- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asdfhun #2253 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. 30 ropiért akartak beletenni 2 gigát, és még a gyári RAM-okat is megtartották volna. Szerencsére megkérdeztem hozzáértőket, akik mondták, hogy tök egyszerű kicserélni a RAM-ot. 2x1 gigát raktam bele vmi 12-13-ért, és még a gyári is megmaradt.
Egyébként 667-es Kingstonokat vettem, és teljesen jó, semmi hiba. A memtest futott rajta egész éjszaka hiba nélkül.
-
amol
addikt
válasz
asdfhun #2268 üzenetére
Sok gyártó teszi ugyanazt a billentyűzetet a 14, 15.4 és 17 collos gépeibe, és ebben is van némi ráció, bár kétségtelen hogy ki lehetne használni a helyet. De pár nap használat után minden kiosztás megszokható. Ha nem megy, akkor a megoldás: külső billentyűzet dokkolóval vagy usb-n.
Nem az határozza meg a tapipadnál hogy lehet-e vele scrollozni hogy rá van kasírozva, ha hiányzik húzd rá filccel.
Találkoztam már többféle paddal és mindegyik tudta, ez csupán szoftveres megoldás. Hardverileg az egész pad felülete egyforma.
Atosz: Tecra M5-ön ugyanez van.
Tapipadból nálam a Synaptics a nyerő
-
amol
addikt
válasz
asdfhun #2260 üzenetére
ocska billentyuzetkiosztas (home, end pgup pgdown az enter mellett jobbra, ekkora notebooknal lattunk mar boven peldat, hogy elfer az ott fenn a jobb sarokban hagyomanyos elrendezesben, no meg a caps lock szele nincs kikonnyitve az A betu mellett)
Láttál már másik Toshiba notit? Mindegyiken így van. És azért, mert (csak) a Lenovo és a Dell, Hp régebbi gépein nem így van (újabbakon már igen, érdekes, vajon miért - mert jobb) a Toshiba megoldása a hagyományos, mivel előbb gyártott notit mint amazok.nem lehet slidernek hasznalni a tapipadot.
Ez zöldség, az összes tapipad tudja, csak megfelelően kell beállítani a drivert (vezérlőpult/egér). -
Kbali
nagyúr
válasz
asdfhun #2253 üzenetére
Érdekes, a kollégának én is azt tanácsoltam anno, hogy nézze meg a kézikönyvet, de azt állította, hogy nincs benne. Viszont itt kapott jó tanácsot, meg is csinálta a bővítést.
Egyébként a pontos típusspecifikus RAM-ok mindig drágábbak az általánosoknál.
Ha nem titok, mennyibe fájt az upgrade?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest