Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Fotók, videók mobillal
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zsolt,72
senior tag
válasz

7Heads Drago

üzenetére
						Tapasztalataim szerint akkor nem enged menteni, ha az eszközön több adat található, mint a felhő kapacitása.
Nem állítottam be semmit, egyszerűen olyan kevés adattal van dolgom, hogy az kényelmesen elfér az iCloud alap tárhelyen. Ami miatt ennél több hely kellene (régi időszakom sok-sok videó és fotó adatai), az mind az ingyenes 30 GB OneDrive tárhelyemen lakik.
Nálad tényleg minden összejött, hogy ne tudd kedvelni az Apple/iOS/iPhone triót, ez elég egyértelműen átjön több száz posztodon keresztül. Ez nem baj, ilyen is van. Nekem annyiból egyszerűbb az életem, hogy kedvelem az összes gyártót és rendszert, minden érdekel, ami mobil.
 Így nincs bennem utálat senki és semmi felé, annyi a privát történetem, hogy mindezek közül saját felhasználásra pont az a legjobb nekem, ami számodra abszolút nem vált be. Ez egy ilyen “ipar”, nem vagyunk egyformák. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
 - Elemlámpa, zseblámpa
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Gumi és felni topik
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - BIOS topic
 - iPad topik
 - Interactive Brokers társalgó
 - További aktív témák...

- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
 - 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
 - Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így nincs bennem utálat senki és semmi felé, annyi a privát történetem, hogy mindezek közül saját felhasználásra pont az a legjobb nekem, ami számodra abszolút nem vált be. Ez egy ilyen “ipar”, nem vagyunk egyformák.