Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
7Heads Drago #157 üzenetére
Különbözőek vagyunk, eltérő igényekkel.
Nekem tökéletesen megfelel az Alma által kínált alap 5 GB tárhely, mert az iPhone biztonsági mentésem és a csekély számú kép, videó számára elegendő, a rengeteg dokumentumom pedig nem igényel sokat (ugye, egy számla, jótállási jegy és társaik nem igényelnek önmagukban sok helyet). E mellett használok egy díjtalan 30 GB tárhelyet, a Microsoft One Drive-on, amire bő 10 éve gyűlnek már az Android és Windows Phone idők óta a dolgaim és az én szokásaim mellett ez elegendő is lesz a hátralevő életemre.
Most tartok a felénél…
Ha ez mégsem lenne így, akkor úgy gondolom, nem okozna problémát, hogy igénybe vegyem az Apple következő kínálatát (5 GB ingyenes után jöhetne az 50 GB), ami egy jelképes, havi bruttó 399 forintos kiadás lenne.
Nekem nagyon bevált a felhő, persze tudom, hogy nem mindenki kedveli.Emiatt évente egy alkalom van, amikor vezetékes kapcsolatba kerül nálam az iPhone és a PC, így a 2.0 USB C sebesség sem okoz nyűgöt a napi élet során (nincs számomra jelentősége). Ha pedig valaki pl munka vagy hobbi miatt igényli a nagyobb (10 Gbps) adatátviteli sebességet, számára elérhetőek a Pro/Pro Max típusok (USB C 3.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest