- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Én Desert Tech HTI-vel futkározok, hangompítóval lövöldözök mindent. Heli fix one shot, sima járművek szintén, a Mummer és a Heavy néha kettő. Az is igaz, hogy t16-on vagyok, T30-as fegyverekkel. A hangtompítós skill hatásosságán mi is sokan gondolkodtunk, de nem jutottunk dűlőre az után sem, hogy valamelyik előző patchben elvileg javították... Most a hetis MK17 lvl0-ás fegyverrel futkosok, szigorúan hangtompítóval, és nincs ellenfél. Egy-két lövés mindenki és minden.
-
Kotomicuki
senior tag
A HTI-n én sem használok hangtompítót, inkább távolabb megyek, ha kell a lövés utáni, további lapulás - mivel azzal sem lesz olyan csöndes, mint ami nekem kellene (és amúgy sem szeretem a NEM félautomata puskákat, mert nem lehet velük elég gyorsan újrázni egy esetleges mellé után). Ezt a puskát másra nem is nagyon használom, mint a helikopterek és a konvojt kísérő járművek leszedegetésére.
Lehet, hogy az átütési érték lesz annyival kisebb, hogy amiatt kell a 2. löket - ennek csökkenését, mintha nem adná vissza az a skill sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged