- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
Lavar #169896 üzenetére
Gratula neked is, mázlink volt
Nekem ezek jöttek ma:Uruguay - Szaúd-Arábia, Gólszám 1,5 Kevesebb, mint 1,5 3.15 Nyertes
Irán - Spanyolország, Diego Costa szerez gólt? Igen 1.80 NyitottPortugália - Marokkó, Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1.06 Nyertes
Uruguay - Szaúd-Arábia, Szögletszám 12,5 Kevesebb, mint 12,5 1.18 Nyertes
Irán - Spanyolország, Szögletszám 12,5 Kevesebb, mint 12,5 1.20 Nyitott
Irán - Spanyolország, 1X2 Spanyolország 1.20 Nyitott
Uruguay - Szaúd-Arábia, Gólszám 0,5 Több, mint 0,5 1.02 NyertesPortugália - Marokkó, 1X2 Portugália 1.60 Nyertes
Portugália - Marokkó, Szögletszám 12,5 Kevesebb, mint 12,5 1.20 NyertesKellett a mázli is, főleg a Costa gólnál, és a szöglettel, de megvan!
-
Enigma1945
őstag
-
Lavar
aktív tag
válasz
Lavar #169564 üzenetére
Ez borzalmas volt, és csak sikerült elcseszniük.
Utolsó 10 percben fogadtam mexikóra, így valamelyest sikerült csökkenteni a veszteséget. De nem volt egy nyugodt élmény, főleg a lövéskor ami kapufáról kifelé pattant. Viszont grat nekik, megérdemelték a győzelmet.szerk. Ezek után brazilokat eszem ágában sincs megtenni még külön.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Lavar #169547 üzenetére
A németeknél nem várok meglepetést..
Mexikót 2-0 -ra verték a tegnap látott dánok és egy soványka 1-0 -s győzelmen túl a skótok ellen, a horvátoktól is kikaptak.
Izlandot 3-0 -ra verték (iszonyatosan kíváncsi leszek a Izland - horvát meccsre... szerintem kreatívabban fogják feltörni a védelmet...)
Viszont a lengyeleket és a belgákat sem gondolom túl gyengének - ellenük szép eredményeket értek el (lengyeleket verték, belgákkal 3-3-at játszottak).
Ettől függetlenül szerintem nem lesz gond (még ha nekik érdekesebb volt a felkészülés... vékonyka 2-1 Szaúd-Arábia ellen, osztrákktól vereség, Brazíliától vállalható 1-0 -s vereség, spanyolokkal viszont X-eltek...)
Dehát ugye itt a németekről beszélünk... mindenki leírja őket, aztán fokról-fokra hengerelnek. 3-1-es, vagy 2-0 -s győzelmet várok
A brazilok számomra idén az etalont jelentik. Nagyon fájt nekik az a 7-1 és minden zsigerükkel azon lesznek, hogy visszaszerezzék a nívójukat. A játékosállomány, az alázat meg lesz hozzá.
---
Szerbektől ti mit vártok egyébként? Szerintem svájc és a szerbek küzdelméből a szerbek fognak győztesen kikerülni... Én őket várom a második helyre.
Costa Rica ellen mindenesetre szerintem hozni fogják a meccset.
(#169549) Prien
Szerintem össze fog állni most ez a brazil csapat.
-
Lavar
aktív tag
4,33-ért tettem 2500-at arra hogy Kamerun, vagy döntetlen lesz az eredmény.
Így jöhet 2500 > 10830.
A cashback-es szelón meg rajta van a horvát győzelem, ami +17-et hoz. Vagyis az eddigi vb fogadásokat nézve, visszajön a 7500 bukó, plusz vagy + 830 forinttal vagy + 7000 forinttal zárok.
Ahogy elnézem a játékot, utóbbi lesz az esélyes, de akár nyugovóra is térhetek, nem kell azon izgulnom, hogy a második félidőben becsúszik egy 11-es, vagy elalszanak a horvátok. Jobb a békesség.Na közben, felment 11-re a szorzó. Bár tökmindegy, nyerjenek csak a horvátok.
-
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest