Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Ezt a féklámpa dolgot tényleg jó alaposan körbejárjuk.
Még nem is írtam, boldog új évet.
-
-szabi-
addikt
Nálam is automatikus módban van ha P-be rakom behúzza a kéziféket, D-be kiengedi.
Mióta megvan az autó sose nyúltam a kézifék gombhoz, nekem így kényelmes.#26652 Donki Hóte
Ha állok dugóban vagy lámpánál és elegem van a fékpedál taposásából akkor benyomom a Hold gombot. Mikor lehet elindulni csak gázt kell nyomni és kiold. Alkalmanként használom szintén a kényelem miatt. Szerintem jó, hogy ég a féklámpa hiszen fékezésnek számít, jó az ha tudja a mögöttem lévő, hogy fékez az autó. -
-szabi-
addikt
Akkor inkább kérdezzék meg, adok e 1€ többet az autóért, hogy ne vadetető legyen belőle.
Alapból bosszantott ami történt erre most kiderült, hogy a Toyota nagyban tehet róla.
Egyébként helyette használtan vettem másikat mert az újár meg röhejesen drága.
Azt még hozzátenném alsó kategóriás Leonomban ez kemény burkolat volt. -
-szabi-
addikt
Összefutottam egyik cimborámmal és akartam neki mesélni a nyestes sztorimat.
Mondja ne is folytassam a szomszédjának is ugyanilyen kocsija van és ugyanígy járt.
Szintén a motorburkolat.
Neki azt mondták a szervizben, hogy a környezetbarát gyártás jegyében a motorburkolatban valamiféle szója akármi van és azt érzi a nyest.
Szerintetek ez igaz lehet? -
-szabi-
addikt
Nekem a szatyorakasztó fülek hiányoznak a csomagtartóból.
-
-szabi-
addikt
Ma reggel leraktam az autót, január elejéig a szabad ég alatt.
Azért azt remélem el fog indulni.
-
-szabi-
addikt
Szoftverfrissítés előtt 3 klikk kellett utána már egy elég volt.
Korábbi telefonom teljesen jól működött a bt hangszórómmal, fejhallgatómmal, fülhallgatómmal, házi mozival stb. Az autóval nem akart jól együttműködni.
Inkább azt mondanám autó és telefon szerencsés együttállása kell, nem hibáztatnám kizárólag a telefont. -
-szabi-
addikt
Hi
Emlékeztek többször panaszkodtam, hogy a telefon és a multimédia mennyire nem akar együtt működni.
Lekopogom (kopp-kopp) kettő hete telefont cseréltem azóta Bluetooth kapcsolat állandóan összeáll kék hátteret nem láttam.
A profil is betöltődik és a zenelejátszás is folyamatos, noha utóbbit hosszabb úton még nem volt alkalmam tesztelni.
Szóval úgy tűnik előző telóm és az autó nem voltak jó páros.
Azért ne maradjak gond nélkül eddig 3x volt a profil szinkronizálása nem lehetséges hibaüzenetem, ez új ilyet eddig nem láttam. -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Megerősítem.
#26150 pècsimunkás
Köszi.
#26152 OCTAMD
Mivel fehér az autó nem akartam fekete felnit.
Elég masszív, ez terepgumi? -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Annyit tudtam, hogy nem a feketét akarom.
A kétszínűt jó lett volna élőben látni előtte.Közös udvar mindegyik lakáshoz van hátul garázs.
Csak az ő garázsa tele van lomival és nem tud beállni, az autójával az utcán parkol az utánfutóval meg itt hátul a közös részen. -
-szabi-
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
#26129 No.01
Már sötétedett de még látszik a lényeg.

Világosabb ezüstszín a gyárihoz képest és vékonyabbak a küllők.
Balra látszik a jó szomszéd utánfutója amivel tavasszal belém tolatott ezen a kis udvaron és amit most odébb húztam annyival, hogy be tudjak állni a garázsomba a nyest miatt.
Eddig a bokrokig be volt neki tolva és nem értette miért nem tudok beállni.
-
-szabi-
addikt
Ma felkerült az RC34, rá a tavalyi Vredestein téligumi.
Nyári gumit be akartam dobni a csomagtérbe de így, hogy benne a felni azért combos volt megemelni.
Leonomba a négy kerék elfért egymás mellett a csomagtartóba, pedig kicsi csomagtere volt.
Ahhoz képest itt meg hiába a sokkal nagyobb csomagtér le kell döntenem a hátsó ülést, hogy beférjenek. -
-szabi-
addikt
#26072 OCTAMD
#26073 BaLeeNémet ebayen rendeltem használt burkolatot ha megjön beszámolok róla.
Egy Gardigo riasztót vettem.
Azt én is olvastam, hogy az ultrahang mellett jó ha erősen villog mert az zavarja, szóval beruházok majd egybe azok közül amiket linkeltetek.Meg volt egy beszélgetésem a szomszéddal, ha emlékeztek ő az aki fél éve letolatott.
Mondtam neki eddig jó fej voltam meg minden de most már csináljon valamit az utánfutójával mert szeretnék beférni a garázsomba.
Erre odébb tolta egy méterrel, mintha azzal előrébb lennék.
Tegnap már nem szóltam fogtam és odébb toltam az utánfutóját, hogy be tudjak állni.
Mondtam neki rakja be a garázsába, de ugye az tele mindennel is, igazi lomis és nem tudja ezért itt kerülgetjük az utánfutóját.
Néhány emberrel igen megerőltető jóban lenni. -
-szabi-
addikt
Seatomnál ez a motorburkolat kemény műanyag volt.
Sajnálatos hogy itt ilyen pur szerű valami. -
-szabi-
addikt
Megrendeltem az RC34-et.
Nyáron írtam, hogy gondom van egy nyesttel.
Vettem spray-t és azt hittem megoldottam a dolgot, azóta is heti 1 alkalommal használtam elővigyázatosságból.
Erre most megjött a hideg visszatért és teljesen szétrágta a motort takaró szivacsos cuccot.
Nem kicsit vagyok mérges.
A spray ezek szerint semmit nem ér.
Két szomszédot kérdeztem mindkettőnek van gondja, egyik mutatta a kocsiját vagy 20 centis átmérőjű anyag hiányzik a zajszigeteléséből.
Hol tudok ilyet venni és kicserélni? -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
RAV4nél is így van, kb 5 centivel kellene közelebb a kormány.
-
-szabi-
addikt
Kérdésemre mr ai azt mondta a kettő gyártó hasonló minőséget képvisel, mindkettő német. Ha ezek közül választok a dizájn jelent majd különbséget.
Néztem AEZ-t is (Montreal black), kicsivel drágább és abból csak fekete van. -
-szabi-
addikt
Ugyanazon az áron kapható.
Elsőre nemet mondtam mert azt éreztem a gumisnak érdeke, hogy ezt a gyártót ajánlja.
Nem sokat tudok a felnikről, a nagy gyártókat ismerem de ennyi.
Próbáltam rákeresni de nem sok mindent találtam.
Azt látom egyik 780 másik 750kg-ig terhelhető.
Utólag elgondolkodtatott lehet nem csak saját érdekét nézte hanem segíteni akart. -
-szabi-
addikt
Nem jött össze a Dezent TA felni vásárlás, készlethiány miatt.
A gumis helyette RCDesign RC34 felnit ajánlotta.
Erről tudtok, hallottatok már valamit? -
-szabi-
addikt
Múltkor bejelzett az alacsony nyomás lapozgatom a menüt keresvén a nyomásértéket mikor látom ez a trip mérő elérte a 9999 max értéket.
Közel másfél éve van meg az autó még sose használtam ezt a trip A, B dolgot.
Nekem pl ez a funkció teljesen kihasználatlan. -
-szabi-
addikt
Remélem személyre szabható lesz beállítanám a kedvenc zenémet.
-
-szabi-
addikt
Indítás után nem sokkal jön egy üzenet: Alkalmazásadatok frissítése.
Pár percre rá: Notification nem frissíthető.
Ez micsoda? -
-szabi-
addikt
Ma visszakaptam az autót, kicserélték a sérült lökhárító elemet.
Összeállt a telefonommal utána helyrejött a telefonos alkalmazásban az autó helyzetjelző.
Hátul találtam egy műagyag bigyulát nem tudom honnan származik, letört valami vagy vicces szerelő tette oda hadd rágódjak.
Kicsit olyan érzésem van mintha később szólna a közelségjelző.
Egy hét yaris vezetés után furcsa volt visszaülni az enyémbe. -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tudom.
Engem is érdekel a megoldás. -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Utanként visszanézhető menetadat nálam csak akkor van ha a telefon és az autó össze tud kapcsolódni és betölti a profilom.
Vendég módban megtett utakat nem látom az appban. -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem arra gondoltam.
Telefonon vagy PCn.
Ilyesmit már találtam: klikk
Engem viszont nem autón belüli wifi érdekel hanem távolról. -
-szabi-
addikt
Van rá mód, hogy az autó kameráinak a képét láthassam?
-
-szabi-
addikt
Ma sem lett kész a festés.
Viszont a csereautón feltűnt, hogy ki tud jelezni zebrát és az előzni tilost.
Enyémben kikapcsoltam néhány dolgot de nem rémlik, hogy ilyeneket ki tudna jelezni. -
-szabi-
addikt
Toyota megint megpróbálja a színhelyes sárvédő festést.
Egész nap meg sem mozdult a kocsi, műhely zárás előtt 10 perccel kaptam értesítést, hogy kinyitották és a térkép szerint beálltak vele.
Persze az ajtókat nem zárták be hagy kapjam a riasztást.Ma egy yaris-t kaptam csereautónak.
Múltkor a yaris cross jobban tetszett. -
-szabi-
addikt
Nálam is előugrott az értesítés, rákattintottam elolvasni az egészet.
Majd kattintottam az oké gombra és semmi nem történt csak visszalépni lehetett.
Ez megint milyen, oda programozza az oké gombot látványnak funkció nélkül.Rég nem használtam de tegnap kellett az android auto így kábel elő.
Ugye ilyenkor menübe kell turkálni és a telefon és média helyett engedélyezni kell az AA-t.
Visszafelé már nem volt rá szükségem elég lett volna a bluetooth.
Nah ezt nem sikerült megugorni.
Nem akart a BT kapcsolat összeállni, telefonon ki be kapcsoltam mire meglett és betöltötte a profilom.
Ekkor megint a menüt kell túrni mert magától nem kapcsolja vissza telefon és média funkciókat.
Ezt akartam bekapcsolni erre befagyott a gomb, se ki se be.
Gondoltam amíg elvégzi ezt a bonyolult műveletet beállítom a navit, ami persze szépen szaggatott. Lenyűgöző multitasking.
Végül le kellett állítani a kocsit és újraindítani, telefont kábelre, AA módban kikapcsolni AA-t és bekapcsolni a telefon és médiát.
A felhasználói élmény egyszerűen fenomenális.
Majd másfél éve van meg de újra és újra "lenyűgöz" a szoftvere. -
-szabi-
addikt
Mivel az autót nyári gumival adták vettem télit, de felnit eddig nem.
Fentebbi az A terv, az amit te is csinálsz.
B tervként azon elgondolkodtam nem veszek másik felnit, továbbra is cseréltetem a gumikat a gyári felnin, aztán pár év múlva mikor elhasználódnak 4 évszakos gumira váltok.
Tudom hogy télen és nyáron sem az igazi viszont én nem feszegetem a fizika határait, nekem akár meg is felelhet.
Lassan viszont el kellene döntenem merre tovább.Erről a szelepsapkás temus mérőről mondanál pár szót?
-
-szabi-
addikt
válasz
OCTAMD
üzenetére
Én meg azt hittem megvolt a téli csere, sikerült rossz következtetést levonnom.
Nálam még billeg a mérleg, hogy továbbra is évi 2x cserélgessem a téli és nyári gumit a gyári felnin vagy megvegyem a Dezent TV felnit, keressek utángyártott szenzort és cserélgessem magamnak. -
-szabi-
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az indításkor megjelenő kék hátterű üzenet már a harmadik alkalomnál roppant zavaró.
Hiába megy működik mellette az autó akkor is zavarni fog. -
-szabi-
addikt
Átküldtem az alkalmazásból az úti célt a navigációnak.
Persze nem sikerült megérkeznie.
Bepötyögöm a kocsiban, levezetek 100km-t, leállok, indítok felugrik az üzenet új útvonal érhető el.
Nah ez hasznosabb lett volna másfél órája, ezzel elkéstél.
Ezt mát többször eljátszotta.
Nektek ez az útvonalküldés gond nélkül működik? -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha kipróbálod majd számolj be róla, kíváncsi vagyok.
Nálam BT zenehallgatás is különleges élmény tud lenni, lásd korábbi hozzászólásaim. -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
USB-t használom. Kicsi 16gb méretű fat formázott sandisk pendrive.
Csak a középkonzolon lévő usb-t ismeri fel a többi usb csak töltésre való. -
-szabi-
addikt
válasz
baro32
üzenetére
Ez alapján elég sanszos, hogy a kulcsos hozzárendelés sokkal célszerűbb, mint a mobil.
MyToyota alkalmazásban ilyenkor is ott vannak a vezetési adatok?
Legközelebb a kocsi közelében leszek megpróbálkozom megint a kulcs hozzárendelést. Nem is értem a kereskedésben miért nem állítják ezt be. -
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Telefon újraindítás után pár napig működik aztán jön a kék háttér.
Szinte mindig elsz@rodik ha volt valami nagyobb frissítés éjszaka a gugli áruházból.
Bluetooth-on keresztüli zenehallgatás nem folyamatos, vannak benne akadások.
Amit meg tud ugrani az aliexpresses BT fülhallgatóm meg a több éves olcsó kínai BT hangszóróm az nem megy a Toyotának.
Ha lassú az összekapcsolódás az autóval máris jön a kék háttér.
Később ha esetleg menet közben mégis sikerül összekapcsolódni akkor meg vendég módban marad.Azt nem mondhatom, hogy nem fejlesztenek mert régen három kattintással lehetett elfogadni a kék hátteres menüt, aztán egy frissítés után ez egy klikkre rövidült.
-
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Vásárlás óta így működik szóval nem tudom hová van eldugva a menüben.
-
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nálam elindulás után zárja az ajtókat.
-
-szabi-
addikt
Múltkor pont erről beszélgettünk kollégámmal, miközben összerakják az egyik legmegbízhatóbb autót a világon szoftverben, multimédiában vagy 10 évvel vannak a többiek mögött.
-
-szabi-
addikt
Ugyan egyik rendszert sem kapcsoltam de visszajelzés csak a műszerfalon a hangjelzéseket lekapcsoltam.
-
-szabi-
addikt
Nah igen ez is olyan ami kényelmetlen, nem lehet rádiót hallgatni miközben pár percig várok valakire.
-
-szabi-
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Sávtartó nem lenne rossz dolog de pl. felújításnál sávszűkítés esetén (nem tudom mit lát és mit nem) azért van, hogy ellen kell tartanom mert ráhúzná a korlátra.
Szerencsére nem izomból kormányoz de hosszabb felújítós szakasz esetén inkább kikapcsolom.SZERK: Jah látom később már írtad ugyanezt.
-
-szabi-
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ez nem hülyeség. Ez ficsőr.
Visszakeresel erre panaszkodtunk már páran, pl itt az enyém. -
-szabi-
addikt
Nem akarok se központosító gyűrűt se eltérő ET számú felnit.
Kézikönyv 722 oldalán ennyi szerepel: 19 × 7 1/2J.
Benne van, hogy ne igyak egyik folyadéktartályból se és hová ne dugjam a lemerült elemeket de a pontos méretet úgy kellett a neten összevadászni.
Az alapján a gyári paraméterek: 7.5x19, ET40, 5x114.3, 60.1
Nem túl gyakori méret igazából csak AEZ és DEZENT amit találtam ebben az árkategóriában.Itt néztem szenzort de van mindenféle találat, ha a gumist kérdezem ő úgyis valami sajátot fog ajánlani.
#25073 Donki Hóte
Ezekre is azt írja a gyártó, hogy télire is jó.
Fehér az autó nem tudom, hogy nézne ki fekete felnivel. -
-szabi-
addikt
Hi
Múltkor már írtam, hogy télire szeretnék felnit, Dezent a kiválasztott gyártó.
Viszont ezen belül van négy ami megfelel: TA, TZ, KF, TV.
TZ és KF az olcsóbbak, míg TA drágább. A gyártó ez utóbbit ajánlja SUV-hoz annak ellenére, hogy a teherbírása kevesebb mint az olcsóbbaknak.
Viszont az olcsóbbak könnyebbek vagyis kevesebb benne az anyag.
TV a legdrágább és legnagyobb teherbírású de csak fekete van belőle.
Szerintetek az olcsóbb is jöhet vagy inkább a drágább? -
-szabi-
addikt
Ilyet nekem is mond de én 20 perccel előtte szerettem volna tudni, hogy lemenjek e a pályáról.
Mobilt az első időkben próbáltam használni de meguntam a vezetékezést meg a hosszabb távon rendszeresen megszakadó android autó kapcsolatot.
Mióta megy az útvonalküldés telefonról azóta egyszer se használtam.
Hozzászoktam a gyári navihoz. -
-szabi-
addikt
Múltkor a m1-es autópályán vezettem, mivel eléggé problémás gondoltam megkérdem az autót van e előttem dugó.
Többféle megfogalmazás után is csak annyit tudott válaszolni "sajnálom nem értem.."
Végül azzal zártuk a beszélgetést, hogy mondtam neki elég értetlen vagy.
Persze húsz perccel később a dugóban álltam.
Pozitívum, hogy sértődöttségében azért nem állította le az autót.
-
-szabi-
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Nekem sosem volt előtte tolatókamerás autóm, így ennél nem is ahhoz szoktam hozzá hanem a felülnézetes parkoláshoz, segít pontosabban a sávok közé állni.
A csereautóban nem volt nekem hiányzott, még nyúltam is le bekapcsolni.
Aztán persze megvilágosodtam, hogy ezzel nem lehet rosszul parkolni. -
-szabi-
addikt
Ma megvolt az első próba, a csere lökhárítót nem sikerült színhelyesre fújni.
Legalább elismerték. Az rosszabb lett volna ha erőltetik ami nem jó.
A csereautóm a mai napra egy Yaris volt.
A fogyasztás az valami nagyon betyár.
A parkolás egy álom nem kellett centizgetni, hogy jól parkoljak mert mindenhol elfért.
Enyémmel néha a legjobb igyekezetem ellenére is úgy parkolok mint a többi SUV-os "kötsög". Múltkor egy mélygarázs tiszta rémálom volt.
Szóval nagyon cuki kis autó.
-
-szabi-
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi a linkeket.
-
-szabi-
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen jöhet.
Nézek ilyen elemes olcsó cuccot én is és kombinálom a dolgokat.
Köszi.
-
-szabi-
addikt
A szekszárdi Toyotánál voltam.
A szervizes ki is hozta a raktárból megmutatni mire gondolt.
Téli gumim van tavaly vettem, de jelenleg ősszel tavasszal cseréltetem a felnin.
Nekem is jó lesz a Dezent.Közben a linked alapján keresgéltem az Amazonon is de ott gyári nem csak Top Sensor gyártótól (1, 2, 3, 4, 5, 6) jönnek fel találatok 70-80€ között, 20-40€ körül meg a távol keletiek.
-
-szabi-
addikt
Néztem még ugyanezen a weboldalon Mak Barbury felnit 60e, illetve Aez Montreal black 116e. Végül arra gondoltam a kettő között jó lesz Dezent.
A szervizben ajánlották, hogy raknak a kocsiba ultrahangos riasztót ami az autótól kapna tápot, 40e Ft lett volna.
Spray-re azt mondták ragacsos lesz tőle az autó. Sokat segít, hogy ezt az utat már végigjártad előttem. Köszi a tanácsokat és a linkeket.
-
-szabi-
addikt
válasz
-szabi-
üzenetére
Megvolt a 15e szerviz.
Külön rákérdeztem, hogy része e az átvizsgálásnak a hibrid rendszer és az aksi.
Nekem azt mondták nem, mert a gyártó annak ellenőrzését csak az 5. évben vagy 100e km megtétele után írja elő.
Nem vitatkoztam.
Így végül csak olajat és szűrőt cseréltek + átnézték.Be hívtak a műhelybe, hogy mutatni akarnak valamit.
A motortérben valami megrágta a motor burkolatot.
Most rágcsáló-kisállat riasztókat keresgélek, de elég vegyesek az interneten olvasott tapasztalatok, vélemények. -
-szabi-
addikt
Esetleg nem tudjátok rav4-ben ledöntött hátsó ülésnél 105x170cm méretű doboz elfér?
-
-szabi-
addikt
A két fogyasztási érték eléggé messze van egymástól.
Télen rövidtávra (3-5km) láttam 10l/100km értéket is.
A telefonról csak zene szólt, azért dugtam rá.
Nekem megfelelne a Bluetooth-on is de korábban említettem olyankor akadozik a zene.#23924 KTTech
Erre a merülés dologra nem is gondoltam.
Telefonom 5 éves a modell maga 1-el öregebb. Érik már a cseréje.#23925 polonic
Nevéből kifolyólag gondoltam, hogy valami részecskéket szűr de ennyiben ki is merült a tudásom.
Kandallókon szokott lenni salakoló ajtó, említett hamunak is kitalálhattak volna ilyet.
Persze sejtem, hogy az összehasonlítás azért nem túl jó.
Köszi az információt.#23926 Jazzos
Igen valóban Pestről jöttem déli irányba.Nem néztem még a Toyota honlapján ha belépek a fiókomba láthatóak ezek a fogyasztási adatok, megtett utak?
Vagy csak az alkalmazásban? -
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Nem éreztem, hogy olyan extrém módon fogná a szél az autót.
Volt még egy hosszabb autópályás szakasz de azt nem mentette az alkalmazás, pedig arra ezek után kíváncsi lennék.
Bevallom nem tudom mi az a részecskeszűrő regeneráció.Egyszer ki kellett állnom mert android autó leállt és ugye menet közben nem piszkálom a telefont.
Ki kellett húzni és újra rádugni.
Elmerengtem de jó is lenne wireless android.Így hosszabb távon megint kijött, hogy az én alkatomhoz nem a legjobb az ergonómia.
Az az üléstávolság beállítás ami jó láb-pedálhelyzetet ad nem jó a kormány-kartávolságomhoz, de a kormányt már nem tudom közelebb húzni magamhoz.
Így vagy az ujjaimmal egyensúlyozok a kormányon vagy kissé előrenyúlva rendesen fogom a kormányt viszont ez hosszabb távon zsibbasztja a karomat. Nagyjából olyan 6-8cm hiányzik. -
-szabi-
addikt
Ma érdekes adatok jöttek fogyasztásra.
Autópályáztam 530km-t 6,2l átlagfogyasztással, ami teljesen jó. Általában ennyi szokott lenni azén vezetési stílusom mellett.
Viszont lett egy 183km aminek a 90%-a szintén autópálya ahol 7,2l lett a fogyasztás.
Ennyi autópályára még sosem volt, ráadásul nagyrészt M6-os ahol tisztán-egyenletesen lehet jönni.
Nem tudom mi okozta.
-
-szabi-
addikt
Köszi.
Mikor enyémet vettem telefonon érdeklődtem náluk, mint közel eső szalon.
Végül mégis Pestről hoztam.
Kétszer hívtam őket azt mondták majd az értékesítő visszahív. Nah ez nem sikerült neki azóta sem.
Ezek szerint a szerviz hasonló.
Szolnok már odébb van.
Ha szabad kérdeznem valamit elszúrtak?Kérdésem másik fele, Bajai tapasztalata van valakinek?
-
-szabi-
addikt
Hi
Kecskeméti Toyotával van valakinek tapasztalata?
Érdemes hozzájuk menni?SZERK: Esetleg még Bajai Toyotával?
-
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Hétvégén használtam, működött.
Google térkép, helyszín, cím másolása. (Mert ugye lusta vagyok egy hosszú címet bepötyögni
)
Toyota térkép, cím beillesztés, útvonal, küldés.
Új útvonal esetén felugró ablakban szól.
Autó navigáció, keresés menüben ott vannak az útvonalak, többet is lehet küldeni.
A levezetett útvonalak lekerülnek a listáról.
A listáról útvonalat törölni nem lehet, mindenképp el kell indítani a navigálást és akkor törölhető a vége gombbal.
Mióta olvastam róla azóta vártam, hogy történjen valami. Ez a frissítés igazi segítség, örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest