Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Te ezt nagyon nem akarod érteni. Az A16-ban 2.0 volt, ennyi. Már évek óta lebegtették a kötelező Type-C-t, de az Apple nem szokott elébe menni az ilyen dolgoknak, csak amikor már kötelező lett.
A termékpozicionálás nem az volt, hogy 2.0-t kap, hanem hogy az előző SoC-t kapja meg. Így mindent, ami azzal járt, a 2.0-t is. Ez viszont teljesen normális döntés. -
törölt tag
"Tehát nem kell a nagyobb kábeles sebesség mert nem fosdroid.
Ha nem kell akkor a pro vonal miért kapta meg? Csak a sima iPhone tulajdonosoknál működik a felhő?"Pár hozzászólással előtte írta, hogy "nem mondtam, hogy ez bármikor is jó volt, csak tényt közöltem, hogy az iPhone 15 ezért USB 2.0-s"
Amit kontextusból kiragadva beidéztél, az kifejezetten arra vonatkozott, hogy miért lenne "marketing és nevelés" az, hogy ha van egy jól működő és sokkal kényelmesebb wireless opció, akkor a legtöbben azt fogják használni kábelek helyett (sima és pro modellekkel is).
Te meg erre jössz ezzel, ami egyrészt nem kevésbé hangulatkeltő, mint a fosdroidozás, másrészt értelmetlen is, amikor az új pro modellekben van már "normális sebességű usb" és nem kardoskodnak mellette mégsem a tulajok.
Túltolja itt már mindkét oldal elég rendesen.
-
Juhaszatti
addikt
"Tudom most jön hogy hater vagyok, de pont ugyanez a véleményem arról is hogy a Samsungnál nem fér bele a legkisebb S szériás készülékbe (128 gigás S24) az UFS 4.0"
Azért nem kapta meg, mert nem létezik 128GB-os UFS 4.0 tároló. Senki nem gyárt ilyet. Persze indulhatott volna drágábban, 256GB-al, de arra meg nem mindenkinek van szüksége a felárért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest