- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danecay
addikt
Hát ez egy eléggé szubjektív dolog szerintem
Ha tetszik, akkor játszol vele, ha nem akkor pedig nem. Ki döntse ezt el helyetted? A multi miatt feltételezem nem érdemes, de a coop-ra továbbra is jó a stílus kedvelőinek. Mi sokat toltuk vele pár éve. A single meg olyan mint volt anno, ill. megjelenés után jött azért hozzá jó néhány patch, szóval, csak jobb lehet.
Érdekességképen, nekem még csak tavaly év végén lett olyan PC konfigom ami számomra megfelelően futtatni tudja a játékot, miközben újabb hardverekkel futtattam, mint amilyen maga a játék volt, de én sem a sebességgel, sem pedig a grafikával nem voltam kibékülve, még ultra beállításokkal sem. Hozzáteszem, a legtöbb játékkal, újabbakkal sem, semmi ilyesmi problémám nem volt High, Very High beállítások mellett. A poén az, hogy a ~2.5 évvel később megjelenő GR: Brakepoint is szebben futott ugyanazon a hardveren
Szóval pl. nekem most lenne értelme inkább jásztani vele, kvázi kompromisszumok nélkül. -
Kotomicuki
senior tag
Ez játékos- és nehézségi szint és hud-beállítás függő dolog!
Ahogy azt k-adi is írta: a sync shot mindig jól jön, mert piszok erős tud lenni néhány szituációban, de uú piszok használhatatlan is párnál - ettől függetlenül a "kell" kategória.
Ehhez hasonlóan a fontosak a fegyverrel kapcsolatos fejlesztések is.Könnyebb szinteken nem kell annyira forszírozni a fizikai kondicionálását a karakternek, vagy a járművének, mert ritkábban lőnek rá és azt sem olyan pontosan, mint "följebb".
Nehezebb szinteken a lopakodási képességek is lényegesebbek.Ha minden jelölést mutat a minimap, akkor a drónra és a felderítésre sokat kell költeni, hogy ki is lehessen használni azt.
Míg a minimap és a jelölések elhagyásával - amolyan FPS-é átalakítva a játékmenetet a "taktikusról" (azaz: kísérők és lázadók előre-ről!) - legfeljebb a konvoj-vadászathoz kell majd csak a drón, a többihez elég a távcső is (de ez sem fontos -> a fegyveren úgyis van egy).A szinteken egyre följebb lépve keményednek be az ellenfelek és kényszerül a játékos taktikát váltani (pl. konvojvadászatból az üldözéses részek végleg kiesnek és csak a drónos/(gránátos)/mesterlövészes marad meg) és egyre inkább a lopakodás felé elvinni azt.
Érdemes figyelembe venni az adott fejlesztési csoport végén kapható "jutalom" adta előnyöket is: pl. a regeneráció nagyon hasznos tud lenni, így ennek megszerzéséhez igazítani a fejlesztéseket.
Egyébként, nem egy olyan nehézségű a játék (a magasabb nehézségi szinteket kivéve), hogy nagyon mellé lehessen nyúlni a fejlesztésekkel: meg kell tanulni/ismerni a játékmechanikát (ellenségek viselkedési formái - nagyjából: Unidad-ot messzire elkerülni, míg a sbc addig hív erősítést, amíg a területen lévő eredeti emberanyagból egy is él -> a menekülő "tiszteket" mindig le/el kell kapni) és onnantól lehet élvezni a táj szépségeit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest