- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
akoska07 #502 üzenetére
Valami mást vártam. Kipróbáltam majd leírtam hogy rájöttem hogy ezeknek a játékoknak nem én vagyok a célközönsége. Nem tudom ez mitől trollkodás, de ha te ettől jobban alszol, akkor vedd úgy hogy trollkodtam. Valami jobbat vártam mint a Division, de rosszabbat kaptam (szerintem). Ennyi és nem több. Nem tudtam hogy csak nyálcsorgató "jaj de csodálatosan fantasztikus" és hasonló véleményt lehet leírni. Számomra az egész olyan semmilyen, ennél még a division is jobb szerintem. Na de majd a nagyközönség eldönti hogy milyen is a játék ha megjelenik. Aztán ha nagy bukta lesz és a többségnek nem fog tetszeni, süsd rá mindenkire a troll jelzőt. Vannak jó open world játékok ettől függetlenül, mint a witcher 3 pl, aminek van egy sajátos stílusa, ami valamilyen oknál fogva mindenkit beszippant, itt, ennél a játéknál én személy szerint nem érzem ezt.
Látom azért mégse lett olyan rossz az az optimalizálás, 500K-s gépen aránylag egész jól eldöcög.
-
válasz
Bjørgersson #488 üzenetére
Szerinted, másik több ezer felhasználó szerint meg van baj, örülj neki hogy neked nincs. Nálam ugyan úgy fut high-on mint low-on, ez biztos teljesen normális.
Egyébként meg lényegtelen is, mert egy unalmas semmi az egész. Rájöttem már hogy ezeknek az open world vackoknak nem én vagyok a célközönsége.
myckey; a "rájöttem már hogy ezeknek az open world vackoknak nem én vagyok a célközönsége". melyik része nem érthető?
-
A pc verziót már megint a takarítónő optimalizálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged