- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
joelke HU #877 üzenetére
Here próbálva, türelmesen kell várni és talál jelet.
No!Artist: Azért kicsit túlzás az alkalmatlan kifejezés
De tény, hogy türelem kell hozzá.
Igazából az újraindulás engem már nem is érdekel, csak látom a fehér képernyőt, 15 mp és újra használhatom. Az szarabb amikor fel sem ébred, akkor szét kell kapni. A szétszerelésektől kb. már egy számmal nagyobb a szilikon tok a telón, kitágult...
-
-
helixP
nagyúr
válasz
joelke HU #533 üzenetére
Ne csináljátok már srácok, nemár, hogy az e-mail kijelzés rendszerszintű hiba legyen (a Face-t sosem tettem fel app-ba, nem is érdekelnek azértesítései), 2.1-óta nyúzom az androidot és mindig ment. Ezen is.
2 fiókom van a Gmail-appal hozzálőve a telóhoz, és az Exchange-es munkahelyi fiókomra előbb megjön az e-mail, mint a számítógépre, a személyes Gmail-fiókomra is rendesen jönnek.
Azt ugye tudod, hogy NEM Push-rendszerű a Gmail? Tehát nem abban a pillanatban pittyen a telefonon, percre pontosan, amikor beesik a fiókba, hanem 5-10 percenként frissül, de a gyário appnál lehet Push-t is beállítani.
Ebben a pillanatban kaptam meg egy e-mailt, amit 2 perce küldtek. -
nyisziati
veterán
válasz
joelke HU #525 üzenetére
Nekem a fácsé üzeneteknél csinálja ugyanezt, úgyhogy ez inkább rendszerhiba. Sőt, az előző 2 (Huawei) telómnál is hasonló volt a szitu, kb. ötletszerűen kaptam értesítéseket az üzikről, úgyhogy ez biztos nem a telefon hibája.
Gmailt ritkán használok(-tam), de emlékeim szerint az se volt jobb. -
helixP
nagyúr
válasz
joelke HU #525 üzenetére
És ha a sima gyári e-mail app-ot használnád? Fiók szinkronizáció be van kapcsolva? Nézd meg a beállítások/fiók Gmail-nél, hogy engedélyezve van-e? Valamint az alkalmazásban (mindegy h melyik) mik az e-mailszinkronizációs időtartamok?
-
-
-
bioengin
tag
válasz
joelke HU #411 üzenetére
Tán a legstabilabb telóm idáig ilyen szempontból (Lenovo A850-et váltott), nem volt még újraindulásom (pedig nekem 24/7-ben megy, két kártyával, folyamatos adatkapcsolattal, szinkronnal, bekapcsolt wifivel, bluetooth-szal).
Természetesen nem BT-ozok mindig stb., de nem "butatelefonként" van használva. -
bioengin
tag
válasz
joelke HU #404 üzenetére
Ez volt nálam is, feltettem.
Hibára futott, mert nem gyári recovery volt már akkor fent nekem (hanem a Cappa féle), ezért manuálisan kellett a letöltött update-et feltenni a recoveryből. Hogy mit módosított mág, azt nem tudom, de a recoveryt visszatette gyárira, a rootot elvette. Szóval feltehető a dolog, de újra root, újra recovery kell stb. stb. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
joelke HU #389 üzenetére
a gyári tárcsázónál kiteszi alulra a két ikont.
Amelyiket nyomom arról indít. Nincs telepítve másik tárcsázó? A launcherben nincs olyan hogy felülirja a tárcsázót. Ha a launcher alapértelmezett akkor szokott gondot okozni. próbáld meg hoy töröld le a launchert csak a gyári legyen rajta az legyen az alapértelmezett (alkalmazásokban állítható) akkor jónak kell lenni. Én a KK. lollipop launchert használom és megy. Ha nincs más akkor HR. valami megzavarta. -
kelzsoca
félisten
válasz
joelke HU #314 üzenetére
Persze, dióhéjban:
Elsőként fel kell telepíteni egy driver csomagot (adb eléréshez) csak next-next-next gombot kell nyomni.
Össze kell kötni a tabletet a PC-vel, itt feltelepíti a drivert.
Aztán egy másik exe csomagot kell futtatni, ahol ki kell választani mit szeretnél (1-6 számot lenyomva a billentyűzeten) a módosítás lefut.Végül kell egy factory reset (művelettől függően ugye) és kész is van.
Mindehhez lesz természetesen részletes magyar leírás, ennek függvényében a nehézségi szint egy 10-es skálán: 1/10
-
-
-
helixP
nagyúr
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
joelke HU #280 üzenetére
Ahogy cappa72 írta 3 részből tevődik össze a memoria. Belső tárhely ( ezen dolgozik kelzsoca hogy felszabadítson helyet) azt nem bántottam. Ott most 1.1 gb hely van telepíteni.
Van a telefon tárhely, az olyan mint a sd card csak beépített. oda tudsz tenii mindent(zene,video,kép,bármi)
Van az sd kártya azt meg bármire használhatod. Na leüritettem a telefon memóriát, amit csak engedett a készülék azt áthelyeztem sd kártyára, programok. Launchert, widgetet nem mert akkor a készülék nem látja.Beállítottam preferált telepítési helyként az sd kártyát. Így az újonnan települő programok, játékok, fényképezések, video felvételek minden a sd kártyára kerül. Amit meg nem engedett áttenni, vagy újonnan felteszek és ragaszkodik az adat particióhoz arra nekem bőven elég az 1 Gb.Ehhez nincs szükség még root-ra sem.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
joelke HU #265 üzenetére
Üdv. Egy 16 gb sd van benne, csak még nem pakoltam át rá a képeket, zenéket. egyenlőre békénhagytam . ha így is megy akkor minek bolygassam. Azért raktam ki a képet hogy lásd lehet sd kártyára teni a progikat. Már amelyiket engedi az android. Ha átrakok mindent akkor 4,5 gb marad a belső tárhelyen, úgy hogy a launcher, widget, nokia here navi, meg más ott marad.
Így néz ki a teljes tárhely. egyébként ott van a képen hogy belső tárhely mennyi. -
helixP
nagyúr
válasz
joelke HU #232 üzenetére
Simán megéri azt a plusz pénzt.
5''-on 480x854 az azért nagyon-nagyon halvány eredmény, ennél a méretnél minimum qHD, WVGA szerintem 4,3-4,5 ig elég. A pro kijelzője meg nagyon-nagyon szép (pont fentebb méltattuk
).
Sima 6 hardverével alapvetően nincs baj, szerintem ilyen felbontásra elég a 4 mag / 1GB kombó.
Az akksi tény, hogy nem acélos, de eddig nekem mindig kibírt egy erősebb napot úgy, hogy estére 25-30% maradt (Munkaeszközként, két simmel használom, egyik mindig 3G-n WiFi folyamatos, 2 e-mail fiók szinkronizálása, napi 2x30 perc zenehallgatás BT Headsettel) . Szóval elegendő, a kistesón meg gondolom még inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest