- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Nekem MIUI alatt is újraindulgatott rendesen. Na persze lehet, hogy az akksicsere miatt ott sem csinálná - de nekem jobban megfelel a gyári. Főleg, hogy elég macera volt újrarakni az appokat, mindben beállítani a jelszót stb. Ráadásul az üzeneteim (SMS, Viber, Skype, Messenger) törlődtek és a kedvenc játékomat is kezdhettem (volna) elölről (Asphalt 8).
Miután visszaraktam a gyári mentést, ezek újra előkerültek, úgyhogy eszemben sincs váltani és eldobni féléves üzenetváltást ill. játékban előrehaladást. Pláne, hogy a MIUI sok tekintetben visszalépés a gyárihoz képest. Nem beszélve a sok kis haszontalan appról, amit ráerőltet a júzerre, és foglalja vele a memóriát. Ráadásul a fél giga swap is hiányzik belőle, úgyhogy sokkal hamarabb kezd lassulni és kidobálni a RAM-ból az appokat, mint a gyári.
Nem beszélve a kinézetről, ami leginkább az Apple szín- és formavilágát juttatja eszembe - nekem ez nem jön be abszolúte. -
nyisziati
veterán
Nekem MIUI-val is újraindult. Visszaraktam a gyáriról készült mentést. Erre megjavult a hátlapi hangszóró.
A képernyő viszont romlott, alul érzéketlenebb lett, de ha erősebben nyomom, akkor feljebb érzékel. Látható is a nyomás helye, mintha zselébe nyomnám a celofánt. Sajnos ez nem minőség, nem véletlen a 6 hónap garancia. -
Zsoltwader45
aktív tag
ha jól emlékszem akkor 5.5.29 a magyar nyelvű!
Lenne egy kérdésem! Visszaraktam a gyári romot és az az érdekesség tűnt elő, hogy a gps a panelban wifi támogatással akár 10 holddal is kommunikál full pontossággal. viszont nyílt terepen adatforgalommal ( Voda 3G) nagyon nyögvenyelősen, 5-6 hold és állandóan kapkod. Vajh mi lehet az ok? Várom a bölcsek tanácsának magyarázatát! -
TLF
csendes tag
-
nyisziati
veterán
Vettem a fáradságot és megtaláltam pár dolgot (pl. widgetek), de a Home gombnak meg a hálózati beállítónak továbbra sem akadtam nyomára. Magyar nyelv nincs, sőt, több helyütt az oroszt sem sikerült angolra cserélni.
A Theme manager meg felejtős, mert valami bűnlassú kínai szerveren van, ráadásul ilyen mangastílusú, ázsiai tinédzsereknek való cuccokkal van tele. Ha valami ilyesmit meglátnának a munkatársaim a telómon, biztos meglepnének egy szivárványos gatyával.
.
Szóval továbbra sem tudok kibékülni vele. A Cyanogenmod bonyolultabb volt, jóval több állítási lehetőséggel, de valahogy sokkal logikusabb rendszerbe volt gyömöszölve, egyből haverok lettünk.
.
A leállás meg valszeg hardverhiba lesz, megy, amíg megy. -
Tibu966
csendes tag
Miui-nál is megy a gravity, próbálgattam, de ahhoz a mitools-ot írják wsm kezelővel ez felel meg az xposed-nek... Most visszatértem a 150305gyári romhoz, és a wsm-et használom az xposed helyett.... A kopogós értesítés meg alapból benne van a miui-ban...az egy nagyon jó rendszer... De ez a gravity-val talán mégjobb...:-)
-
Tibu966
csendes tag
Ha első lezárás után nem megy, akkor minden wipe+factory reset, utána újra feltelepíteni és jó lesz. A BT nem találja a headset-et, viszont a telefon látható.Gps sajnos kb ugyanaz mint az eredetivel, miután megkapta a mobiladatkapcsolatot.... Attól kergül meg néha... Onnan jön rosz információ, egyébként több típusnál is hasonló a probléma, nekem mint már régebben is írtam kb. az év eleje óta kezdődött. Addig tökéletes volt...
-
Zsoltwader45
aktív tag
igen láttam de az övé 166H buildes volt. ez meg a 166L re van alkotva elméletileg. Egyébként egy concorde nfc 5005 re tettel fel ugyan ilyen romot. kicsivel több ramot használ de mégis sokkal gyorsabb lett. teljesen stabil nincs fagyás, reboot semmi gond vele. de arra fel lehetett tenni recoveryből zip-ként
-
Tibu966
csendes tag
Nem a gravity hanem az xposed csinálja!!! Xposed pedig a gravity előtt kell...Még egy érdekes, h csak akkor áll vissza ha az xposeden belül nyomsz az eltávolításra!!! Nem jo a recovery wipe sem , és ha az alkalmazásokból törlöd az sem.... Tehát ott marad, de belül "eltávolítás" és megy az "art"... Ha újra telepíted"frissited" a saját menüjéből akkor a gravity is visszaáll a beállításaidra! Tehát nem kell újra végigállítgatni...Még valami: antutu ugyanúgy 27730 környéki értéket hozott... Art/xposed+gravity...????????
-
Tibu966
csendes tag
Most volt időm tovább néztem. Nem a root, nem a recovery miatt, és nem is a particionálás miatt ugrik vissza dalvik-ra ART-ről, hanem az xposed miatt!! xposed installer és art nem megy együtt... Mit lehet használni helyette, hogy a gravitybox-ról ne kelljen lemondani...???
-
Gyula196906
senior tag
azt nem ismerem
de biztos jó az is
no frills cpu controll-t
a min órajelről csak annyit hogy azt nem tudtam lejjeb vinni, gondolom a kernel miatt
de még mielőtt valaki kérdezné nem ez miatt halt meg a telóm
szerintem a lollipop ui-s rom-mal nem stimmel valami
utána olvastam és többeknek is akadt gondja utána, csak szerencsétlenségemre az enyém rosszabbul viselte -
Zsoltwader45
aktív tag
Csatlakozom helixP-hez. Én tavaly novemberben vettem vettem itthon. 37e volt. 166L gyári rom fut rajta Kelzsoca és Cappa féle alakításokkal. iroot, particionálás, recovery csere. Soha nem fagyott még le, nem volt reboot, az érintője tökéletes, gyors, szép kijelző. lehet én egy szerencsés készüléket fogtam ki. Sosem volt rajta vibe, skype, facebook app. nem tudom mi lehet a különbség készülékek között de elmodhatom, az enyém hibátlanul fut. jó a gps némi kívánni valót hagy maga után, de el tudom viselni a cappa féle gps update zip segített rajta. Hát hirtelen ennyi
-
Gyula196906
senior tag
nem nem arra gondoltam
de az sem túl nagy macera, inkább mint hogy gebasz legyen
de egyébként a mentésed mivel és hogyan csináltad?
mtk droid root & tools -ban ha nem zöld a kis kocka akkor klikk alul a root gombra , ha végig csinálja akkor lesz adb felől is root jogod
de mindez le is van írva Kelzsoca blogjában
ha kész a backup is akkor : To process file ROM_ from flash Tool (ezzel flash tool-al telepíthető formába alakitod a mentést
ill ha már úgy is ott vagy akkor mentsd le a imei/ nvramot is -
kelzsoca
félisten
Szerintetek mi lehet a gond?
Szerintem az akksit nyugodtan bennhagyhatod, mivel a flashtool automatikusan érzékeli hogy akksival vagy nélküle csinálod a flashelést.
A probléma ott lehet, hogy a szoftver betallózása után kellene rányomni a download gombra, majd ezután csatlakoztatni a készüléket, így fogja csak "elkapni" a flashtool a telefont. -
Tibu966
csendes tag
Flashtool és a scatter elejét kellet asszem átírni, h elinduljon a flashtool... ez van az elején, nekem ezzel ment:
############################################################################################################
#
# General Setting
#
############################################################################################################
- general: MTK_PLATFORM_CFG
info:
- config_version: V1.1.2
platform: MT6592
project: MTDTtest
storage: EMMC
boot_channel: MSDC_0
block_size: 0x20000
#
# Layout Setting
#
-
utána jön a többi: partition_index: SYS0
partition_name: PRELOADER
file_name: preloader.bin ...stb -
Tibu966
csendes tag
este ha lesz időm, kipróbálom ezzel az új rommal, hátha átáll...
kíváncsiságból lemérem majd..., a régi rom (150123) antutu: kb 25500-at csinált, ez 27789 most, hogy fut közben rajta a háttérben minden.."Üresen" nem tudom mennyivel lenne gyorsabb....
Engem az akku idő érdekelne... 3-3Gb-re van partícionálva+gravitybox3,5,7 egyébként... -
Tibu966
csendes tag
google keresőbe bemásolod és adja...
Én a :http://klausminator.de/ - ről szedtem le , itt van általuk módosított is, azt nem próbáltam...
meg a pan baidu com -ról (
http://pan.baidu.com/wap/link?shareid=1471394752&uk=4248029035&third=0&dir=%2Fsoftware%2Ft6pro%2Flastest%20software&page=1& ) innen lassan jött, mindkettő azonos. -
nyisziati
veterán
Ja, az újraindulás nem érdekes, a "mélyalvás", már gázabb, én sem szeretek szerelgetni. Szerencsére az se gyakori.
.
Viszont a GPS-ben joelke-nek van igaza: egyszerűen nem jó a Here. Akkor már inkább a Navigator. De az is húzza az indokolatlan csíkokat, mégha pozícionál is. Gyors járműben használhatatlan. -
joelke HU
őstag
Köszi. Így most jó lett. Viszont nekem csak olyan van, hogy wipe data/factory reset így egyben, külön nincs. És akkor kiválasztom utána all user data delete vagy mi és ennyi. A progik megmaradnak de a telefon alapra áll.
Ja. Szerintem is az. Pedig többször is csináltam. Így akkor nem tudom hogyan sikerül törölni mindent róla
-
-
KamuMazsola
őstag
Nem akarok okoskodni, csak szeretném ha közelebb jutnánk a probléma gyökeréhez. Az esexplorerrel szoktam filmeket másolni wifivel és ha lezárom a képernyőt nem csinál rebootot. Most valamelyik nap vettem észre, hogy a bluemobilos 32/32 kbps korlátos nettel annyira belassult a szinkronizálás, vagy a fene tudja mi, (talán a mobilevoip is ludas lehet) hogy a telóm egyik számon sem volt elérhető, pedig a hanghívás előnyt élvezne. Másnap reggel átállítottam a másik simre az adatot és a 3G-t, akkor kaptam a hívásértesítőt az elmaradt hívásról. Erős a gyanum, hogy a blue korlátos nettel nem egészséges hosszútávon használni a telót. A telenoros korlátos (32/32 kbps) nettel nem haldoklott a teló, nem dobálta el a hálózatot sem.
Talán ennek is köze lehet az utolsó újraindulásomhoz, amit itt írtam. -
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Az az érdekes, hogy full azonos telefonok mennyire eltérően viselkednek. Én december végén vásároltam a wayteQ-nál 37e pénzért. 166L rom van fent. Mióta megvan Kelzsoca és cappa72 módisításain kívül ( iroot, rendszermentés, recovery, particionálás) semmi sem történt. Nálam nincs flash villogás, led probléma, random újraindulás, lefagyás. Összegezve ha én ki nem kapcsolom vagy újra nem indítom akkor ketyeg szépen mint egy schaffhausen. KK launcher fut alatta, lollipop dialer, lollipop sms, kk névjegyjék. Azért igen kíváncsi lennék, hogy erre milyen magyarázat van. Azonos ( minimális eltérés 166H-166L ) készülékek másképp viselkednek.
-
hardline
senior tag
A gyorsindítás nincs véletlenül bepipálva? Mert azt más THL modelleknél olvastam, hogy az okoz újraindulást.
Nálam jelenleg a 2. ilyen telefon van használatban, de nem tapasztaltam egyik esetében sem hibákat. Sem újraindulgatást, sem fagyásokat (pedig használva van rendesen, nem csak az asztalon pihen).Engem 2 dolog bosszant: az értesítő led FB messengernél nem jelez, a másik pedig a kamera keresőjének lassúsága, és a videófelvétel is értékelhetetlen (a hardvernak bírni kéne lazán a fullhd 30 fps-t, akkor mi a gond? ez miért nem képes 30fps-sel rögzíteni?)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest