- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
bioengin #491 üzenetére
Természetesen nem kötelező feltenni, de többen is említették hogy a készülék random módon újraindulgat, illetve a led flash is random módon működik, ezekre hoz megoldást ez a frissítés, nyilván akinek nincs gondja, nem kell feltennie, akinek meg a fentiek megjelentek már, érdemes feltenni.
-
nyisziati
veterán
válasz
bioengin #311 üzenetére
Hát én meg csalódtam a nagy várakozásban.
Kocsiban alig lett jobb a GPS vétel, mint volt. Mondjuk most már nem dobja el a jelet olyan sűrűn, max. félóránként kétszer és a helyzetmegjelölés is sokat finomodott, de még mindig képes állóhelyzetben "tolatni", vagy 10-20 méterrel hirtelen arrébb ugrani random időközönként.
Így lényegében használhatatlan.
.
Annyit fedeztem még fel, hogy a build betűjelem más, mint zsoltwaderé, illetve az egyik képernyőmentésén látszik, hogy az ő gépe novemberi, míg az enyém októberi.
.
Lehet, hogy abban az egy hónapban fejlesztettek sokat a GPS-en? (meg gondolom máson is)
.
Mennyi esélye van, hogyha visszaküldöm, hogy kicserélik egy újabbra?
.
Kicsit tanácstalan vagyok, mit is kéne csináljak, mert amit megtehettem az ügy érdekében (szoftveresen), azt úgy érzem megtettem. Hardveresen meg nem akarok mókolni, az már nem az én asztalom.
.
Javaslatok? Bármi jöhet. -
helixP
nagyúr
válasz
bioengin #309 üzenetére
Pedig mókoltál anno a gps ps.conf-fileal is, nem? Amúgy autóban érdemes úgy tenni, hogy 'rálásson' az égre, sajnos.
Bár hétvégén túrán track-et rögzített és nagyon szépen tette a dolgát. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest