- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdfhun
csendes tag
válasz
kertesz100 #2275 üzenetére
A heten valamikor megprobalom. Elso lepes, hogy nlite-al bele kell forgatni a telepitolemezbe a chipset drivert, a sata miatt. Aztan az xp install utan mar csak keresgelni kell ;)
update: lehet, h bonyi lesz, az dvd image-t sikeresen megkapta az ugyfel, pedig arrol le tudtam volna vadaszni, mi kerult ra. Majd megnezzuk, megvan-e meg valahol... -
asdfhun
csendes tag
Láttál már másik Toshiba notit? Mindegyiken így van.
Lattam, de ennyire nem figyeltem meg. Mondjuk amikor 17-esen is ilyen kiosztas volt, es jobbra x centu ures hely, balra meg sokkal tobb, es kb. tok lenyegtelen mediaplayer gombokat rakta oda, amikor lett volna hely normalis billentyuzetre, en a fejemet fogtam... Kinek a pap, kinek a paplanEzekszerint ha valaha is notebookom lesz -nem sok esely van ra, mert semmi szuksegem ra- Toshibam mar biztos nem lesz
Ez zöldség, az összes tapipad tudja, csak megfelelően kell beállítani a drivert (vezérlőpult/egér).
Nemtom, en maszkaltam rendesen a beallitasok kozott, nem birtam megtalalni azt a helyet, ahol ezt lehetne allitani (kolleg installta, o sem). Mivel a tapipad melletti boritason jelolve nem volt, hogy itt slider is lenne, rendkivul kitartoan nem is kerestem. Arra emlekszem, hogy valami Alps driver kellett neki, hogy menjen. De mar kiment a gep, sz'al tovabbi probalkozasokat ezugyben nem tudok tenni. -
asdfhun
csendes tag
Ja, es itt dongicsel elottem egy L40-14F, sikerult xp-siteni ;)) Igaz, a wlan hotkey az nem csinal semmit, nem tudom mit kene tennie amugy. Gondolom vmi toshibas wlankezelo cuccot inditana, de ezen a win kezeli a wlant, es jo is az ugy
En harom dologgal nagyon nem vagyok kibekulve ezen a gepen:
-nincs wlan led
-ocska billentyuzetkiosztas (home, end pgup pgdown az enter mellett jobbra, ekkora notebooknal lattunk mar boven peldat, hogy elfer az ott fenn a jobb sarokban hagyomanyos elrendezesben, no meg a caps lock szele nincs kikonnyitve az A betu mellett)
-nem lehet slidernek hasznalni a tapipadot. Na jo, illetve lehet, de csak ket egergombot egyszerre nyomva, az meg nagyon lame, nem pedig a tapipad szelen huzva, ahogy manapsag illene. -
asdfhun
csendes tag
20+faert rakta be a technotrade a ket egygigas modult (plusz tette el maganak a benne levo 512-est). Ehhez kepest en asszem vmi 7+fa nagykernettoert tudtam volna 1g/533-as kingstont venni bele. Persze ennek csak akkor neztem jobban utana, amikor egy masodik u200-at mar eleve bovitetten akartunk eladni.
-
asdfhun
csendes tag
"Nem akarlak elkeseríteni, de gugli segítségével egy olyan infót találtam, hogy az U200 memóriáját Toshiba szervizben lehet bővíteni."
Ha meg aktualis
U200-nak konkretan a kezikonyveben van benne, hogy hogyan es mint kell a memoriat boviteni. Par hete olvasgattam, szerintem ha nem nobol van az ember, megoldhato siman ;) Arrol nem is beszelve, hogy nekem jomultkor -amikor meg nem tudtam, hogy u200-ban ilyen egyszeru ramot boviteni- volt egy nem tul kellemes elmenyem u200 memoriabovites kapcsan (fel gigat bovitettek 2 gigara, tehat felgigas modul ki, ket egygigas be, a felgigasat meg is tartottak, ezert volt olyan "olcso" a ket egygigas. Ehhez kepest kingstont olcsobban kapni, mint amennyiert ok adtak a mittudomenmilyet, es akkor meg a felgigas is megmaradt volna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest