzíven és ne pörgessem a motort.
Azért az olajcserét 2000km után megcsináltattam annak ellenére, hogy a szerviz felhívta a figyelmem a Toyota ajánlása alapján erre semmi szükség.
Részemről ennyit tettem a bejáratásképp. -
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Yaris Cross-ba honnan érdemes venni gumiszőnyeg garniturát?