- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
SzlobiG #170543 üzenetére
na, legalább ők nem a pályán fognak lötyögni..
Szimpatikus egyébként a horvát válogatott, remélem messze jutnak. Tegnap nekem is elment a pénz, szerencsére előtte nap utaltam át a nyereményt a számlára, így 2k bánta. Mára maradtak a szögletek, meg kellene fordítani ezt a szériát.
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #150244 üzenetére
Az nem vigasztal, hogy más is veszít.
Sőt, pluszban idegesítő hány jó szelvényt elvihetett ez a portugál szerencsétlenkedés. Maradt 500 Ft az EB-re szánt pénzből, most vagy elszórom román kétesély és F1 Rosberg és Ricciardo végez előrébb fogadásokra vagy megvárom a topik mesterei beírnak valami tutit.
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG #148727 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nem szeretném azt, hogy fogadás előtt blokkolják és ne tudjak fogadni vagy épp pénzt kivenni.
esetleg ha összehaverkodnál a guglival
"bet365 alternative" - ez a szép barátság kezdete(#148728) sz_abika - ez nem tűnik rossz tippnek, végül is otthon megy, hátha a nézők átfújják a labdát a hálón.
A másik, hogy Verdasco képes-e szettet nyerni Misimókus ellen...Radwanska 1,3-as oddsa is elég magasnak tűnik ahhoz képest, hogy eddig elég meggyőző volt a két meccsén.
romulán mindjárt elveszíti az első szettet...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SzlobiG #74731 üzenetére
ezt az under szögletet hogyan bírtad megtenni?
szép lett volna, az (egyik) hsz-ban dől el elképzelésemmel találkozott volna...****
(#74732) giigz
én új kiscsirke vagyok itt, tehát nem fogok kioktani senkit.
azaz, hanem de.
az, hogy valaki 100 hsz-on keresztül bosszankodik egy 200 ft-os, de megrakott szelón, amin elment várhaTÓ 450 ft-ja a97. percben, az ok.
de hogy mit raktál volna majdnem agitátorként, amit végül nem raktál, és ez mennyire bosszant, szerintem senkit nem izgat rajtad kívül... -
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
SzlobiG #74077 üzenetére
Ez az első kettő, akiket kilistáztak, a többi eddigi listás is jön majd sorban, mind az eddigi nyolc, utána meg a többi...
Az első a BAH volt 06.20-án, és ha 07.15-től elérhetetlen lesz, akkor a hirdetmény megjelenésétől számítva alig egy hónap az átfutás...
Ezzel kell számolni a továbbiakban is... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
SzlobiG #73981 üzenetére
Nem 30 ezerrel mondtam hanem összesen annyiért rakok. 5-5 ezer megy a szokásos szisztémára, meg 20 a hendire amit most már meg is raktam ha véletlenül esne az odds, és kaptam én is labdát végre (mondjuk sose kértem)...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest