- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yogibear
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz
Amarth #136838 üzenetére
Aucs, ezt jól benéztem. Köszönöm.
Nem baj, hideg van, ilyenkor jó égni egyet.
Azért nem sima utalás, mert az min. 35.000 Ft. Abaqoos 3.500, ezzel pedig 2.000 utalható minimum elvileg, pont ennyit ér a hétvége számomra.
Tudom, fillérb*ás.(#136841) Amarth: Ennél mélyebbre már úgyse süllyedhetek, úgyhogy bevallom, nincs kártyám.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Amarth #128122 üzenetére
Biza, sőt, ha van türelmed nézd meg az első szettet és ennek fényében tegyél a másodikra az ATP-m szerint ! Egyébként az is egy jó kis statisztika, hogy általában a 2. szettet az nyeri, aki az elsőt elvesztette, pláne így van ez akkor, ha a játék legelején megnézed az oddsokat és aki a jobb játékos a bukik szerint és az veszíti el az első szettet, az nagyon nagy eséllyel megnyeri a másodikat. Nem egyszer látom, hogy a jobb játékos *urva simán elveszíti az elsőt (6:1 vagy 6:2 és utána hozza a másik kettő szettet. Ne kérdezd ennek mi értelme, de már rengeteget láttam ilyet, ha összeakadok egy nagy teniszezővel, akkor majd megkérdezem, hogy ez miért van. A játék élményért akar 3 szettet, vagy egyszerűen az elsőben még álmos, vagy hülyíti az ellenfelét ? stb....)
A * lehet d is, lehet k is.... -
yogibear
addikt
válasz
Amarth #77335 üzenetére
3-5 nap... elvileg, ezt még akkor írták, mikor nem volt érvényben itthon a 4 órás belföldi kötelező átutalás...
Ami azt jelenti, hogy ha mondjuk OTP-ről utalsz reggel 8-kor, akkor 12-kor legkésőbb az Unikredencnél van a pénz, onnantól a Skrillen múlik, mennyi idő alatt teszi a számládra...
Persze ha banki zárás után indítod az utalást, az csak másnap 8-12 közt megy át értelemszerűen...
Amúgy max.3 nap volt hétközben mikor utoljára használtam, persze ha minden szükséges adat, azonosító, satöbbi fel van tüntetve... hétfő reggel utalsz belföldön belföldre ugye és kb csütörtökre skrillen van a pénz...
De már máskor is mondtam, ez egy pénztárca, kell rajta tartani annyit, hogy ha hirtelen kell, legyen...
Vagy vállalni a plusz díjakat, vagy kivárni az időt, de díj nélkül...
Ha van olyan ismid, akinek van pénz a skrilljén, akkor működik az, amit írsz, de az itthoni két számla közti utalás is 1-2 nap átfutás... ha reggel utalod neki, kb másnap írják nála jóvá, saccperkb dél körül... -
yogibear
addikt
-
Regirck
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest