- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Zsolt,72 #165 üzenetére
Ettől függetlenül nem mondom hogy rossz az egész, inkább csak nekem nem való. Legalábbis a jelenlegi formájában.
Még jó is hogy szóba került mert ki léptem az icloud csomagból, mert zavarta a lányomat.
Az I11 töréstesztje nálam mindent visz. Ilyen telom másik már nem lesz az biztos.
A fő probléma nálam a hivvásinfó volt, meg a 2 sim kezelése. Rengeteg hívást eldobált és nem győztem visszahívogatni őket. Állítólag szériahiba szerviz szerint... mivel ez volt az első dual simes iPhone. -
7Heads Drago
veterán
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #158 üzenetére
Igen, eltérőek az igények. És ugye ma már egy fotó 5-8 MB, ez sem véletlen. Ez is egy ráutaló magatartás. Azért növekszik a fotó, hogy több tárhely fogyjon. Nem azért mert itt mindenki csodafotóművész és annyira kell a RAW fotó mindenkinek...
Nemrég nekem is elég volt az 5 GB, aztán az 50GB, mint látod már az is kevés. Szépen terelnek a nagyobb csomagok felé és mikor már 200 GB-nál tartasz, akkor már nem lesz visszaút, csak tartalomvesztéssel... -
Ricardo
titán
Ha ezt meglépik, akkor viszont jár nekik egy nagy pirospont.
-
Ricardo
titán
Értem.
Erre a véleményre is reagálnál?
" nem kell felkötnöm sose ha telefont, ha az iCloud tökéletesen teszi a dolgát. Több idő rákötni a gépre mint a szinkronizáció. Ezt hívjuk annak, hogy valami működik
Tudom tudom, a fosdroidosok nincsenek hozzászokva ehhez, nekik az a normál, hogy custom romokkal bohóckodnak."
Tehát nem kell a nagyobb kábeles sebesség mert nem fosdroid.
Ha nem kell akkor a pro vonal miért kapta meg? Csak a sima iPhone tulajdonosoknál működik a felhő?Tudom termékpozicionálás. Ha ilyenekkel kell pozicionálni akkor az elég szánalmas.
Jobb kamera képességek (fotó videó terén egyaránt), nagyobb akku, az ok, de hogy egy többszázezres telefon 2.0-ás usb c-t kap, és kihagyják az AODot (pedig amoled) az inkább vicc, mint termékpozicionálás.Tudom most jön hogy hater vagyok, de pont ugyanez a véleményem arról is hogy a Samsungnál nem fér bele a legkisebb S szériás készülékbe (128 gigás S24) az UFS 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest