Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Rádiós szolgáltatós kálváriám újabb fejezethez érkezett.
Lecserélték a vevő egységeket, amiknek az admin felületét még mindig nem használhatom én mint mezei felhasználó.
Korábban egy DMZ kérelem elég volt, és utána be tudtam állítani én a portokat. De most ezt a választ kaptam:Ez igaz lehet, vagy már megint csak hasba akarnak akasztani, és még jobban lekorlátozni a "mozgásteremet"?
Egyébként nagyjából megvan az a pár db port amit használok, szóval jó lehet ez így nekem. Csak az aggaszt, hogy ha lesz egy új eszközöm, akkor majd mindig írnom kell nekik?
Érdemes megadni nekik néhány plusz portot is, amiket majd legközelebb esetleg felhasználhatok?Előre is köszönöm.

u.i.: nem tom' ki az a Mihály amúgy, látom sebtében írták az e-mailt, mert még a címem is az igazi nevemet mutatja, pláne az aláírásom.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XMLTV EPG letöltő progi
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tjsz