Új hozzászólás Aktív témák
-
Janin
csendes tag
Sziasztok!
Korábban próbálkoztam L30-as notival megetetni 2x1Gb-os 667Mhz-es KingMax Ram-ot
a Vista-ra való felkészülés jegyében,
ha külön-külön raktam be bármeilyk foglalatba tökéletesen müködött de ha együtt kerültek be a foglalatokba pár perc után kék halál.
Sok-sok segítséget kaptam itt a fórumon, de végül a memória csere segítet.
Most 2x1Gb-os 533Mhz-es KingMax Ram-mal 28 órája folyamatos terheléssel tökéletesen fut.
Egy árnyalattal szerényebb a Ram-ok teljesítménye, de kárpótól a terhelhetőségük.
Köszönöm mindenkinek a korábbi segítő szándékot. -
Janin
csendes tag
válasz
BluEyes #2300 üzenetére
Sajnos a Vista alatt driverek nélkül is hibázik, újraindul, nem sok minden változott.
Így XP-vel már nem is próbálkoztam.
De legelább megtapasztaltam, hogy a 1Gb Ram-mal hiába fut tökéletesen ez nem garancia a 2Gb-os rendszer tökéleteségére.
Voltam a Shop-ban és jövő héten érkezik Kingston Ram, korektek mert vissza is cserélik.
Köszönöm a sok segítséget, majd mesélek az új Ramokról is. -
Janin
csendes tag
-
Janin
csendes tag
válasz
BluEyes #2290 üzenetére
Köszi a sok segítséget
, így mindig van egy kis remény.
Lecseréltem a vga driver-t de semmi változás,
Lecsréltem az audio driver-t de semmi változás,
Új directx-et raktam fel de semmi változás,
Lecseréltem a dxg.sys fájl-t mely 2004.08.18.-i egy 2004.08.03.-ira de semmi pozitív változás,
A memória teszt nem mutat hibát és a ramok tökéletesen müködnek egy Fujitsu-Siemens laptopban,
kezdem feladni, ugy néz ki be kell érjem 1Gb Rammal a Toshiba-ban -
Janin
csendes tag
válasz
BluEyes #2277 üzenetére
Sajnos a kék halál kb. 1sec és újraindul a gép, igy nem tudom elolvasni.
Lapozófájlt letiltottam de semmi változás.
A Memtest86-tal próbálkoztam, annyi kérdésem lenne, hogy van-e valami spéci lekérdezés az opciókban?
Vagy ahogy elindul a boot-cd ugy kell végig futtatni? mert egy modullal kb 40perc-nél jártam de nem írt hibát,de a végét sem láttam a tesztnek.
Egy 1gb-os ram tesztelése kb. mennyi idő?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Janin
csendes tag
Sziasztok!
A Vista-ra való felkészülés jegyében vettem 2db KingMax 1Gb-os 667Mhz-es Ram-ot a L30-asba,
ha külön-külön rakom be bármeilyk foglalatba tökéletesen müködik de ha együtt kerülnek be a foglalatokba pár perc után kék halál.
Nem hagyott nyugodni a dolog így kértem kölcsön egy harmadik szintén ugyan ilyen Ram-ot és ezzel is kipróbáltam a párosítást de semmi eredmény, kék halál.
Érdekes mert külön-külön teljesen stabílan müködnek.
Valakinek esetleg ötlet? Vagy felejtsem el a KingMaxból a 2Gb-os felállást.
Segíségeteket előre is köszönöm. -
Janin
csendes tag
válasz
djtoomi #1676 üzenetére
Helló!
Nincs nagy gáz.
Nyissd meg a http://192.168.2.1-es URL címet böngészőben, írd át a csatornát vagy a
hálózat nevét (alapból : belkin54g) és próbálj újra rájelenezni a hálózatodra.
Mindent állíts be a Wep titkosítást is ha szükséges és utána kapcsolódj a laptoppal a hálózathoz, működnie kell.
Nekem akkor játszotta ezt a Toshibám amikor a Wep titkosítást nem állítottam be előre, én sem tudtam a korábban nyitott hálózathoz kapcsolódni, név cserével már ment.
Üdv Janin -
Janin
csendes tag
Sziasztok!
WIRELESS Mini PCI adapter (notebookba) Gigabyte GN-WI01GS (2 év gar.!)[link]
Érdemes beleugrani? 4 140 Ft + ÁFA-ért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest