Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Miután megérkezett hozzánk a DIGI, és 1000-es netre váltottam, azóta éreztem, hogy közel a határ az RT-N18U-val, szóval akkor váltottam. Így most Xiaomi Mi-Router 3G van Padavan fw-vel, amivel elégedett is vagyok, de néha jó lenne azért fejleszteni egy kicsit hardverben is, és ha úgy jönne ki, Tomato-ra is visszajönnék szívesen, de nem minden áron. Amikor egy fél éve megláttam a Tomato-ax projectet, elkezdtem bizakodni, de ahogy látom rettentő lassan haladnak. Azon kívül, hogy az ASUS gyári fw kapott egy paradicsom logót, meg egy-két jelentéktelen változtatást, semmi sem történt. Hiába nevezik Tomato-nak, az bizony csak egy moddolt gyári ASUS fw. És sajnos Padavan vonalon is ugyanez van, AX router támogatásnak nyoma sincs, elvétve bekerül egy-egy ezer éves darab, vagy valami kínai belpiacos modell a támogatottak közé, és ennyi. Ha így folytatják ki fognak kopni ezek a firmware-ek, mert a végtelenségig nem lehet húzni ezekkel a vasakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tjsz