-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #44202 üzenetére
Annyi különbség mindenesetre van, hogy PUBG-vel pénzt is tudsz csinálni, míg a Divisionben max ha eBayen hirdeted magad, hogy 5 kör manhuntot lehozol valakinek 100 USD-ért
Szerintem külső programmal még most is megoldható lenne, ami monitorozza, hogy mi és hogyan akar hozzáférni a memória folyamatokhoz, de ez már régen lejárt lemez... -
törölt tag
válasz
#35434496 #44200 üzenetére
Ja ez még hozzá tartozik pubg. "Amit bejelentettek nemrég abban az volt, hogy csalásért továbbra is azonnali permaban jár. Az utóbbi egy hétben 80k felett volt az eltiltottak száma."
Szóval aki azt mondja nincs sok csaló Divisionban csak lag annak ajánlom figyelmébe a PUBG statisztikát.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #44154 üzenetére
Ebben is van igazság, de mára már oda fajult sajnos a helyzet, hogy mindenki csal aki lelő. Pedig inkább a server lagg a ludas a hirtelen bekapott nagy sebzésben. A heal/medkit hiába nyomdosásában a felélesztős ulti megbízhatatlanságában stb. Sajnos 1.6 után lett jellemző ez. Volt olyan, hogy négyen négyféleképp láttuk az eseményeket. Persze lecsalózni mindenkit rohadt könnyű... Téged is engem is csalóztak már le. Lekopogom igazi csalóval nem nagyon találkoztam mostanság. Legenda Dark stb... a többi meg szimplán a laggnak tudható be. Ezért van az, hogy néha instant halnak aztán meg Mi halunk instant. Mikor kinek adja a server... ez van
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #43643 üzenetére
Elvileg akkor is sírás ment hogy sok embernek nem volt meg a tervrajzokhoz szükséges szintje és/vagy pénze. Pedig akkor volt értelme a karaktert húzni és a pénzt gyűjteni emiatt. Emlékezz csak vissza amikor bejött a First Wave Vector tervrajz, baromi ritka fegyver volt így marhára örültem neki akkor hogy volt rá ~300k DZ creditem és a szint is megvolt hozzá.
-
válasz
#35434496 #43487 üzenetére
Rendben
Más: új konzolos PTS meghívók ma este 19:00-tól mennek ki, aki jelentkezett esetleg és még nem kapott. Aki 1.7-nél kapott, és játszott vagy nem váltotta be a kódot, az már kapott értesítést, hogy elérhető az 1.8 PTS.
Jövő hétvégén DZ Supply Drop Weekend lesz, először több cuccot ad majd a láda, aztán a második felében meg gyakrabban fog esni.
Volt még más is a SotG-ben, de azok meg mindig változnak, mert PTS és GE dolgok
Beszéltek a 3 farmolós küldetésről (Lexington, Clear Sky, Amherst), hogy valóban csökkenteni fogják a GE kreditet, hogy máshol is játsszon a nép.
-
sith7
félisten
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #43482 üzenetére
Az lenne csak az igazi menszesz
(#43479) aerosmith
Nincs ilyen feltétlenül, hogy ez kell vagy az kell, mert nagyon sok minden függ a játékstílusodtól és képességeidtől.
Pl, aki jól tud célozni (nem csak önmaga szerint), az bátrabban tekerhet tűzfegyverre, mert neki előnyt fog jelenteni, de másnál lehet többet ér (jelenleg) az elektro, mert egy picivel tovább húzhatja, ha megfelelő időben healeli magát.A szettekkel kapcsolatban ugyanez a helyzet, mi az ami neked bejön, én pl játszok szívesen DPS-t is, de van jó kemper sniper buildem minimális ST+EL, vagy healer build, ahol feladat a többiek healelése.
Akkor szokott a gond jönni, amikor full elektronikás healerként nekem van a legnagyobb DPS-em is
Random csapattal sokszor előfordul.
Bejön valaki 256-os GS, 6 féle cuccos, még véletlenül sincs bónusz, rollolva sincs a cuccos, mert csak a stat adatokat nézi. Az, hogy rossz skillek vannak berakva, az már csak hab a tortán. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #43161 üzenetére
Bezony bezony.
Ha nálam összejön én egy Turret flame fogok berakni, míg nem jön a Firecrest classified jó lesz perzselni.
Anno az első LS altot firecrest/taktikussal csináltam meg.Viszont az esemény lezárását követően ( kvételt képezenek a loot generátort birtokló Fórumtársak) kíváncsi leszek, hogy fognak esni a most már 6 CF szettek.
Mert ugyebár csak 1.8-al jön majd az, hogy bárhol eshet CF.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #42930 üzenetére
Ha komolyan kérdezed, akkor szerintem:
Ninja, 2 striker + 2 ragadozó + 1 ami a te sítlusodhoz jobban illik, én ezek közül választanék:Taktikus +15% képzettség gyorsítás
Nomád 15% életerő öléskor
D3 a 15% védelem miattPersze mindenhol ahol csak lehet páncélsérülés és elitsebzés, viszonylag magas elektronika pulse és lesz CHD+CHC is.
De biztosan jó az Exo is, én azt nem próbáltam.
Más:
Nekem még 1.5-ből megmaradt az Alfa karakter, majdnem maxos M4 170-180k eletroval 2-3 shotis megvan 1 tárból Falconon (pulse+sebzős heal).(#42934) HKorn
Hasonlóan gondolkozunk, én mondjuk a striker 4. tálent helyett többre értékelem a Taktikust vagy a Nomádot, mivel vagy a képzettség gyorsítást vagy a healt gyakorlatilag ki lehet váltani.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #42930 üzenetére
Ha GE Assaultra akarod akkor nálam még mindig Arany Exotic, meg összeraktam egy Ninja-D3-Firecrestet.
De amit a tegnapi videódban használtál az is jó M4-el.
Meg darálásra CF Lonestar.Csapatban pedig ha van dedikált healer akkor maradhat DPS.
Hkorn a 30 csak egy viszonyszám én max 20 exotic ládát gyűjtök mint a múltkor, akkor is esett 3 db Ninja a meglévő 1 mellé.
9db Ákoska egy alton 4 altal 1 héten pedig 36 db. Ha megvan a Survival dlc is.
Február óta nem csináltam én se, majd télen az achik miatt. -
válasz
#35434496 #42597 üzenetére
Én be nem megyek DZ-be csak felidegesíteném magam,ma túl érzékeny vagyok.
3. karaktert húztam volna,de 7-es szinttel 25-ös szintű mobok ellen nekem is csak annyi esélyem van ,mint nyuszikának...
#42592 players111 :
257K sebzéssel az M44-el nekem is sikerült 40K-t sebezni (fejre),hasonló esetben.
-
qukesz
senior tag
válasz
#35434496 #42289 üzenetére
Volt még egy hasonló eset. WPE klán nem tudom rémlik-e neked ?!
Ezekkel is ugyanez történt. Minket nem érdekelt mert végig kergettük őket a DZ-be.
Egy darabig ezek is hősök voltak de utána meg mind a négyen folyamatosan hullottak.
Túlzottan magabiztosak voltak egy darabig.KYR nevű player rémlik neked/nektek???
-
qukesz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #42157 üzenetére
Azok az 0,5-1 sec kiesések a videóban nálad is a "micro" laggok?
Senki nem talált még erre megoldást?
Tegnap mondták nekem, hogy a dok mappából kitörölni a beállítási dolgokat, de volt már ilyen korábban is, és nekem az nem oldotta meg, de hát ki tudja.
Megint csak mondták, hogy újratelepítés is megoldja vagy legalábbis segít rajta. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #42037 üzenetére
Semmi extra,csak most 9:30 helyett délután 1-től van karbantatás.
“Maintenance - August 31st, 2017
Greetings Agents,The servers will shut down for maintenance on Thursday, August 31st at 01:00 PM CEST / 07:00 AM EDT / 04:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team” -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #41935 üzenetére
"Mondjuk azzal, hogy bejött ez, hogy ha nem rugókén fekszel, akkor nem veszíted max a lootot, el tudom képzelni, hogy a sok köcsög csíter ríííí a cheat programozóknak, hogy így nem fun.
"
Ez már akkor tényleg a legalja, ettől már jobb lenne ha lekapcsolnák a szervereket
Mondjuk a helyedben biztos indítanék egy reddit témát, mert ez már minden elképzelhető határon túlmegy...
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #41912 üzenetére
Ezt szerintem küld el az Ubinak, ez szép lesz, már ilyen cheat is lenne?
Mármint kiválaszt téged, és rugót csinál belőled, és aztán lelő.
Mondjuk azzal, hogy bejött ez, hogy ha nem rugókén fekszel, akkor nem veszíted max a lootot, el tudom képzelni, hogy a sok köcsög csíter ríííí a cheat programozóknak, hogy így nem fun. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #41914 üzenetére
A csalók evoluciója viccen kívül.
Nem hülyeség az, hogy mevzavarják a skilljeinket, pl. ládát ledobom és mintha ott sem lenne, elnyomom a támadó ultit és nem sebződik.Most még pl. a végső hatos gránátos bónusza müködött mikor 1 méterre volt fedezêkben a csaló és alàvágva 3- an leszedtük a sebzési bónusz ideje alatt.
-
arnikusz
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest