- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Zsolt,72 #165 üzenetére
Ettől függetlenül nem mondom hogy rossz az egész, inkább csak nekem nem való. Legalábbis a jelenlegi formájában.
Még jó is hogy szóba került mert ki léptem az icloud csomagból, mert zavarta a lányomat.
Az I11 töréstesztje nálam mindent visz. Ilyen telom másik már nem lesz az biztos.
A fő probléma nálam a hivvásinfó volt, meg a 2 sim kezelése. Rengeteg hívást eldobált és nem győztem visszahívogatni őket. Állítólag szériahiba szerviz szerint... mivel ez volt az első dual simes iPhone. -
7Heads Drago
veterán
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #158 üzenetére
Igen, eltérőek az igények. És ugye ma már egy fotó 5-8 MB, ez sem véletlen. Ez is egy ráutaló magatartás. Azért növekszik a fotó, hogy több tárhely fogyjon. Nem azért mert itt mindenki csodafotóművész és annyira kell a RAW fotó mindenkinek...
Nemrég nekem is elég volt az 5 GB, aztán az 50GB, mint látod már az is kevés. Szépen terelnek a nagyobb csomagok felé és mikor már 200 GB-nál tartasz, akkor már nem lesz visszaút, csak tartalomvesztéssel... -
Ricardo
titán
Ha ezt meglépik, akkor viszont jár nekik egy nagy pirospont.
-
Ricardo
titán
Értem.
Erre a véleményre is reagálnál?
" nem kell felkötnöm sose ha telefont, ha az iCloud tökéletesen teszi a dolgát. Több idő rákötni a gépre mint a szinkronizáció. Ezt hívjuk annak, hogy valami működik
Tudom tudom, a fosdroidosok nincsenek hozzászokva ehhez, nekik az a normál, hogy custom romokkal bohóckodnak."
Tehát nem kell a nagyobb kábeles sebesség mert nem fosdroid.
Ha nem kell akkor a pro vonal miért kapta meg? Csak a sima iPhone tulajdonosoknál működik a felhő?Tudom termékpozicionálás. Ha ilyenekkel kell pozicionálni akkor az elég szánalmas.
Jobb kamera képességek (fotó videó terén egyaránt), nagyobb akku, az ok, de hogy egy többszázezres telefon 2.0-ás usb c-t kap, és kihagyják az AODot (pedig amoled) az inkább vicc, mint termékpozicionálás.Tudom most jön hogy hater vagyok, de pont ugyanez a véleményem arról is hogy a Samsungnál nem fér bele a legkisebb S szériás készülékbe (128 gigás S24) az UFS 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest