Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz Daniel Alves #102696 üzenetére
Valenciát megtámogatod kis apróval?
-
mntn
tag
Apollonról van valami infó, hogy miért ment fel 1.5 -> 2.05?
-
janos1988
addikt
Mai online a free spinből Hapoel TA 0,5 gól fölött. 296 -> 511
És a papiros mix. 400 -> 1305
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
válasz férfiállat #102691 üzenetére
neeeem, senki sem fogja feltenni...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz Illusion1010 #102693 üzenetére
de ő a sport2-es hd-t kérdezte.
mi van a külföldi oldalakon, az irreleváns.****
(#102695) pohár
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Illusion1010
senior tag
válasz férfiállat #102691 üzenetére
720p van külföldi oldalakon.
-
szab.tam
nagyúr
most a héten napi egy dupla+ szelót teszek.
eredő 2.2-2.3*
2-3 kötés.
max esemény odds 1.5*.a mai papírosból már van egy elképzelésem egy 3-as kötésre, de kivételesen kíváncsian várnék ötleteket.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
férfiállat
tag
am szerintetek hd-ban fent lesz sport2-es nfl közvetítés ncore-n vagy elégedjek meg a simával és szedjem le azt??
-
stefyY
őstag
Ment egy ilyen izgulós:
San Jose
Limoges
Maccabi TA
Ascoli
Malaga - Valencia 2-3 gól200 ----> 1.8k~
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
válasz gorje #102662 üzenetére
na, én el is felejtettem, hogy már lement az a meccs, de akkor örülök, hogy profitáltál belőle
itt szoktam nézelődni, sok jó tipster ír tippeket ide, sok ötletet tudok meríteni innen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Kéne valami szamsor már nekem is asszem
PSN: xszabikax
-
akooos
veterán
válasz Illusion1010 #102679 üzenetére
-
férfiállat
tag
válasz Illusion1010 #102661 üzenetére
mostanában nem raktam, de mikor nézegettem kicsit jobban ezt a meccset én is v-re raktam volna
-
akooos
veterán
válasz Illusion1010 #102676 üzenetére
ÚRISTEN 3-2
Valaki nézi a meccset amúgy? Mennyire mutatja az eredmény a játék képét? Nem volt megbundázva ? Egy utolsó perces gól?
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Illusion1010 #102673 üzenetére
na akkor go 2-3
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
akooos
veterán
válasz Illusion1010 #102673 üzenetére
Nekem így jó, sajnálom, hogy csak én tettem a Brisbane-t
Naneeee....
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Illusion1010 #102671 üzenetére
Olyan gyönyörű 1-2 lesz a vége, hogy ihaj...2-1
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
Nagyon feltámadt a Brisbane
-
Zjunior
veterán
-
Illusion1010
senior tag
válasz Zjunior #102667 üzenetére
http://www.365sport365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?cb=1058021705547511577
----------------------------------------------------------------------------
Na, mondom én hogy bármi lehet, máris 1-1
(#102668) Digestive
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Illusion1010 #102664 üzenetére
Én már tegnap írtam ezt a meccset meg a Valenciat. Volt 5k körül még a beten, gondoltam, h vmi "tuti" 2x körülivel megduplázom az éjjel és reggel rátolom az említett 2 meccsre. Hát elment a csába! Úgyh a Valenciát tudom csak megpakolni papíroson, ahol a szorzó sem olyan jó!
Azért neked, meg Daniel Alvesnak drukkolok!
Na b+ már 1-1!
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
bet365 sports-os blokkolva vmi firewall policy...
Tudnátok adni egy működő linket?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
akooos
veterán
válasz Illusion1010 #102664 üzenetére
..és ott is a 0-1!
Szép tipp
-
Illusion1010
senior tag
válasz akooos #102663 üzenetére
Nemsokára kiderül.
Én erre alapoztam a döntést:
"Soccer » Australia » A-League »
Brisbane Roar - Wellington Phoenix 02.02.10:00
Brisbane Roarból két alap játékos távozott Kurtishi(csatár) és Smith(védő)
Vezetők azonnal hoztak 3 játékost: Polenz (védő), De Vere (központi védő) és Kaludjerovic (csatár).Mind hárman most fognak előszór pályára lépni. Kissé felbolygatva ezzel a csapat morált.
A mindig kezdő North(védő) eltiltását tölti, és Silva(13meccs7gól) a csapat gólvágója megsérült. Lambaridis(középp) is sérült.
Ezen kívül két mindig kezdő játékos McKay(középp) Broich(középp) játéka kérdéses.
Wellingtonban egyetlen egy hiányzó Brockie(csatár)
1 hónapja 3-0 ra nyert Wellington és akkor nem játszott a két gólerős csatár. Burns (12/10) gólkirály) és Krishna (10/5) Ma mind ketten pályán lesznek. " -
akooos
veterán
válasz Illusion1010 #102661 üzenetére
Az elmúlt pár meccsükön, amikor a Brisbane volt a hazai, többnyire ők nyertek, úgyhogy én rájuk fogadtam, remélem nem lesz csalódás
-
Illusion1010
senior tag
-
sz_abika
addikt
Mára egesz tuti duplanak tunik az iden mutatott jatek alapjan a Janowicz-Zeballos duo, papiron teheto. Aki nem siet az hnap delelotti Seppit befuzheti.
PSN: xszabikax
-
gery2123
őstag
Na nézetem majd az ismétlést az éjszaka Super Bowl - t. Második negyed elején szépen elment a digi..... igaz nem vártam 10 percet sem, de a jó.........................
Erre az kell látnom, hogy a Seattle kikapott.-- PSN_ID: GerY2123
-
4850 oc
aktív tag
-
Daniel Alves
őstag
Tegnap félálomban még nyomkodtam a bet365-öt és a távirányítót így az NFL "csak" -2k lett
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
nagyúr
Na ezt se gondoltam volna, hogy a végén 1m-ről elbassza a seahawks, és az egész meccsen jól játszó RV-nak épp akkor remeg meg a keze.
De igazából azt se értem miért a futást választották.
Na mind1 ez már nem oszt nem szorozÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
DeathBat666
aktív tag
Patriots nagyon okosan játszik
Brady..
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Valaki nyom egy streamet?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #102646 üzenetére
impossibru
-
pohár
félisten
válasz expander #102642 üzenetére
hja, volt is rá valami 45x-ös odds, láttam egy szép szelvényt anno
-
expander
senior tag
ha jol emlekszem tavaly safety volt az elso pontszerzes, lehet be kene probalni most is
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #102638 üzenetére
nem cserélték még ki a 100-as switcheket nálatok? már szerintem ki kellett volna decemberig, de lehet rosszul rémlik
ej, de jó lenne ezt nem itthon nézni már megint... mondjuk minden évben ezt mondom
gorje... úgy biza
[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Most kezdek bele az online fogadas vilagaba (meg 4-5 eve tippmix volt amig ment a szeker..)
Orulok, hogy ratalaltam erre a temara
Udv mindenkinek es a "legjobbakat" !Pohar: ITF Piter?
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #102636 üzenetére
Digi, mi? köttess Invitelt, van minden sportcsatorna HD-ben
nem tudom hogy nem sikerült még megállapodniuk a sugárzóval, hogy lehessen nekik is HD Sport2-jük
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Imádom mikor van 80 HD adom, 1 sport nem HD a Sport2, és persze hogy adják ezt a genyót...
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #102633 üzenetére
pontszegényebb meccs lesz, első negyed inkább csak puhatolózás lesz, kb ennyi szerintem
én a Pats győzelmét tettem 500-zal 1,9-ért, sírjon a Seahawks az ezelőtti döntő miatt
végre van Sport2 HD-ben, mindjárt más ez így
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
neten rakjátok, fosprón persze, hogy nincs
-
DeathBat666
aktív tag
Áhh inkább nem rakok semmit Super Bowl ra, f@szom akar idegeskedni rajta
-
Digestive
veterán
Holnapra Wellington Phoenix, vagy Valencia jó lehet?
-
expander
senior tag
az elso offense play futas lesz 1.57
ezt az ajandekot adtak nekunk
-
L_YKing
addikt
SuperBowl-ra nem adnak a bet365-ösök valamit?
-
choco01
addikt
válasz Daniel Alves #102602 üzenetére
Ott a bicikli!
Szerintetek lesz 4-3 a barca-vreal meccs?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Zjunior
veterán
Neymar szitu tizi volt szerintetek?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gery2123
őstag
Hamarosan NFL! csak bírjak fent maradni.
-- PSN_ID: GerY2123
-
L_YKing
addikt
Milan!
Barca gol kene es hatradolok
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Pfejj de szép gólt vert a Villa!
Nem tartott sokáig, de akkor is szép volt!
Na beindult a daráló!
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Na bammeg! A Sevilla pedig nem volt egyszerű történet!
-
4850 oc
aktív tag
Nagyon szép!!!!
Grat mégegyszer!!!!BLACK---Grat a havernak!!!
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz L_YKing #102606 üzenetére
roma x.
juve x.
miből gondoltad, hogy a milan nem az lesz?
szerintem ezek körbetelefonálénak egyet, majd
30*-os eredőért lenyomják a tutit.***
na, mire leírom, már 2.
de nem lennék meglepve, ha jönne majd újból az egyenlítés.***
(#102604) B-L-A-C-K
aki ilyeneket rak, arról jó eséllyel feltétlezhető, hogy jó pár mikót elbukott már...[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
2.87-ert van olyan fogadasi ajanlat, hogy nem nyer egyik csapat sem 6 vagy tobb ponttal ! tehat ha szoros eredmenyre szamit valaki, ez eleg jo lehet
-
B-L-A-C-K
titán
Haver küldött egy díszítősort... Porto még megy, 2-0, de elvileg már megvan...
A Brassó 59:59-nél lett meg neki, azaz éppen a vége előtt 1 másodperccel...
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Valaki adna egy sport2 stream et? Egyszerűen nem találok, amit találtam azon sport1 megy...
Nagyon kéne, köszönöm!B-L-A-C-K:
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Daniel Alves #102600 üzenetére
Engem azért érdekelt volna... na mind1! Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest