- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG #70594 üzenetére
Semmit... már rég kiszámolták, hogy megéri-e licencet venni vagy sem... aki úgy gondolja, megéri, az megvárja a mostani módosítókat és bejelentkezik, aki úgy gondolja, nem éri meg neki, az beletörődik...
Belgáknál, osztrákoknál már bukott a blokk elleni tiltakozás, szóval itt nem fognak erősködni... nem vagyunk akkora piac...
Annak az 1-2-nek aki belép, annak elég lesz...Más fórumokon ugatja a sok kispistike, hogy á úgysem tudják mindet blokkolni meg majd csak a magyar nyelvűeket meg ilyenek... elfelejtik, hogy a belgák már megtették, elég csak a domain listát elkérni, kihirdetni és kész.
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG #70592 üzenetére
Logikusan kell gondolkodni: már írtam imént, először 90 nap blokk, majd ha addig nincs megegyezés (licenc vásárlás), onnantól végleges blokk...
Nem úgy van, hogy blokkolgatunk valakit 90 napig, azt utána jó' van, csináld tovább....
Addig nincs, addig ki tudod venni a pénzt... de nem hagynám az utolsó napra a helyedben...
Persze utána is, ha már blokkolva van, írsz emailt az irodának és kéred a kifizetést... csak tudd az email-címet...BAH - 06.19
BC - 06.20
SB - 06.24
UB - 06.25
FW - 06.26Innentől (vagyis a hirdetmény megjelenésétől) számított 15 nap múlva lesz blokkolva...
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG #70586 üzenetére
Szerintem vedd ki a pénzt, ha van bent, mihamarább... a blokkolást nem fogják feladni navék, ha már egyszer belefogtak, maximum még gyorsítanak is rajta... eddig napi egy volt, és ahogy nézem a magyar felülettel rendelkezőket találták meg eddig...logikusan arra számítva, hogy hülye magyar nagy többsége nem ismer más nyelvet...
A blokkot meg mint már írtam, ha az iroda fellebbez, max egy hónapig tudja elhúzni... de eddig még egy fellebbezésről nem tudni, szóval menni fog a blokk a bejelentéstől számított 15 nap után... elsőre 90 napig, mert így szól a határozat... aztán ha ezalatt sem vesz licencet az iroda, jön a határozat és a végleges blokk... arra meg nem érdemes számítani, hogy bármelyik net-szolgáltató ellenszegül... -
kene84
aktív tag
válasz
SzlobiG #70537 üzenetére
NSO-n ezt írják:
Portugália továbbjut:
– ha Cristiano Ronaldóék legalább 8 góllal legyőzi Ghánát, és Németország kikap az Egyesült Államoktól
– ha legfeljebb 7 góllal győzi le Ghánát, Németország kikap az Egyesült Államoktól, és jobb Németországnál az összevetésben* (0–4)
– ha legalább 5 góllal legyőzi Ghánát, és az Egyesült Államok kikap Németországtól
– ha legfeljebb 4 góllal győzi le Ghánát, az Egyesült Államok kikap Németországtól, és jobb az Egyesült Államoknál az összevetésben* (2–2)
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG #70051 üzenetére
Kolumbia is 3-at vert a görögnek, ennyit a felhúzott falról...
Kicsi japik viszonylag gyorsak, de egy-az-egyet nem vállalnak a védelem ellen, mint mondjuk Messi vagy Neymar, vagy kényszerítőket, amivel ki lehet játszani egy robusztusabb emberekből álló védelmet, a beívelgetésekkel meg semmire nem mennek, mert alacsonyabbak jóval...
Másrészt, a görögöknek is van némi esélyük még tovább menni, ha ők esetleg nyernek és a japik nem nyernek.
Elefántoknak elvileg egy X is elég, ha a japik nem nyernek több góllal, ami elvileg nem lesz meg, hacsak a kolumbánok fel nem szívják a csíkot.
De Elefántoknak a vereség ellenére is jobb volt a statjuk a kolumbánok ellen, szóval esélyesebb, hogy ma nyernek...
Ha meg a görögök betolják a buszt a kapu elé, azzal semmire nem mennek, hiszen csak győzelemmel mennének tovább, az afrikaiak meg futásban jobbak, a görögök nehézkesebbek... így kontrára nehezebb játszaniuk...
Szerintem ht/ft x/1 lesz... első fi-ben még óvatosabban tolják majd, mert a Elefánt sem akar gólt kapni, mert azzal ki is eshet...
Ennyi az okoskodásom. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
SzlobiG #69533 üzenetére
Na ha megforgattam a 90k-t beten egy tízest lehet feldobok oda.
"A kezdőbónuszt igénylőknek a kezdőbónusz+első befizetés értékét ötször kell
megforgatniuk, min. 3-as szorzóval, csak ez után igényelhetnek kifizetést."öööö, janem
Milyen jó amúgy, hogy voltak még kosármeccsek este (amiket nem is raktam, mert nem volt bennük érték), és azok miatt nem raktam a bosnyákokat
.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #69525 üzenetére
Nah akkor ezt figyeld.
Ismerősöm- 40 ezerből 110 ezret csinált- elbukta
Tett fel 30 ezret elbukta
Tett fel 25 ezret elbukta
Kedden tett fel 35 ezret most van 90 ezre, de nagy valszeg elbukta a szerencsétlenjeBetclic-en játszik, befizetései több mint 230 ezer ft.
Kifizetések pedig 50 ezer. 2 hónap alatt. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
SzlobiG #69199 üzenetére
Hogyne lenne, iPhone-on tökéletesen is megy, értékelésben sem rossz......
-
giigz
veterán
válasz
SzlobiG #69093 üzenetére
Beszéltem haverommal, mondtam neki, hogy mivel a franciák szorzója feljebb ment, rakok rá 2k-t, aztán vagy 10x elmondta, hogy ne rakjam a meg a franciákat mert svájc mennyire erős, aztán úgy váltunk el, hogy egyinkőnk sem rak szelót, mert nem érzünk tutira semmit, na aztán hazafele megraktam az olasz + francia kettőst a szokásos 500-zal, de persze elment
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
válasz
SzlobiG #68718 üzenetére
Nyilván ehhez kell rutin és a hidegvér, ha az ember bukásra el akkor ne kezdjen el kapkodni, mert ha 2 percet várok és nem veszem ki, akkor az +6k lett volna. Összességében így se panaszkodhatok eddig nettó nyereségem 20k ezen a VB-n és ezt a pénzt ki is utaltam a bankszámlámra tehát nem fogom elbukni valami a baromságon, de természetesen még maradt bent is pénz az online számlámon.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68536 üzenetére
Bónusz kifizetésRészletek megjelenítése
A bónusz kifizetésének igényléséhez további 11 250,00 HUF összegben kell téteket feltennie.
Bónusz értéke 0,00 Tétek jelenlegi összege 0,00 Szükséges tétek összege 11 250,00Most tettem 3750 Ft-ot dupla esélyre. Az odds lényegtelen tehetsz akár 1.02x te döntésed meddig húzod fel. Én 8000 ezerig felhúzom aztán befizetek 6 ezret s kifizetést kérek szerintem. Vagy attól függ meddig tudom felhúzni.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68512 üzenetére
Ha valaki ebbe a topicban ír, csak nem kiskorú vagyis remélem szégyen lenne!!!!!!
Tegnap lottózóba beérve, láttam hogy a kisgyerekek 15-16 évesek töltik ki a szelvényt, mondom nekik ovisok nem jöhetnek be ide,csak röhögtekDe amúgy nem tudom nekem vagy 5 évvel ezelőtt küldtek levelet, most meg nem akarják oda adni a bónuszomat hihetetlen ez a bet365.....
-
giigz
veterán
válasz
SzlobiG #68491 üzenetére
Májusban jött 2 szelvényem, 1.500 és 2.500 Ft nyereménnyel, júniusban idáig 1 szelvényem jött be 1.700-zal ha jól emlékszem. 50 nap alatt 3 nyertes szelóm volt, összesen kb. 5-6k nyereménnyel, feltett összeg kb. 20k. Előző hónapban nem raktam minden nap, azért vesztettem csak ilyen "keveset", de ez a hónap sem rossz, már ugye túl vagyunk a felén és még csak -10.000 Ft körül vagyok
De tényleg nem tudok nyerni, ha 1,30-at rakok akkor az megy el, ha mint ma 1,60-at akkor az, tegnap spanyolok 1,48-ért, máskor nagyobb szorzó, tényleg teljesen mindegy mit rakok, tuti el fog menni.
-
Jeollam
aktív tag
válasz
SzlobiG #68429 üzenetére
Anglia kikapott az Olaszoktól, de most mondjátok meg melyik a szégyenebb: Ha az Olaszoktól, vagy ha Costa Ricától kapsz ki?
Anglia amúgy is szimpatikusabb volt, mint Uruguay. pedig hogy szerettem őket 2010-ben atya ég. A házamat+a kocsimat felraktam volna rájuk akkoriban.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68335 üzenetére
Hamarosan fontmilliárdos lesz a Bet365 tulajdonosa
A Coates családé ez a vacak bet365 mennyi pénzük lehet
Cikk: bet365tulajd
-
tomrRRR
senior tag
válasz
SzlobiG #68047 üzenetére
megkérdeztem őket Chat-en mondták, hogy továbbítják s újraküldik a kódot, csak kiküldik remélem.
barca0519951: Tudom jól, Prien hívtam meg, fogadott már vagy 50 ezer FT értékben s 30+ lezárt fogadása van. A bónuszfeltételek teljesültek már, s mind a két helyen zöld pipa volt, vagyis engedélyezte, hogy kiküldjük a bónuszkódot csak én még nem kaptam meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SzlobiG #67934 üzenetére
Nem hinném hogy a 2. csoport meccsen már arra mennének hogy egy 1-0 is elég nekik...
~1.60x nem olyan kevés az nagy tétnél, 50 ezerre már tiszta 30 ezret hozna...
De lehet hagyom a picsáb@ én is ezt a hendit, és megveszem a TV-t amit akartam, már van is raktáron, csak az ára kicsit húzós...:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest