- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
máyköl #37377 üzenetére
Azért gondoltam ezt, mert karácsony van, és ilyenkor sok a meglepetés, én meg azt nem nagyon szeretem a sportfogadásban, meg a Liverpool is nagyon jó formában van azért.
Vagy sima hazai lesz, vagy egy nagyon pörgős döntetlen. Valahogy nem tudok elképzelni msot egy 0-0.t
Lehet 2,5 felett vagy a GG.t megküldöm kis apróval.Neked mi a véleményed a GG.n kívül?
-
gery2123
őstag
válasz
máyköl #36577 üzenetére
Tavaly szerettem meg az egyik fórumtárs tippjei által, DeathBat666 hatalmas köszönet
Akkor szerettem meg amikor éjszaka felkeltem megnézni egy meccset, és nagyon bejöttAzóta figyelemmel kísérem, és ha tudom akkor nézem. Fogadni rá mostanában kezdtem, mert az elején még nagyon lutri minden. De szinte minden este rakok valamit kisebb -nagyobb tétekkel (számomra kicsi 2-300, nagyobb 1k ). De a kosarat is nagyon megszerettem, ott főleg élőzni szoktam.
-
pc_seft
tag
válasz
máyköl #33795 üzenetére
Igen ezt mondod te aki nagy Real fan...
Ne hogy azt mond nekem hogy a Bilbao jobb csapat mint a Barca,csupán rossz szériája van a Barcának!
De azért még mindig eredményesebb mint az Istenített Real MadridEzt a meccset illett volna hozniuk,az első félidőben simán eldönthették volna a meccset Neymar helyzeteivel.
-
ANDROID???
addikt
válasz
máyköl #33733 üzenetére
Nem mondod, de ha mégis az jó kis meglepődés lesz...
Ez meg:
Betis - Rayo Vallecano 1X2 Rayo Vallecano 3,75 Vesztes
Zorya Luganszk - Dnipro 1X2 Dnipro 1,80 Vesztes
Catania - Milan 1X2 Milan 1,75 Nyertes
Tottenham - Manchester Utd. 1X2 Döntetlen 3,20 Nyertes
Fürth - Cottbus 1X2 Fürth 1,55 Nyertes
Feyenoord - PSV 1X2 Feyenoord 2,05 Nyertes -
giigz
veterán
válasz
máyköl #32150 üzenetére
+1
Volt már máskor is olyan év, amikor még a Messi szurkolók (közül az értelmessebbje) is elismerték, hogy Ronaldo-nak kellett volna kapnia az aranylabdát...
Most is ugyanez van, ország-világ tisztában van vele, hogy 2013 Cristiano Ronaldo éve, és akkor megint ki tudja mi lesz... Persze ha most megkapja a 2.-at, akkor is az lenne, hogy bezzeg messi-nek 4 van, és Ronaldo még mindig semmi hozzá képest...
-
Bati0501
őstag
válasz
máyköl #29843 üzenetére
Ezt már többször olvasom,h régen még jöttek a papírformák,most meg már nem.
De ez miért lehet?Ennyire bundázzák a dolgokat?
Mert elhiszem,h vannak furcsa dolgok,főleg ilyen kisebb bajnokságokban,vagy nem annyira színvonalasban,pl: román,ukrán,orosz,magyar...
De azért sztem mindent nem lehet megbundázni,van,h csak szerencsétlenül jön ki... -
rwin5
őstag
válasz
máyköl #29428 üzenetére
Már volt róla itt szó, de nem vettem végül semmilyet sem. Viszont most buktam tippmixen szerintem egy ~30ezret, és abból a pénzből, 200K, volt a számlámon ma lement belőle 20 újra.. 180 van de az laptopra+telefonra van félretéve, telefonra kb 70ezret szánok max..
De Giigz teloja nagyon tetszik, csak valami biztos helyről kéne megrendelni nem a világ másik végéről -
Algotis
addikt
válasz
máyköl #26357 üzenetére
Tud róla, mindenki tud róla a családban, de tudják azt is, hogy nem vagyok hülyegyerek.
Meg is értem a 18-as korhatárt, mert szoktam látni hatodikos gyerekeket a lottózó körül, csöveznek hogy valaki adja fel nekik, na arról már nem tudnak szerintem sem.
Én mindig csak 200 forinttal fogadok, többel nem, és eddig több, mint 10 rugót nyertem rajta, úgy, hogy eddig csak 800 forintot raktam fel összesen eddig.(1 hete kezdtem el tipszmixelni)
Persze megértelek, mert a többi gyerek többsége nem így gondolja, egyetértek veled, de azért nem mindenki olyan.(#26359) B-L-A-C-K Nem apám bankkártyája, hanem van SAJÁT Erste Diákszámlám...
-
rwin5
őstag
válasz
máyköl #25611 üzenetére
Bírom ezeket a 0-1, 15-ös hazai odds, 0 kapuralövés 50 percig, aztán 3 perc alatt megváltoztatják a meccset... még talán az, hogy a Fürth 80. perc környékén behúzza D-re de azon se csodálkozok, ha marad 2-1
2: nem is a kőkemény 200Ft-os tét zavar, hanem ezek a hatalmas vicckategória meccsek, és annyi ilyet láttam már, hogy komolyan nem is tudok csodálkozni rajta, mert full sablon bunda mind..
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz
máyköl #25485 üzenetére
pontosan 2 év kell nekik, hogy újra toppon legyenek.
Félek, hogy Arsenal legyengül a szezon második felére, de a City szvsz nagyon esélyes idén én szerintem ők nnyernek. Everton is verni fogja MU-t úgy gondolom.
Amúgy ma gondoltam rakok egy WH vagy WB-t vagy x-t csak nem tudtam eldönteni melyik legyen, plusz posta se volt a közelben nyitva.
Chereiose: Hidd el, hogy nem lesz meg. Ott van City, everton, chelsea,arsenal, totenham, szerintem ezek közül mindegyik megelőzi.
Liverpoolt kihagytam
-
pc_seft
tag
válasz
máyköl #24058 üzenetére
Ne te mond meg nekem hogy mit mondjak!Gondolom nem te vagy aki ezt eldönti +én sem.
Milyen stílus ez hogy maradjak csendbe?Nekem te ne mond meg mit írjak. Vagy ha problémád van gyere privibe ne itt.
Gondolom ezzel nyertél a hatalmas tétes szelvényeiddel 300ft-t.Csak nekem nem 4-számjegyű összeget vitt ez el.Enged meg nekem hogy ideges lehessek!
Egyébként szerinted nem bunda?közvetítő benyögi hogy ezért nem lehet adni a 96.percben büntetőt.
De igazad van hisz te vagy máyköl a mindentudó.
winfier Had rá lehet szerelmes a C.Rolandoba
díszmajom
Ja de most látóm hisz te egy igazi Real Fan vagy
Tudod épp neked nem kellene megszólalni,mert mindenki úgy sem vallanád be ha bunda lenne
Inkább nézegesd a posztert a falon ami a fejed fölött van és hajolj meg a C.Ronaldo előtt mert belőtte 11-méterről.
-
Chereiose
addikt
válasz
máyköl #23652 üzenetére
Azért lehet, hogy jó a López, de szerintem mégiscsak a kapitányunknak kéne a kapuban állni. A csatárokra visszatérve, tényleg nem real szintű az a nyomorék benzema, a fiatal spanyolokat kéne játszatni, Moratát és Jesét. Még ők is jobbak mint a benzema. Ha lenne egy RvP-nk vagy valami erőcsatárunk akkor aztán nem lenne gond.
-
Chereiose
addikt
válasz
máyköl #23648 üzenetére
Hát én nem teljesen értek egyet. A védelem egyfolytában kihagy, egyszerűen látni rajtuk, ( ebben a felállásban), hogy bizonytalanok. Nacho-t kapásból nem lenne szabad játszatni, Arbeolát meg pláne, csak most ugye nincs más. Illara meg még elég fiatal, jól jönne azért még Xabi. Özilt én is nagyon sajnálom, hatalmas játékos :/
giigz: Én sem látok akkora esélyt a bl-re, mint pl tavaly, amit ők csesztek el Dortmund ellen..
-
giigz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest