- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
Elég meglepő (de lehet hogy csak nekem) hogy az ETO kikapott otthon. Paks nyert (7,85 odds)
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Ezeket néztem ki:
Vélemény?035 olomouc H 1,7
048 Braunschweig 2-3 gól D 1,93
052 Sunderland D 3,25
064 Getafe H 1,95
119 Wigan H 1,75
183 Atalanta-Juve 2-3 gól D 1,935/6ban 200 Ft-al 42370-et hozna.
[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Benzema játszik a mai mérkőzésen?
-
-
duronx
senior tag
Messi megkapta az aranylabdát, Rodriguez megkapta az aranycipőt, Neuer megkapta az aranykesztyűt és Suárez megkapta az aranyfogat!
ui: én sem szeretem Robbent, de jobban megérdemelte volna az aranycipőt.
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Nem tudom volt e már, ha igen akkor bocs.
Summary of World-Cup 2014"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Magyarország U19 - Portugália U19 szakadó eső, áll a víz a pályán, még a labda sem pattan tovább... egy szép nagy 0:0 lesz ez a meccs
szerk. lol. 11-es 0-1[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz Chereiose #75577 üzenetére
Szerintem a puttóval lehet a legjobban elszállni pénzügyileg, mert olyan mint egy nyerőgép. 5percenként húznak és a vásárló általában nem egy kört játszik. Akit elkap a gépszíj az egy órán keresztül is képes játszani vagy a nagy nyeremény reményében emeli a tétet, a mezők számát, de általában szinte mindig szívás vége.
-
duronx
senior tag
-
-
duronx
senior tag
Inter BAku piros lappal kezd, nem szórakoznak...
-
duronx
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
jól kezdődik, már az első meccsen elment a mixem Tiszta vicc volt ez a Bayern
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a Zwolle és az FC Bruges hazaira jók lehetnek? (2,38 odds 8000 ft-al menne )
vagy esetleg van még olyan tipp ami biztosabb?
Köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Bocs a tudatlanságomért, de ez mit jelent= AH 1.fi 0.0
-
duronx
senior tag
Egy igazi gyöngyszem
38 perc és ..."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Ez a svéd jégkorong nem nagyon akar beindulni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest