- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
crashee
csendes tag
válasz
Dancs Ákos #30388 üzenetére
Két hónapja nem játszottam mert kórházban voltam és nekem is ezt kezdte el csinálni. Eseménynaplóból kiszedtem valami dll hibát explorer összeomlott megjegyzéssel. Most raktam újra a gépet már sikerült elindítani.
-
El Gringo
senior tag
válasz
Dancs Ákos #31310 üzenetére
Pakhan, FP AK-74
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Dancs Ákos #31310 üzenetére
Feketepiaci AK-74
-
LucentTwo
tag
válasz
Dancs Ákos #31039 üzenetére
Minden szettből csak 4 kell, hogy megkapd a teljes bónuszt. Ha hátizsák hiányzik akkor Speciális táska kell. Ha dps-re mész akkor meg majd egy Savage kesztyű és Reckless mellény kell. Vagy maradhat a Speciális táska, és szerzel egy Reckless mellényt. Illetve még a Barret mellény is jó, ha esik.
-
arnikusz
veterán
válasz
Dancs Ákos #30875 üzenetére
Ahogy írták a többiek bárhol. Bár mostanában Magányos Csillagot is kapok, de a napi átlag 3 Alpha item bejön, annyi hogy ha zsákot kapsz azt nagyon becsüld meg mert nekem is és a Játékostársaknál az nagy kincs. Tegnap az említett Survival előtt és után is UG volt ott kaptam a 3 Alphát egy a mellény volt használható a többi pénzzé vált.
Viszont Survival loot gagyi lett hiába volt a 12 ládából 4 túlélő lerakat is mind az árusé lett.
Jobb a feelingje a 4-es Survivalnak, viszont feküdtem egyszer majdnem véglegesen, mert a nem csapattársak ránk húzták a sárga páncélos shotisokat és kiléptem a safehouseból pont bumm a fejbe -
-=Jam=-
őstag
válasz
Annak nincs kiemelt helye, mindenhol ugyanannyi eséllyel eshet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Szerintem bárhol dobhat, és sehol. Azaz minimális az esélye, csakúgy mint a többinek.
A T5 a lényeg a 256-os GS cuccokhoz, minél nehezebb fokozaton elvileg jobb cuccot dob, elvileg.Nemrég valaki linkelte, hogy 500 hullot itemből mi esett, nem nagyon látszik rendszer.
Pl nekem 12.31-ig egyáltalán nem esett Barret mellény 31-én 1, majd másodikán egy ládából a másik. Azóta meg semmi
Más:
Tegnap esti Endre survival beavatás jó volt:
Kimentés, odamentünk és már várt 3 hunter, és még jött a mi 4 hunterünk. Kár hogy nem hunterenként adja a pontot -
válasz
Dancs Ákos #22613 üzenetére
Nálam a uplay kliens szokott crashelni, hetente átlag egyszer, a játék mondjuk nem fagy. Próbálj VGA drivert frissíteni/újrarakni. Firefoxot érdemes kilőni, Chrome is csak gondot okoz, ha fut a háttérben (használják a GPU-t).
-
Anonymus23
veterán
válasz
Dancs Ákos #22613 üzenetére
Szerintem nem jellemző, ilyen fagyást nekem 900 óra játék alatt talán ha 1x produkált, max 2x.
Persze delta és mike az volt jó párszor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest