- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó, én viszont nem tárolok szemetet, mert a nyitvatartást meg feljegyzéseket azonnal törlöm a képek közül ha már nem kell. És mint említettem én nem 2017 óta tartom digitálisan a képeimet és videóimat, hanem 2003 óta, vagyis 21 éve...
Arról diszkréten hallgatsz, hogy mennyit fizetsz a családi csomagért. -
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #158 üzenetére
Igen, eltérőek az igények. És ugye ma már egy fotó 5-8 MB, ez sem véletlen. Ez is egy ráutaló magatartás. Azért növekszik a fotó, hogy több tárhely fogyjon. Nem azért mert itt mindenki csodafotóművész és annyira kell a RAW fotó mindenkinek...
Nemrég nekem is elég volt az 5 GB, aztán az 50GB, mint látod már az is kevés. Szépen terelnek a nagyobb csomagok felé és mikor már 200 GB-nál tartasz, akkor már nem lesz visszaút, csak tartalomvesztéssel... -
törölt tag
válasz
7Heads Drago #153 üzenetére
Alapból a Samsung se tud mit kezdeni a 3GP-vel, de szerintem van rá program iOS-en is. Mindenesetre a felhők több fájlomat eldobálják, amik nekem kellenek. Így viszont b@szhatom a felhőt.
És így viszont igenis ki kell maxolnom a kábeles és az USB C sebességét. De mindenki úgy használja, ahogy akarja. Nekem 2003 óta vannak digitális fotóim. Akinek elég a felhő, annak nyilván nem így van... -
törölt tag
válasz
7Heads Drago #147 üzenetére
Pontosan. És akkor még nem említetted azt, hogy annyira nyomorultul kategorizálja a fotókat az összes felhőrendszer, hogy mikor egyben le akarod szedni, semmit nem találsz meg. Aztán mikor nem ismeri fel mondjuk a 3gp fájlt, akkor fel se tölti vagy hibaüzenettel leáll. Pedig jó a fájl, csak nem ismeri fel...
-
törölt tag
válasz
A Molyember #146 üzenetére
Attól függ. Ha mélyebben belegondolsz, akkor de, igen is egy lapon említhető.
Először is, az iPhone az többszörösen alkalmazza a ráutaló magatartást. Híresen fing tárhellyel árulja és mindig is így árulta az alap telefonjait pont azért amibe az összes iphone tulaj beleszalad a mekiskóla pszichológiába. Még olyan emberek is vesznek felhőt, akik azt se tudják mi az és hogy működik (tudom, mert van ilyen családtag).
És ha azt nézem, hogy mikor telefont vettem, akkor pont gondolkoztam iPhone 15 Pro és Galaxy S23+ között, akkor az i15 volt 520 000, az S23+ 450 000, mindkettő hivatalos helyen. Az i15 Pro az 256 GB volt, az S23+ az 512 GB... szóval vastagon ki van fizetve az Apple termékben is a tárhely... És még ugye erre veszed a felhőt. Hülyének is megéri. -
törölt tag
Szerintem ők nem azt magyarázzák, hogy azért rossz mert neked nem kell, hanem azért, mert te 100-ból egy vagy akinek nem kell. Az én környezetemben olyan ember is van, aki nem hogy nem használ felhőt, de azt se tudja mi az. Az tény, hogy azt sem érti, hogy miért mozgat lassan fájlt kábelen, csak szentségel miatta. De a lényeg, hogy arra nagyobb igény lenne, mint a felhőre. Ez csak néhány rétegembernél van, hogy mindenre bólogatnak ami új és fizetős. Tudommal a BMW-nél is elbukott a fizetős szolgáltatások bevezetése, pedig azok aztán nagy fanok.
-
törölt tag
Nem tudom milyen és hányas ájfonod van, de amikor üzemidőről beszélsz, akkor mit kell elképzelni? Tehát nem SOT-ra gondolok. Reggel leveszed a töltőről és mindent úgy és annyiszor használsz ahogy és amennyiszer akarod, mikor kell újra töltőre tenni?
A másik kérdésem, hogy láttam egy tiktokvideót, amiben egy dohányboltos csaj azt ecsetelte és parodizálta, hogy mit baromkodnak az emberek fizetéskor, és ezek közt volt amikor az ájfonos szerencsétlenkedik a fészájdival és nem tudják feloldani a telefont. És most mindenféle gúny meg kötekedés nélkül kérdezem, hogy mennyire igaz ez, hogy nem túl hatékony? Mert rengetegen írták oda röhögve, hogy "hehehe mintha magamat látnám". Viszont eddig én úgy tudtam, hogy a fészájdi nagyon jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged