Új hozzászólás Aktív témák

• .OM.
    aktív tag

Szerintem a játéknak 2 aspektusa van:

1.) Pilóta
    A pilótával úgy kell játszani, hogy gyorsan futsz, amerre eszedbe jut. Lehetőleg falakon és minél kevesebbet szem előtt lenni. Taktikázni egyénileg érdemes így akár 1 vs 3-ban is van esélye, de általában a csapattársak közül senki nem tud olyan gyorsan kapcsolni, hogy tartsa a tempót -> a csapat szétszalad..

2.) Titan
    A titán már nem szaladgál össze-vissza, és 1vs2-ben a legritkább esetben van esélye.

Botok pedig azért vannak, hogy az ölésükért kapott - sec-ért korábban le tudd hívni a titánt.

Szerintem aki azt írja, hogy itt nincs taktika és ez az amiért nem tetszik neki a játék, még nem érzett rá, hogy hogyan lehet érvényesülni itt.

Nincs annál kellemesebb érzés, mint amikor kezdésnél lehívod az amped RC2-t burning card (BC)-ból, gyorsfutás ability-vel megkerülön az ellent és 3 gránáttal + 2 tárral leszeded hátulról a teljes szakaszt és minden bot-ot.. :)
    Ezt követően pedig halál után -80 sec-es BC-vel lehívod a titánod és letarolsz még 2 kört a fentiekből, mielőtt az első ellen-titánokat lehívják... :C

..ez a játék lényege és ezt is ígérte a játék - szerintem

Új hozzászólás Aktív témák