Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
New Bluestar
üzenetére
Én is vettem anno ilyet, de én nem láttam eget verő különbséget.Lehet, hogy én csak átcimkézett terméket kaptam.
-
helixP
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Köszönöm, aztán "megoldottam" a dolgot. Az A2-es rom flash-selése közben EMMC-résznél 3%-nál megállt, és leállt a folyamat, aztán a THL logónál megállt a történet. Flash-seltem reco-t, majd restore, azóta gyári a bootlogo, de azért megizzadtam kicsit.
Nem tudod, hogy mért dobta el 3%-nál a flashtool a készüléket? (eszközkezelőben "villog" a csatlakoztatott a Mediatek USB VCOM. Ez nem tom gond-e). -
helixP
nagyúr
Na, egy utolsó segítséget még kérnék Tőletek!
Tisztítom ki a telót, mert eladásra kerül. Visszatettem a gyári recot és az első romot is, de valahogy a boot képernyő a "KM-droid"-os maradt.
Vajon hol találom az eredetit, vagy hogyan tudnám visszatenni rá?
Előre is köszi. -
helixP
nagyúr
Valaki próbálta Gear Fit-tel összepárosítani a telót? Gyári Romon nem megy, MIUI-n meg pont a BT nem megy

-
helixP
nagyúr
válasz
menyuskahh
üzenetére
Ugyanúgy, Kingroottal.
-
helixP
nagyúr
válasz
menyuskahh
üzenetére
A MIUI-n kívül mindegyikkel produkálja a rebootot, ha be van lakva (root, Xposed, Gravity, launcher. )
MIUI másfél hét alatt egyszer sem tette. Olvass vissza, link meg van adva, meg az is, hogy melyikben van magyar nyelv. -
helixP
nagyúr
Na feltettem a 0.8-cas Klausminator romot. Minden kerek, nem szállt el az IMEI-m, viszont a második reboot után azt közli velem, hogy sérült telefon-memória, szükség lehet a formázásra. (Tényleg az, nem az SD-re érti)
Amúgy minden működik rendesen, semmi gond, csak a felirat nem akar eltűnni. Ilyenkor mi a teendő? Azért nem engednék rá egy formázást a belső sd-re (bár az ég világon semmi nincs rajta), vagy ilyenkor tényleg csak a tárhely partíciót formázza...?Előre is köszi minden infót.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
Bizony, írtam, hogy a legújabban nincs magyar nyelv. Azt is, hogy theme manager nekem sem ment a legfrissebb verzióban, a korábbiakon nincs vele baj.
Home gomb-beállítást itt kéne látnod.
Abban meg egyetértek, hogy a CM-átláthatóbb, én is jobban szeretem, de ez sem rossz rendszer ám, jobb híján ez van
-
helixP
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
Hát, én nem tudom, mit csináltál, de be lehet állítani, hogy hosszú home gombra jöjjön-e elő a most használt appok, vagy oldalsóra, egyesével ki lehet lőni őket, vagy egyszerre, be lehet jelölni, hogy melyik appot ne lője ki sose.
Vannak Widgetek, és lecserélhető az ikonkészlet is, vagy custom launcher.
H+, agy 3G-ki van írva szépen a felső sorban nálam, de be lehet állítani,h. végig ki legyen-e, vagy csak lockscreen-nél vagy egyáltalán.
Vedd a fáradságot és nézz bele a beállítások menübe
Sajnálom, hogy kikapcsol
Nálam nem csinálta egyáltalán. -
helixP
nagyúr
Gondolom, ez csak névleg nagyobb akksi...
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Nálam sem települnek a témák, betűtípusok.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Tibu966
üzenetére
Jaja, BT-valóban bugos, sajna Headsetet nem látja.
GPS-nél egydarabig semmi, aztán szépen működött, mondjuk sok időm nem volt, talán majd délután, de ilyet és ennél jobbakat tud egyelőre. Nem tudom mikor volt utoljára in use 7 db műhold, és 2-3 is 30 jelerősség felett.
Aztán lehet, hogy tönkremegy (bár mobilnet most is volt alatt, nem tudom, hogy függ össze).A felület szép, és gyorsan fut, bár a memória néha 100 alatt van, ha ez valakinek fontos.
Nekem hiányzik a gravity, a kopogós értesítés. Mondjuk ezzel még egyáltalán nem reboot-olt még.
Még kap pár napot, meglátjuk. -
helixP
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Már látom, hát nekem szándékosan is nehezen sikerült megtalálnom

Edenyke: Esetleg, ha lecseréled a dialer appot?
Más: rendeltem "üvegfóliát" rá. Kíváncsi leszek, milyen.
-
helixP
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
De van köze a dual sim funkciókgoz is, nem?
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Ugye, tudod hogy ott csak a téma Lolli? Ugyanaz a KK, csak átrajzolva.Plusz egy fórumtárs telója már meghalt, amikor ez vt rajta.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
therobertv
üzenetére
Googli segít, így hogy nem tudom, melyik szolgáltatónál vagy. De lehet kérni sms-ben konfigurációs beállításokat is.
-
helixP
nagyúr
válasz
therobertv
üzenetére
APN-ek beállítva? Utána újraindítás volt? Szolgáltatóilag engedélyezve van a net?
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Igen, ebbe beleolvastam és végülis bele van írva a típus, meg a proci is. De ennyi elég?
Na ehhez vagyok kevés. 
Cappa?
Zsoca? 
-
helixP
nagyúr
Ez érdekes nekem sima liba két fülessel is.
Más:az igazán hozzáértők közül megnézné valaki, hogy ez a Rom egyáltalán a mi telefonunkra van-e? Mert az én tudásommal csak azt látom, hogy vannak benne olyan dolgok, amik egy Romban szoktak... Pl. a csengőhangok, háttérképek tényleg MIUI -sok.

-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45
üzenetére
Közben meg is lett, köszi!
-
helixP
nagyúr
Hol is tudom a boot sound-ot?

-
helixP
nagyúr
válasz
menyuskahh
üzenetére
Beállítások-Telefonról-Build szám.
Mit csinálsz rosszul? Szerintem alapvetően azt, hogy azt a romot akarod feltenni, nézd meg feljebb, egyik fórumtárs telója tégla lett, valamint mások sem voltak elégedettek vele.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Set CPU-val?
-
helixP
nagyúr
Sajnos hiába szenvedtem végig, a frissítést, semmi nem változott. Már csak a 32-es kártya van benne, amint belakom (Gravity box, Nova Launcher, 25-30 program), 24 óra alatt két reboot. Legalább eddig Deepsleep-ben nem maradt. 'Fapados módon' stabil volt, de én meg nem azért veszek okostelefont, hogy alap programokkal használjam.
Gondolom semmi info a Lolli megjelenéséről. Most nagyon kifele áll a rúdja ennek a telefonnak.Gyula:Jaja, pont ezért kérdeztem, mert azt mondták róla, az elején, hogy "THL T6/S/PRO".
-
helixP
nagyúr
Ezzel a rommal vajon mi a helyzet? T6S ÉS T6PRO kompatibilis? Azért az vicces lenne...

-
helixP
nagyúr
Na: lássatok csodát, sikerült, A2-van már nekem is.
Az volt a lényeg, hogy a Recovery cserét is ki kell pipálni + saját scatter file kell.Sikerült a Reco-t is rátenni erre a verzióra már

Köszi mindenkinek!
-
helixP
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ennyire nem akarok bedurvulni. (meg egyelőre nem is tudom, hogy kell visszaállítani az IMEI-t, gondolom az sem atomfizika, ha van mentésem, csak utána kéne olvasnom) Megpróbálom a saját scatter-rel, Upgrade-ben, aztán, ha nem jó, akkor hagyom, talán megvárom a Lollit.
Amúgy nekem is most épp újraindulás csend van, ez vagy a belakatlan rendszernek tudható be, vagy annak hogy a 64-es kártyát kicseréltem 32-esre.
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Na hát, ha nincs más hátra, akkor a jó pap is holtig tanul felkiáltással meg is csináltam Droid tools-sal. Most kéne összenéznem a scatter file-t az A2-es rom scatterjével? Milyen dolgokra vadásszak?

Bocsi mindenkitől, aki végigszenvedi ezt a történetet, talán a végén még lehet belőle tanulni is

Gyulának meg Zsocának, meg Tibunak meg köszönöm az eddigieket! -
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Közben ismét este lett, hagyom mára.
Neked köszi az eddigi segítséget, amíg valaki meg nem erősít, hogy nagyon nem barmolhatok szét vele valamit, úgyse vágok bele.
Csak akkor azt nem tudom, milyen megoldás van még, illetve nekem mért nem megy fel, ha egy másik csontugyanilyen, ugyan ezzel a módszerrel gépen simán. -
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Nincs

-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Ezeket nekem Cappa kolléga csinálta meg Team Viewerrel, a custom recovery telepítéssel együtt, parancssoros alapon, mert ugyanaz a hibaüzenet volt, mint most. Tehát van mentésem a dobozból kivett állapotról, imei/ nvram is. Úgyhogy ezt a témát ugorhatjuk is.
Arról mi a véleményed, amit korábban írtam, hogy Download helyett Upgrade, vagy egy másik ötlet szerint a preloader elől kivenni a pipát. Ezeket meg is próbálnám, ha valaki jelezné, hogy nem hülye ötlet.
(Ismét elmondom, hogy hülye MTK-féle rendszer, mért nem lehet 'rendesen SD-ről CWM-en át flash-selni?
) -
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Ha ez egyenlő azzal, amit tegnap este írtál, hogy alakítsam át flash-elhető formátumba, akkor ahhoz sajna kevés a tudásom.
-
helixP
nagyúr
Na, odáig eljutottam, hogy az általam már jól ismert "PMT changed for the rom, it must be downloaded"-üzenetet kapom, ami miatt anno a Reco sem ment fel hagyományosan. Ilyenkor ezt kellene tennem...?
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Sajna az MTK-t ennyire nemvágom. Azért gondolom h csak úgy is mennie kellene mert Tibunak is ment minden faxni nélkül.
Inkább az a baj h nem látja a készüléket a FT.Mentés hálisten van

-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Nem, nem lett építőipari kötőanyag, ha erre gondolsz

Csak nem tudom flash-elni az "A2"-es romot. Tuti én bénázok, valamiért szerintem nem ismeri fel a Flashtool, hogy rá van kötve a telefon.
Bénázom, na
-
helixP
nagyúr
Szerintetek mi lehet a gond?
Telepítve ABD, telepítve az MTK preloader,Flashtoolba scatter betallózva, AllInOne_DA betallózva, akksi kivéve és rákötve, fel-fel villan a felismert MTK-device,de hiába nyomok Download-ot, nem történik semmi.
Ugye a Recovery elől kivettem a pipát mert azt nem akarom h cserélje. -
helixP
nagyúr
válasz
joelke HU
üzenetére
Here próbálva, türelmesen kell várni és talál jelet.
No!Artist: Azért kicsit túlzás az alkalmatlan kifejezés
De tény, hogy türelem kell hozzá.Igazából az újraindulás engem már nem is érdekel, csak látom a fehér képernyőt, 15 mp és újra használhatom. Az szarabb amikor fel sem ébred, akkor szét kell kapni. A szétszerelésektől kb. már egy számmal nagyobb a szilikon tok a telón, kitágult...
-
helixP
nagyúr
Eddig a Gmail app-pot használtam levelezésre, most átáltam a gyári e-mail appra. Viszont ez meg 2-3 óránként nem tud belépni a Gmail-fiókomba, sikertelen bejelentkezést írva. Aztán 2 ilyen jelzés között pedig amúgy szinkronizál... Nem is értem...
Valakinek volt ilyen? -
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
10 napig volt elérhető.
Android assistant: nálam nincs is ilyen alkalmazás. Ezen a néven van fent?
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Két sim, néha van reboot.
No!Artist: Artot nekem sem sikerült még kicsikarnom belőle. Gyári üzenetek visszaállása alatt mit értesz?
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Nekem L-les.
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Imádom én is!Ezért keresem a reboot okát. Hibajavítás meg már kijött rá. Ami úgy nézem, rajtunk kívül mindenkin segített

-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Nem, nem csak wifin lógva lövi magát újra. Az viszont tuti, hogy az után pár másodperccel, amikor lezárod a kijelzőt.
-
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Ha feldobod a kliensét a PC-re, és elindítod a BS-sel együtt, ha egy hálózaton lóg a PC és a Droid, tudod távirányítóként használni. Nagyon cool

Az már gyanús, hogy ha ez megy a háttérben, nem megy a dupla tappos felébresztés, emiatt tippelem, hogy alapból belenyúl az ébresztésbe és ha elindul a háttérben, nem ébred fel alvásból a telefon sehogy, majd rebootol. De lehet, hogy egyáltalán nem, csak tippelgetek
Előre is köszi! -
helixP
nagyúr
válasz
Gyula196906
üzenetére
Aha, ezt linkeltem feljebb is, Köszi!
-
helixP
nagyúr
Esetleg valaki a BS-remote alkalmazást nem tennétek fel a telóra és hagynátok rajta egy-két napig? Lehet, hogy megtaláltam a bűnöst...
-
helixP
nagyúr
Xpoesed-modulozik valaki közületek, ha igen, milyen modulokat használ (Pl. Gravity box)? Ha igen, mik a tapasztalatok? Stabil maradt a rendszer?
-
helixP
nagyúr
válasz
New Bluestar
üzenetére
Van egy-két app, amivel nem megy. Pl. BS remote futása mellett nem ébreszt.
-
helixP
nagyúr
válasz
iriszlaura
üzenetére
Hát, passz.... Részemről dobnám ki az ablakon a telót, ha behúzná a Facebook ismerősöket a telefonkönyvembe

-
helixP
nagyúr
válasz
iriszlaura
üzenetére
Zárhang: Beállítások/ Audióprofilok/ Álalános mellett beállítások-gomb/ lejjebb tekerve: képernyőzár hang, pipa ki.
Ugyanitt van az általános csengőhang is (Beszédhívás csengőhangja).
Facebook szinkronizáció: gondolom kell hozzá FB-appot leszedni, és beállítani a szinkronizációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Zsoca?

)