- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Askformore #37491 üzenetére
koszi a tippet. atallitottam az egeret en is, es megszunt ez a valami. a lenyeg hogy nem volt bugos.
ls-be keresnek tarsakat. altalaban predator vagy predator/alpha szettben megyek es ha nincs jobb csapat szenvedes vele mostansag. plane amiota ennyi pajzsos maki rohangal. a uplay nevem szinten vzarmo.
-
törölt tag
válasz
Askformore #37491 üzenetére
Köszi ezt kipróbálom.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Askformore #37410 üzenetére
nincs ezzel semmi gond a játék elején, egyeseknek 1000+ óra játék után sincs sokkal több rogue ölésük...
-
oneal1
senior tag
válasz
Askformore #37410 üzenetére
ajajj!!!
amúgy irigyellek!
hatalmas varázsa volt még ekkora játéknak mikor kék, lila cuccokért vadászott az ember
-
HCatti
csendes tag
válasz
Askformore #37294 üzenetére
A Win+G játékon belül hozza be a Játék mód menüjét. Én a Gépházban kapcsolgattam ki mindent, az a tuti. Bár azóta a Win+G kombó nem él, de eddig is megvoltam a Windows-os optimalizálás nélkül
Ja és a kérdésedre a válasz: ha játékon belül megnyitod Win+G-vel, ott lesz egy fogaskerék ikon, azon belül lesz egy sor, ahol be tudod pipálni, hogy ezentúl a Játék móddal fusson az adott játék.
De ugyanígy a Gépház - Játék - Játék üzemmód fülön is be tudod kapcsolni (gondolom ilyenkor minden játékra él a dolog) -
HCatti
csendes tag
válasz
Askformore #37291 üzenetére
A Win 10-nek egy új update-je. Igazából játékmenetet lehet felvenni vele, meg ha bekapcsolod, akkor optimalizálja a rendszert, hogy jobban fusson a játék.
És pont ez a felvétel dolog fogta meg a rendszert.Szerencsére nekem sikerült megoldanom a dolgot: a Gépházban a Játék menüben kikapcsoltam mindenféle rögzítést és így elhárult a fent leírt problémám. Talán Neked is segít majd
-
micafighter
nagyúr
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Akkor szerintem a haveroddal van a baj
-
törölt tag
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Nem biztos, hogy jó lesz a geforce kártyámhoz az 17.1.1 driver
-
törölt tag
válasz
Askformore #37133 üzenetére
+1
Nálam is ilyeneket produkál a patch óta.
Addig 70-80 fps volt, most 70-50 között váltakozik, plusz mikrolag.
A napokban delta error napi 4-5 alkalommal.
Hiába a friss win 7, friss driverek, a játékot is letöröltem teljesen majd újra leszedtem az összes fájlt mégsem lett jobb a helyzet. -
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #37141 üzenetére
Újraraktam az egész gépet, és most is csak 1920x1080 LOW-on tudom 60fps-en tartani... DX12 meg el se indul, merthogy "unsupported hardware"...RX480, mint nem támogatott..na persze..
-
persil
nagyúr
válasz
Askformore #37143 üzenetére
Pedig nagyon nem, se fenyek, se arnyek, se tukrozodes se semmi. Hiaba eles a kep, ha a reszletesseg gagyi. De, hat izlesek es pofonok
Mondjuk nalam laptopon 15.6 inchre vigan jo az 1366 is, pc-n normalis monitorral nyilvan keves lenne.Tobbieknek: szivesen kiprobalnam windowed fullscreen-ben, de nem tudom atallitani, mert kifagy...
Ordogi kor -.-
Dx12-ben meg nem probaltam ki, nem is tudom menne e. Gtx950m tud olyat egyaltalan? -
Anonymus23
veterán
válasz
Askformore #37138 üzenetére
Megy, sőt több az FPS is. Volt pár fagyás, de azt amit Norti írt, windowed full screen módban azt se csinálja már.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Askformore #37133 üzenetére
Azt próbáld meg, hogy kiveszed a Vsyncet, nVidiánál driverben van egy beállítás, amivel full FPS, de a 60 Hz-en túli képkockákat eldobja (nem tudom AMD-nél mik vannak), így nincs szakadás sem, viszont így 100-120 FPS-el megy (nVidia ajánlott beálítás). Ha meg leveszem 60 FPS-re (Vsync on), akkor hajlamos droppolni, ami eléggé kellemetlen hatást ad vissza.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #37129 üzenetére
Hát eddig 60fps-sel ment full HD, majdnem maxon egy két dolog lejjebb véve.. Most meg 45-60 között ugrál folyamatosan és microlaggol.. Dx12-ben meg olyan, mintha lemaradna a kamera aztán felgyorsítva "behozza a lemaradást" + kimaradnak kepkockák, stb. Több driverrel is próbáltam.
-
válasz
Askformore #37129 üzenetére
Pontosabban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest