- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Zsolt,72 #165 üzenetére
Ettől függetlenül nem mondom hogy rossz az egész, inkább csak nekem nem való. Legalábbis a jelenlegi formájában.
Még jó is hogy szóba került mert ki léptem az icloud csomagból, mert zavarta a lányomat.
Az I11 töréstesztje nálam mindent visz. Ilyen telom másik már nem lesz az biztos.
A fő probléma nálam a hivvásinfó volt, meg a 2 sim kezelése. Rengeteg hívást eldobált és nem győztem visszahívogatni őket. Állítólag szériahiba szerviz szerint... mivel ez volt az első dual simes iPhone. -
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#64638144 #152 üzenetére
Szerintem az iPhone nem tud mit kezdeni a 3gp-el amúgy se.
Én amivel megszívtam pont az az egyedi fájl struktúrája. Az Applenak soha semmi nem jó ami a többi platformon elfogadott. Ezzel is kiszakítja egy picit a közöségből az Apple usereket és ellentétett generál az oldalak közt. Én meg pont az ilyen hozzáállást rühellem.
Ettől függetlenül több mint 1 évig próbálkoztam vele, de már lemondtam róla hogy iPhone user legyek. -
7Heads Drago
veterán
Fizetsz egy netet, fizetsz egy felhőt.
Fizetsz azért hogy feltöltöd a képet, meg amikor fent és meg akarod mutatni valakinek megint fizetsz hogy leszeded. Teljesen gazdaságos. Jah és ez mellett tele van ország olyan helyekkel ahol vagy van net vagy nincs. És ehhez még csak dombok se kellenek, elég egy vasszerkezet vagy például hőtükörfóliás hőszigetelés vagy csak ritkán lakott erdős rész. Kecskemét szélén van a Merci gyár. Az épületen belül még a netes rádió szakadozott nem hogy a felhő. Muszáj volt a zenéket leszedni és úgy lejátszani munka közben.
Ez a kép/videó ugye elvileg a tied. Ha valami az enyém nem fizetek érte többször is. Nekem pl 10 Gb net bőven elég 1 hónapra, meg az alap google drive is elég. Oda is csak azt rakom fel amit megosztok. -
-
7Heads Drago
veterán
Mi működik? Osszál meg netet a 4-500k-s teloddal egy másik telora vagy pc-re. Nekem teljesen random volt, hogy ment vagy se. A fórumon az volt rá a válasz hogy ne osszak netet vagy kössem rá kábelen és nem lesz gond. És neked ez a csúcs minőség? Ettől függetlenül elismerem vannak előnyei is az IOS-nak csak számomra azok eltörpültek a szoftver hátrányai miatt. -
7Heads Drago
veterán
Watch viszont kakukktojás, eleve nincs rajta töltő aljzat
Ez csak féligazság. Az órán nincs csati, de a töltő adapteren meg van és nekünk pl type c.
Egy darabig tényleg jó volt a csati, a kábelek minősége viszont szerintem vicc volt. Meg az már régen volt hogy te mindent lightingal töltöttél. -
7Heads Drago
veterán
hogy a 10+ évnyi bármilyen eszközébe jó volt egyetlen kábel.
A gyakorlat meg az hogy hullottak a kábeleik. Nekem a type c jobban bírja. A másik meg hogy ha annyira jó a lighting akkor az egyéb eszközeikben miért álltak át mégis type c-re? Ez kizárólag a zsé miatt érte meg nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest