Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivevsya
csendes újonc
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, de a mappaszinkronizálásba csak az azonos nevű fájlokat írja ki, fájlnév szerint hasonlítja össze. (Legalábbis én még nem jöttem rá, hogyan lehet időtartam szerinti szinkronizálást csinálni) Azt nem írtam, hogy több száz vagy ezer kisebb fájlról van szó, aminek esetleg más a neve, de a videó ugyan az. Egy mappába való másolással megoldható lenne, de több száz giga adatról van szó, időigényes és nincs elég hely se. Ha tud valaki olyan mappaszinkronizálási beállítást, ahol időtartam szerint szinkronizál megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest