- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
amnesya2 #1260 üzenetére
Én 1.900-asra cseréltem a gyárit és meglepő módon jobban bírja. Már nem üzemidőben, az ugyanannyi, hanem a gyári 6 hónap után tönkrement, ennek meg 8 hónapja semmi baja. Szóval az utángyártott jobb minőségű, mint az eredeti THL.
Kár, hogy nincs utángyártott THL, talán még a GPS is jobb lenne.
Többen próbálták a 2.200-ast és állításuk szerint jóval tovább bírja szuflával.
Aliexpressen van még 2.650-es is, gondolom az még erősebb, de tapasztalatot senki nem írt ide ebbe a topikba emlékeim szerint. Hosszútávú minőségről még nincsenek tapasztalatok.
Én mindenesetre elmentettem a linkjét, ha vacakolni kezd, biztos, hogy olyat rendelek.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
amnesya2 #855 üzenetére
Üdv. Nekem is volt okos órám. külön appot kellet hozzá telepíteni a telóra. De ettől függetlenül nem igazán akart normálisan dolgozni. eleve a duál simet nem tudja indítani. fogadni tudod csuklóról de ha hívást indítasz akkor még külön a telefonon kellett engedélyezni hogy melyik simről indítsa. Nem valami csoda dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest