- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #39965 üzenetére
Elmondtam a véleményemet amikor együtt játszottunk mit mire érdemes tekerni a fegyver tálenteknél,de ez nem olyan nagy titok már.
Ha csak ezen múlna.... Nem ér annyit az egész, illetve nem rajtad múlik, hogy mit kapsz, innentől kezdve nincs miről beszélni nagyon, mert nem lehet a vendoroknál megvenni a jó cuccot, de ez is lerágott csont már sajna.
Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy velem erről beszéltél volna, de még lehet is
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
akoska07 #39800 üzenetére
Volt már rosszabb is...
DZ06: D3-FNC Mask 1000 armor, 3.5% crit hit chance, 15% blind/deaf resistance (Tűzértéket vagy elektronikát rápörgetve jó)
Terminal: DeadEye Mask 955 armor, 1255 firearms, 8 % enemy armor damage, 15% blind/deaf resistance
ugyan itt Cassidy: Fierce - Responsive - Boomstick
-
Pacy
aktív tag
válasz
akoska07 #39784 üzenetére
Amúgy bannoltak már valakit? Van erről bármi infó? Tegnap este az összes manhuntomnak cheater vetett véget. Falon keresztül lettem mindig lelőve. Nem lagg, hanem láttam honnan érkezett a golyó.... Mind a három kísérletem másik szerveren volt. Volt is rögtön alt+f4. Kevés hiányzott az uninstallhoz.
-
bombibmw
veterán
válasz
akoska07 #39788 üzenetére
Láttam a videót.
Ugyanúgy csodálkoztak, mint mi, amikor egyik pillanatban még simán halnak, aztán már semmi se segít és pikk-pakk csicsika van.
Hogy is változhat ekkorát a játék állása?
Hirtelen magukra találtak és egy fantasztikus taktikával sikerült felülkerekedni az egész szerveren?A tök jó fejként viselkedést hagyjuk, de ezek szerint nem hallottál mindent.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #39755 üzenetére
Megy már a meta pre gyártás szépen:
Pár:
2 Piece Predator + 2 Piece Alpha Bridge + Ninja Backpack + Savage Gloves2 Piece Predator + 2 Piece Banshee + Vigorous Chest + Ninja Backpack
3 Deadeye + 2 Banshee + Ninja
Én a 3 Taktikus- Ninja- Virgonc-Savage-t fogom először.
De az 5-6 os classified is érdekel.Meg van egy fullos Ninjabike is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #39417 üzenetére
Az előző szösszenet nem a DE-ról szólt, hanem az agyatlan és gerinctelen csíterekről
A szett alakulóban, de nincs normális térdvédő még, illetve kesztyű is csak egy kegyetlen van, amin maxhoz közeli sniper sebzés + 17% CHD van 1272 tűzfegyverrel. Jelenleg egy barret mellény társaságában.
Nem volt hangtompító abból is esett egy SR7 19%-os, távcső sem volt abból is esett egy használható, így már lehet lövöldözni, meg fejleszteni. -
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #39385 üzenetére
Csak nem John Wick volt, ehhez még az is társul amit tegnap beszélgettetek mikor ott összejöttünk, hogy szemtelen kis mocskok.
Pl. a LUX nevezetű és bandája is kijön mögöttem elkezd hadoválni majd egyidejűleg hátbalő utána a nyomi rapid futással el húzza a csíkot és lejár róla a 90 sec, majd csodálkozik, hogy rögtön lövök, ja és megint heal ládában seeker után nem megy le az életreje, majd egy Játékostárs által rádobott gránáttól fekszik és azt nem is mondom LMG-vel volt. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #39260 üzenetére
Mostanában dobál érdekes dolgokat pl. minimum 6 db Deadeye maszk, 3 db Deadeye hátizsák, 3 Deadeye tok és mind magas elektronikás statokkal.
Nálatok Anonymus meg biztos hozzávert még egy fullos Barrettet megy egy Inventive tatyót -Refressed maszkkal és tessék.
De nem bevásárolt jóféle csalásokból.Egyre több Arany/Exotic hibrid videot látok a youtube-on, így hétvégén arra kell rágyúrni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #39257 üzenetére
Az hogy van, hogy van egy DE karakter, kitakarítottuk a supply-t, befutott a ládához, kb 1mm-re lelőttük az életét, majd mindkettőnket lelőtt DE-jal, elnyomott egy kék ultit, és fullra healelte magát, úgy, hogy kb 5 méterről lőttük ketten. Nem medkit volt az fix.
9200-as tűzfegyverrel azért nem kéne ennyi képzettségnek lenni, nem?Aztán jött 3 vitéz, hátulról lenyomtak bennünket, majd jöttek oda a spawnpointhoz, hogy felmenjenek manhuntig, hát nem mentek fel
-
arnikusz
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
akoska07 #38673 üzenetére
Ferro maszknak továbbra sincs érdemi haszna.
Szerk.: Közben itt a napi gy*kér csaló is : MaSsTerErStOn
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #38662 üzenetére
Igen XS az AUG, még 1.6 elején esett azóta féltve örzőm, azt nem tudom, hogy max.-e az alapsebzése, rajz hiányában, viszont a most BOO -ban kaphatóval szemben 22.5% a CHC és ha jól emlékszem az 1K az biztos, de lehet 1.5K -val is nagyobb a tűzereje.
Tegnap még próbáltam a Frontlineban egy max. pörgetett alapsebzésű MP5 -öt és egy MP5ST-t, de hiába 844 mindkettő rpm-je szemben az AUG 765-ével és 70 -es lett a tár szemben az AUG 55- ös tárjával nem adta úgy, még akkor sem amikor az AUG-ról átraktam a fegyverszereléket.
Így most marad így- cél a 60 CHC+ tűzerő növelése.
Ha LS-en támogatnak a csapattársak (3 körböl 1-ben) akkor okés, ha nem akkor megyek védeni az A-t, C-t foglalni + nevezetes ellenfeleket ölni. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #38653 üzenetére
Akkor azt hegesztette olyan bőszen.
Én csak bontottam Barrett, Megállító, Historian, Skull, de mind kuka.
Egy alton a mostanin egy DPS és a Frontline készült, hétvégén a 4.-re összerakom az odakészítetteket.
Az Aug critjét toltam 56.5%-ra és az marad a fő fegyver itt. A pajzs egy cseppet gyengébb lett, de a 192 ezres elektronika kompenzál. Most már csak AUG tervrajz kell.
Jó loadout, mert harcon és képzettség feltöltődésen kívül azonnal csere, a DPS- re ha kell. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #38599 üzenetére
Ja tegnap este felhúztam magam a sok fixeddel.
Meg LS-n nem a hazai játékosokkal futott körben, hanem a másik két körben a sok bázist nem foglaló, nem védő, stb. iq huszár adta az ívet.Ma megy vissza a Rabó Exotic/Arany, ha még jobban felhúzom magam a heti+ egyéb ládák nyitogatása után.
Ha mennek DZ-be és hibádzik egy embör szóljanak a Bansheet megpróbálnám.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #38230 üzenetére
1.6 elején csapatban UG területen 5 nehezítéssel kipróbáltuk egy Reclaimer és egy Taktikus ott elment, de azóta se használtam.
Viszont tegnap a Tenebrae DZ fertőzési eseményt simán hozta. A legkönnyebb DZ9 legfelül a 2 dagi lángszórós nem tud kijönni az ajtón és kicsit hátrébb rakva a turrett simán leszedi az egész csapatot. -
-
válasz
akoska07 #37800 üzenetére
Az a gond, hogy alapvetően a macro-t nem arra találták ki amiért sokan megveszik, ugyanis egy ilyen macrózott egérrel pl. igen hatékony recoil controlt (azaz majdnem olyan lesz mint egy cheat-ben a no recoil opció) tudsz csinálni. Itt egy példa: [link] de ugyan így tudsz a félautomata fegyverből automatát csinálni...
Az ilyenek és hasonlók miatt nem szeretik sehol sem a macrózható egérrel játszó játékosokat, mert az anti-cheat megoldások képtelenek az ilyen kiszúrni hiszen a rendszer számára úgy tűnik mintha valóban ilyen ügyes lennél az egérrel. Szóval attól, hogy még ott van az opció a macrora még nem feltétlen leszel tiszta ha bedobsz egy ilyen no recoil-t hozzá (vagy akár csak egy olyat ami burst-ből full auto-t csinál), mert ha kicsit elvonatkoztatunk akkor ugyan úgy külső SW-t használsz (az egér gyári programját a telepítéséhez), csak nem a procid futtatja hanem az egéré amivel elrejted a rendszered (és az anti-cheat megoldások szeme) elől. -
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #37626 üzenetére
Beszéltem szóban itt a topikbol pár emberrel a legaktívabbak közül, hogy ki mit gondol arrol hogy mi való ide az on topikba meg mi nem, eléggé eltérö vélemények voltak
Végsö soron ki vagyok én hogy eldöntsem kinek van igaza? Van véleményem nekem is, de az csupán egy a sok közül.
(#37627) Anonymus23: kérem ne vonjanak be az 1v1ükbe
Ott a DZ rendezzék le, vagy felnőttek módjára beszéljék meg, nekem mindegy de hagyjanak ki
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #37524 üzenetére
Az MDR témához értek, sok youtube videó, stream stb stb
Meg én is több órát teszteltem a fegyvert különböző szettekkel/modokkal. A cheatekhez nem értek, csak tippeltem ha van autoaim meg norecoil, gondoltam van nospread is
Amugy felőlem mindenki azt használ amit akar meg úgy ahogy akarja, az eredeti megjegyzés az volt hogy a pontos talent nagyon rossz MDR-en, erre reagáltam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #37520 üzenetére
Ezt irtam hogy mindegy mennyire jól célzol, ha nagy a fegyver szórása, mellé fog menni golyó egy bizonyos távolságtól kezdve
Persze ha 5 méterről lösz akkor ugyan mindegy. Bár egy MDR-t én nem 5méteres távra használnék. Persze ha auto-aim mellé van no-spread hack is akkor szintén ugyan mindegy
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #37501 üzenetére
Holnap bemutatom. 8223 tűzfegyver, 3800 életerő, 3000 elektro és benne 4 db 6 % sealf heal. 300 ezer főlé ment az életerő a móddal amit adtál, a képzettség csak 144 ezer, de 24.5 K az M4 23% páncélsérülés fogékony halálos gonosz és csak 1 tizeddel marad el a max. K- tól.
Csak még vissza kell szokni a Dps taktikára. A Ferro és Shortbow nagyon hasznos.
Ha még lesz 4. társ jó játékot lehetne kihozni. -
törölt tag
válasz
akoska07 #37458 üzenetére
Valóban a játék szerves része a build építés és minden bizonnyal nehéz jó DE szettet összerakni. Azt viszont nem árt belátni, hogy a build építés lényege az is, hogy pl. minél több hp-t sajtolj ki a cuccaidból. Ez az egész azonban elveszik, mert van 1-2 szett ami leolvaszt rólad minden életet pillanatok alatt (legyen az seeker v one shot DE). Lehet jönni a "dehát sniper" dumával. Akkor viszont visszakérdeznék, hogy assault rifle v smg esetén miért csak 30-40-50 golyótól döglik meg a delikvens?
Ami a balanszot illeti, szerintem ez nem tesz jót a játéknak. -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #37455 üzenetére
Dead Eyet ezért hagytam, mert nulla jó tulajdonságú esett.
Azt viszont jól gondolom, hogy akkor mikor a Kalkasse boltban állok full takarásban támfal mögött semmi nem lóg ki és a mozgólépcső tetejéről fedezékből leszed SVD-vel az nem tiszta Deadeye?
A héten LS-ben nagyon gyengus csapatokba kerültem, az rendben van, hogy a kitűzött kör /credit átlag 12 ezer jött a szintezéshez, de már az alapbázis foglalását se csinálják meg 100%-ra és ahelyett, hogy B -be mennének elmennek kódorogni és az erősítéseknél meg nem hoznak pontot és mehetek vadászni na az nagyban rontja a játékélményt.
Most a 2. alton megcsinálom ezzel a Firecresttel a 40 szintet utána majd meglátom merre tovább.
A 3. alt nomád ott szerintem azt fogom használni a 4.-en meg ott van a Predator/Alpha, vagy a jó öreg Alpha.
Meg végre kedden a falusi 20 megás net helyett sikerült kibirkózni a szolgáltatónál az 50 megás falusit és a Wildlandsot is meglesem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest