- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Diablo
tag
válasz
Nosztalgia #655 üzenetére
4pda.ru oldalon ezeket a beállításokat találtam, amivel úgy néz ki jó lett:
Level 0-255
Level 1-250
Level 2-245
Level 3-240
Level 4-235
Level 5-230
Level 6-225 -
DJ Diablo
tag
válasz
Nosztalgia #650 üzenetére
Igazad van, ment volna anélkül is. Te hogy állítottad be? Ami leírást találtam ott level 6-ig írják, de ebben level 14-ig van. Te milyen értékekre állítottad? Sikeres volt az átállítás?
Más:
Itt nem találtam meg a custom recovery-t, leszedtem a needromról, de MUT-ból nem tudom felrakni. Mi lehet a baj? Megkérdezi hogy biztos akarom e flashelni, utána hogy elindítom e recovery módba. Ezután a gyári recovery jön be. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Nosztalgia #617 üzenetére
Nincs is semmi gond haladni kell a korral.
-
joelke HU
őstag
válasz
Nosztalgia #526 üzenetére
Éjszakára lenémítom, szóval arra nem ébrednék, de az a baj, hogy az értesítősávban sincs. Mindegy megpróbálom lenullázni a telót, hátha az segít... De ha ez sem, akkor már nem tudom, mitévő legyek.
Helixp: a gyári email app sem az igazi. Szerintem nem a szinkronizációval van a gond, mert mikor megnyitom akármelyik email appot ott az olvasatlan levél, csak nem jelzi egyik sem hanggal vagy értesítősávon.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Nosztalgia #467 üzenetére
hali
tudja valaki honnan szerezhető be nagyobb kapacitású akku, mert ez így nagyon karcsú -
nyisziati
veterán
válasz
Nosztalgia #461 üzenetére
Ja, én is így vagyok vele. Csak nekem már megvan.
.
Ha biztosra akarsz menni, a kétkártyás teló topikban ezt a T11-est ajánlották kipróbálva. Többtízkilóméteres autóúton is jól működött: THL T11. A nevében is benne van a GPS, tehát odafigyeltek a jó minőségű vételre.
.
Igaz, ez Kínából közvetlenül rendelhető 62.000-ért. Ha nálunk akarod megvenni, akkor 96.
[link] -
nyisziati
veterán
válasz
Nosztalgia #454 üzenetére
Tényleg nagyon jó ez a teló, a sebessége egy álom. A képernyője is HD, az 1 GB RAMhoz gyárilag még 512 swapot raktak, úgyhogy nemigen fog rajta ki semmi. A kamerája is elég jó képeket csinál.
.
Én még küzdök a GPS-szel, de volt, aki azt írta, neki tökéletesen működik. Az enyém októberi buildes, a többieké későbbi, úgyhogy lehet, hogy orvosolták már a problémát a későbbi telókban.
.
A GPS topikban pedig azt írták, egy bluetooth-os GPS vevő mindenképp megoldja a gondot. Most néztem 3.000 ért egyet, amint sikerül megvenni és beüzemelni, írom a tapasztalatokat.
.
Egyébként ez a 4. droidos telóm (meg még a környezetemben is próbáltam párat) és ez az első, amit nem akarok a falhoz vágni.
Sőt, még romot vagy launchert sem kívánok cserélni - egyszerűen így jó, ahogy van. -
zotyesz66
őstag
válasz
Nosztalgia #450 üzenetére
Én nem ajánlom GPS navigációra. A többi az szerintem OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest