- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
7Heads Drago #164 üzenetére
Tapasztalataim szerint akkor nem enged menteni, ha az eszközön több adat található, mint a felhő kapacitása.
Nem állítottam be semmit, egyszerűen olyan kevés adattal van dolgom, hogy az kényelmesen elfér az iCloud alap tárhelyen. Ami miatt ennél több hely kellene (régi időszakom sok-sok videó és fotó adatai), az mind az ingyenes 30 GB OneDrive tárhelyemen lakik.
Nálad tényleg minden összejött, hogy ne tudd kedvelni az Apple/iOS/iPhone triót, ez elég egyértelműen átjön több száz posztodon keresztül. Ez nem baj, ilyen is van. Nekem annyiból egyszerűbb az életem, hogy kedvelem az összes gyártót és rendszert, minden érdekel, ami mobil.Így nincs bennem utálat senki és semmi felé, annyi a privát történetem, hogy mindezek közül saját felhasználásra pont az a legjobb nekem, ami számodra abszolút nem vált be. Ez egy ilyen “ipar”, nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest