Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
válasz
koxkids
üzenetére
Azt kell hogy mondjam, hogy kiválóan bevált. 12V szivargyujtóba van dugva áramellátás szempontjából, és az autó AUX bemenetére kötöttem, valamint az autó audio inputja mindig AUX-ra van állítva. A kábeleket szépen elvezettem/eltüntettem. Az autó indításakor azonnal bekapcsol, kb. 10-15 másodperc alatt, és 30s után már csatlakozott is a wireless CarPlay.
Tekintve, hogy mivel az autóban Mark Levinson hifi van, és elég érzékeny vagyok a hangminőségre, ezért sokal tesztelgettem, hogy ezen vagy direktbe dugva szól jobban a zene. Nincs (számomra) hallható különbség, kiváló a hangminőség ezen a kis külső cuccon keresztül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest