- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
A damage resilience cap-elve lesz max 60%-ra igy nem lesz 10x-es szivósság, max 2,5x-ös szivósság, illetve az összes damage resilience-et adó talentet kb felére nerfelték. Az armor pedig fixen 35% mitigation-ön lesz Last Standben (Last Standen kivül nem tudom hogy lesz, ha DZ-ben is capelik 35%-ra, akkor az armor bugoltatás már nem lesz gond mert semmit nem fog érni, mondjuk a plusz páncélt adó felszerelés talentek se sokat, mert csak a felszerelés páncéljából megvan lazán 32-33%). A fegyver pvp sebzés módosítón is változtattak, bár az 1.5-höz képest (1.5-ben 0,48 jelenleg, PTS-en volt 0,58 is) nem nagy változás, az utolsó verzió PTS-en 0,46 volt, nem tudom a véglegesbe mi fog kerülni, gondolom patch notes-ban benne lesz?
(#34352) VTom szerintem is gond van az ultikkal és jó lenne amit irsz, csak DZ-ben van olyan hely amit ha bevéd egy 4es csapat, nem fogod tudni kiszedni őket minimum 2 ulti nélkül. Ez persze részben a CC-k miatt van (tüzes turret, sokkoló turret stb), ugyhogy akkor azokkal is kezdeni kéne valamit. Ugye a CC-n is változtattak, a resist mostmár nem %-os érték hogy nem kapod be, hanem x %-al kevesebbet sebződsz meg kevesebb ideig leszel CC-ben, de nem tudom ez a gyakorlatban mennyire lesz jó.
(#34353) swagger55: belenyúltak az ultikba Last Standben, nem tudom már melyik SoTG-ban beszéltek róla, kerestem most de nem találom, a lényeg hogy CD-ről indul az ulti és a CD-n is mókoltak valamit ha jól emlékszem, hogy kevesebbszer tudj ultizni Last Standben.
(#34368) Snip3r_HUN: Én azt hittem Superman alsógatyát húznak, mert ránézésre nem változik semmi rajtuk
-
-
micafighter
nagyúr
Ha ennyire felhúz nyilván nem a te dolgod
De vannak akik örömmel tesztelnek nekik ingyen, nem fognak a fejükhöz pisztolyt, azért teszik mert szeretnék. Ha valakinek meg problémája van a dologgal az nem teszi, ennyi.
Ne csináljunk már közellenséget belőlük mert van public test server.
-
Anonymus23
veterán
Nem baj, a WarrenGate és a bázisfejlesztés "problem" az pikk-pakk ki lett javítva
Nem tudom általános hányadikban tanítják, de ez nagyon igaz:
1) - * - = +
2) + * - = -
3) + * + = +A Wildlandsben azoknak akik szeretnek gyűjtögetni és kimaxolni mapokat, azoknak több lesz mint 2 óra
Főleg, hogy az előző bétában az a rész, amit kitakarítottál is újraéledt, mint a Divisionban sokáig az a beragadt echo, ami mindig ott volt a térképen. -
micafighter
nagyúr
-
venomka1
aktív tag
Azt elfelejtettem meg irni hogy 1.6 ban 130k a seekerem sebzese/ db es ra engedtem az oszeset 1 emberre ,kilehet szamolni menyi az kb 600k-800k sebzes lenne, es sebzett 13k-t az emberre/ db , akkor az mi fa..om ha nem nerf? 1.5 ben kettessevel esnek osze ha elengedem itt 1.6 ban pedig a 320k szivossagu embernek fel elete megy le az oszes labdatol. Ha ezen nem valtoztatnak a takikust el lehet dobni.
-
-
pzstm
titán
150-160k?
300ezer skillpowerrel 93ezer környéke rémlik...... (módosítók nélkül)1.5, mivel konzolos vagyok.... most ezt a kicsit is még tovább nerfelték...ezért lemondtál a firearmsról és stamináról is...amíg egy közel sem tökéletes predator szettben 350/420/110 értékek simán kijöttek...
Szóval arany élet és ingyen sör szerintem most sincs, okosan és csapatban kell játszani, számolgatni és ésszel összerakni buildet...
-
venomka1
aktív tag
A seeker mine egy gurika fos lett 1.6 ban,es most meg nerfelik? Lassan a taktikus dps karaktert rl lehet frlejteni. Lehet nagyot baszott oda a seeker es belehaltal. De aldozatot hoztunk,megpedig a szivossagot, eleg nehez jatszani seekeres karakterrel,ugyesen kell mozogni,mert 3 golyoval lestednek. Ez nrm ingyen eloseg szerintrm.
-
DokiBaxxi
őstag
De amúgy már ne is haragudjanak a fejlesztők, most is olvasom a redditen a hozzászólásokat és mondják hogy hát sok CHC és még add hozzá a SEEKR PTS1-et. HÁT EMBER NEM ZAVAR, HOGY AZÓTA TELJESEN MÁS A SEEKR SET?! Komolyan falra tudok mászni az ilyen inkompetens idiótáktól.
Itt is csak azt látom, mint a DayZ-nél, a hülyébbnél hülyébb visszajelzésekre hallgatnak a fejlesztők és szétcseszik a játékot. A jó ötletek meg ott halnak el a reddit, youtube, stb. elfeledett részeiben
(#33148) RazoR
Ez még nem Patch Notes
"A complete Patch Note will be published when all changes are made, but until then, we thought it would be interesting to share some of the learnings from PTS 2 with you." -
törölt tag
Szerintem számos megkötés pusztán a játékélményt akarta javítani. Pár napja néztem az eredeti legelső e3 videót. Pl az órás résznél, ha ezredszerre kellett volna végignézni az animációt (ami ráadásul lassú is volt) a mezei user a haját is befonta volna stbstb.
Ez persze nem felmentés akar lenni, mert sok minden viszont valóban fapadosabb lett.
-
RazoR
veterán
Minden hibája és a fejlesztők balf@szsága ellenére még mindig jó játék szerintem és nem bántam meg egy forintot sem. Ha lesz Year 2 azt is megveszem, ha lesz 2. rész azt is szerintem. Nem is az a kérdés hogy lesz-e, nem véletlenül voltak olyan kérdések a legutóbbi kérdőívben sem, csak remélni tudom, hogy a második részre megtanulnak normálisan összerakni egy ilyen típusú játékot.
-
-
micafighter
nagyúr
Az első képet nem nagyon értem (nem próbáltam a Last Standet), de a második kép az durva.. A provident már most 1.5-ben is broken alpha-val, csak hát ugye keveseknek van ilyen fegyvere, minek foglalkozzanak ezzel...
És broken mellett unbalanced is, mivel már nem szerezhető be provident-es fegyver, igy aki akkor még nem játszott, az igy járt esete..
Kiváncsi vagyok amugy a 2 mod slotos maszk hogy müködik last standben? Gondolom megmarad a két mod slot azért rakta be a képet..
-
RazoR
veterán
Welcome back 1.3...
Buffolják a smart covert de ne így, mert jelenleg használhatatlan, buffolják a taktikus, sentry, striker, reclaimer, magányos, stb. setteket mert jelenleg használhatatlanok, de ne így, nerfeljék az alphát mert op, de ne így, variáljanak a páncélon, mert így nem teljesen oké, de ne így és még sorolhatnám....
-
DokiBaxxi
őstag
Nem következik a hsz.-emből, hogy a PvP miért prioritás?
A megjelenés óta a PvP egy kalap sz*r, legyünk őszinték. Nyilván kezdeniük kellett valamit a dologgal, PvP kell endgame contentnek az embereknek, azt lehet csinálni a végtelenségig. Ha PvE contentet nyomnak az mindig repetitív lesz egy idő után.A prémium hülyeség meg... elmehetnek a ...ba
-
arnikusz
veterán
Nagyon nyomi loot rátával- tehát gyenge item tulajdonságokkal mint tapasztaltam PTS-en, benne van a pakliba.
D4M13N-fórumtárs-azért még nyugodtan farmold őket a Warlord eshet Clear Sky-on ami egy összeszokott csapatban pikk-pakk megvan- nem is szólva a PxC-ről amit ad és eshet ládából is. Természetesen Falcon Lost -on is- [link]
Lifer: összefoglalóból 1.5 named gear- [link]
-
Snip3r_HUN
addikt
Nem azt mondom hogy nincsenek csalók,de a division-höz viszonyítva elenyésző. December óta kb. ~3-4-gyel dobott egy szerverre.
(#32939) TTomax: Amíg fizetős csalások lesznek nem lesz a csalók ellen végleges megoldás. A last stand pvp-re alapoz,az ubisoft-nál ott a battleeye csak implentálni kellene,a fejlesztőknek némi hajlandóságot kellene felmutatniuk arra hogy foglalkoznak a csalókkal ha már pvp-ről van szó.
-
PETEE78
senior tag
Nem lehet, hogy azért hisztiznek többen a tárazásra, mint a cheat-re (hozzáteszem nekem is szúrja a szemem nem is kicsit, ez most lényegtelen is), mert azok akik ezt szóvá teszik java része csak PVE-ben érintettek és baromira nem érdekli őket a PVP meg a cheat-erek? Arányaiban mennyi lehet a PVE és PVP játékosok száma?
-
"Hallani"
Köztudott, hogy a g2a-n szürke vagy lopott kulcsokat árulnak amihez maga a g2a is asszisztál (mivel hülyére keresik magukat a különböző díjakból). Már nagyobb youtuber is kihátrált mögüle miután kiderült a turpisság. Már 2015-ben is volt egy nagyobb botrány amikor rengeteg lopott Far Cry 4 kulcsot adtak el rajtuk keresztül.
Csak válassz ki egy random terméket és nézd meg a top sellerek közül mennyinél lesz olyan panasz, hogy érvénytelen a kulcs. -
LÁZ
addikt
-
Lefty
addikt
Ez igy allat. Mert most van jo reclaimer es taktikus szettem is elteve. Gondoltam majd 1.6-ban kicsit csiszolom meg aztan franko lesz.
Most akkor tulajdonkeppen van ertelme barmit is csinalni mar 1.6-ig ha ujra kell valszeg farmolni mindent? Nekem nincs PTS konzol miatt.
-
DokiBaxxi
őstag
Az egyetlen aggályom az, hogy PVP-ben lehet-e majd ezt alkalmazni. Mert ugye jelenleg közvetlen közelről hipfire, semmi taktikusság, tehát nem túl életképes. Viszont ha a balanszoknak köszönhetően kicsit taktikussá válik a PVP, akkor jó lehet. Urban MDR-re nagyon kíváncsi leszek. Meglátjuk, Last Standban hoogyan fog működni a dolog.
-
-
Anonymus23
veterán
Értem amit írsz, de akkor sem magyarázat. Árnyaltnak akkor lehetne nevezni, ha az "önbíráskodás" abszolút normális dolog lenne.
Az a legrosszabb, hogy nincs semmilyen komoly fórum, ahol kötelezni lehetne a játékgyártókat, hogy ez ellen tegyenek, kb. mint az autógyártókat kötelezik mindenre, és mégis tudnak hasonló áron egyre többet belerakni egy autóba, bizonyos szempontból abszolút jobbat.
Ez végül is jogilag fogyasztóvédelmi eset, csak megfelelő hátszél kellene, hogy ezt jogi úton érvényesíteni lehessen... -
yozsee11
aktív tag
Az 1.6 patch notes szerint a páncél helyett automatikusan életerő lesz, ha jól olvasom:
Armor & Resistances
Armor has been removed as a Major bonus from items and is replaced with Health.
Added a new bonus called “Resist All” which adds resistance to all types of status effects.
Older items (pre 1.6) with Health bonus will see this bonus replaced with a Resist All one.Ezért is merült fel bennem az előző kérdésem. Vegyük például a "nagyon népszerű" páncél nélküli elektronikás hátizsákoknál. Mondjuk pörgetek rá most páncélt, abból 1.6 megjelenéssel életerő lesz, és ha tényleg utána újra lehet bármi rollolni rajta - ahogy a linkelt rövid twitch videóban mondják - akkor elektronika helyett át lehetne majd tenni tűzerőre vagy életerőre.
Az eddigi infók alapján én úgy gondolom ez így járható lenne, de javíts ki légyszi ha valamit félre értelmeztem. Ezt jó lenne tisztázni, hátha tudnánk előnyt faragni belőle.
-
RazoR
veterán
-
Dendytv
senior tag
Haver ! Én nem értelek...de nem is nagyon akarlak
Miért provokálsz ki direkt ismét egy szájkaratét ? Ebből csak azt tudom le venni, hogy 10-évesnél nem vagy több (és itt nem fizikai korra gondoltam!) ! De komolyan az ember feljönne olvasgatni kicsit arról,hogy nah milyen a PTS az 1.6 erre csak a folyamatos fikázásod és észosztásod kerül az ember szeme elé ! Valami nem tetszik és OFF-olni akarsz tessék,van OFF-topic ott beszéljétek meg ne itt, más kedvét is elveszed ezzel az ON-topic-tól ! Jössz itt azzal,hogy ők nem szakmáznak meg ilyenek ! Mert te/ti igen ? Ha ez neked szakmázás akkor fejet hajtok de komolyan
! Én alap járaton nagyon nyugodt termesztű ember vagyok de ez már sok !
Kedves Topic gazda/gazdák ha törölni szeretnétek a commentet akkor tessék,ha túlontúl durva voltam akkor bocsánatot kérek mindenitől
. De ez már sok !
-
ori_za
tag
Pont ma reportolta valaki az Ubi fórumon, a mobile coverrel együtt.
"If you are in a lower Tier, and you join someone, who is in WT5 in the DZ, you still has your WT1 stats, that means a ton of Armor mitigation."
Sejtettem, hogy így működik, de sose jött össze, pedig volt server full váltás is közte amikor próbáltam, meg mindenféle verzió -
arnikusz
veterán
Az elmúlt majd egy évben abból sem értettek, ha visszaemlékszel számtalan ilyen játékos csökkenés táblázat volt mindenhol, de utána mégis mikor jött 1.4, 1.5 és majd jön 1.6 megint az első hetekben csúcson lesznek a szerverek és még eladnak jó sok SP-t.
A linket végignéztem a csóka 4Banshee Sárga maszk és Táskában volt, Famas és Pakhan ezekből a Pakhan-t használta felfedezte az új területeket DZ-ben csinált kimentést kapott SEEKR maszkot és ennyi.
Részemről megnézem a többire vonatkozó videót majd és helyette normál játék lesz, kíváncsi vagyok így, hogy sokan ott szórakoznak, mennyire lehet majd DZ szintet lépni, vagy nem.
Ha indul az 1.6 kell vagy 2 nap ami alatt kiismeri a Játékos a dolgokat, mellette pedig a farmolás 1000%-on.
-
micafighter
nagyúr
Ez rendben van, de azóta kijött két patch addig az időpontig amikor a videót készítette a listárol. Most a patcheket nem veszi figyelembe, vagy csak a játékot nem vette elő hogy akkor jelenleg hogy néz ki? Ha nem veszi figyelembe a patcheket, akkor mindent day1 állapotban tesztel és az alapján csinál ilyen listát? Mert ugy elég sok szemét játékot adnak ki manapság sajnos, a preorderelők a fizetős bétatesztelők, de ez már egy másik téma amit az eredeti játékok off topikban csontig rágtunk.
-
TheProb
veterán
Lejáratni? Had alkossunk már véleményt szabadon. Ha szerintünk egy hülye ripacs, akkor szerintünk egy hülye ripacs. Mi se papoltunk neked, hogy neked mi a véleményed róla, a jelek szerint szimpatizáns vagy.
Abban meg milyen érdemi vitatást akarsz, hogy olyan hülyeségeket ecsetel perceken keresztül aminek
a, semmi értelme
b, sokszorosára felnagyítja a problémát és szintén percekig vernyákol róla
c, a véleményét brazil szappanoperákat alulmúló túljátszással, szerinte marha viccesen (mások szerint ingerküszöböt kiakasztó ripacssággal) próbálja előadni?De erről már annyiszor szó volt. Ez inkább hasonlít egy diablora, mintsem egy fps/tps-re, ezt jó lenne ha végre az ilyen unintelligens majmok is megértenék (nem rád gondolok természetesen).
/ remélem kapom megint a warn-t, mert hogy PH szerint lehet ez is személyeskedés lesz, szegény YT-ert se lehet véleményezni... /De hagyjuk a témát tényleg, mint ahogy az egyik kolléga már mondta is. Ne egy idióta YT "videós" miatt perlekedjünk már...
Hogy legyen ON is:
éjszaka sikerült összelegózni végre a 4es bónuszt AB-ra. Sajnos pont a chest-et és a kesztyűt kellett feláldoznom. Ahogy néztem a lőtéren, kb 5-6ezerrel lövök többet, mint AB 2es bónusszal + reckless és savage HE-vel. Ami érdekes, sniperrel 10k-val csökkent a dmg-em, fura. -
törölt tag
Ha valaki egy játékból kiragad valamit, ami egyébként a műfaj egyik jellegzetes tulajdonsága, majd ezt eladja negatívumként arra miért is nem lehet azt mondani, hogy hülyeséget beszél?
Az pedig, hogy neked ebből csak annyi jött le, hogy a személyét akarom lejáratni az nem az én bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest