- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
válasz
cappa72 #1353 üzenetére
Ez a rom volt:
http://www.needrom.com/download/resurrection-remix-5-6-9/A gyári recovery-ből telepítettem.
És utána próbáltam meg a Te oldalaról (http://kelzsoca.hu/thl-t6-pro-particionalas/) letöltött THL_T6_Pro_repart.zip-pel.
Ha nincs ötlet, akkor lehet rakok bele egy SD kártyát, és átparticionálom 6/0-ra, bár sose lesz annyi progi a telón
-
Robaj
addikt
válasz
cappa72 #1340 üzenetére
Én meg felraktam a resurrection 5.6.9-es romot, minden működik, kivéve, hogy sdcard0 corrupted.
A THL_T6_Pro_repart.exe-vel átformattáltam 3/3 GB-ra, az appmonster látja is a 3 GB-ot a progiknak, de a másik 3GB corrupted.Van valami ötleted, merre induljak el?
philz recovery ezt írja:
/storage/sdcard0: Checking
/storage/sdcard0: Idle-Unmounted
E: Error mounting /storage/sdcard0 -
vwadam
tag
-
vwadam
tag
válasz
cappa72 #1190 üzenetére
a flashtoolon belül a letöltés,a scatter fájlt most elfogadta,kijelöltem az Androidot ki is írta h az asztalon van a system.img fájl,rámentem a Downloadra és nem kezdett el tölteni,0kb/secet írt 20 percen át..a gép amúgy érzékeli a telefont ha rádugom úgyh azzal nincs gond
-
vwadam
tag
válasz
cappa72 #1185 üzenetére
tudnál nekem egy leírást dobni,hogy hogyan kell használni ezt az sp flashtoolt? légyszíves
mindig azt írja,hogy "Error: Initializing scatter file failed.Please check the name of scatter file which you load is legal."
system.bin-t fastboottal akartam feltenni,de hiába választom ki a fastbootot a telefonon nem csinál semmit..adb-n kívül semmit nem tudok vele csinálni -
helixP
nagyúr
válasz
cappa72 #1158 üzenetére
Köszönöm, aztán "megoldottam" a dolgot. Az A2-es rom flash-selése közben EMMC-résznél 3%-nál megállt, és leállt a folyamat, aztán a THL logónál megállt a történet. Flash-seltem reco-t, majd restore, azóta gyári a bootlogo, de azért megizzadtam kicsit.
Nem tudod, hogy mért dobta el 3%-nál a flashtool a készüléket? (eszközkezelőben "villog" a csatlakoztatott a Mediatek USB VCOM. Ez nem tom gond-e). -
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Bocsi hogy beleszólok, de annak idején már írtam én is kelzsocának, hogy az Ő általa készített root valamiért nem lövi ki teljesen ezeket az explorereket. letöröltem a supersut, iroottal rootoltam a készléket és akkor már engedte a fájlcserét. root explorerrel, system-media-bootaudio.mp3. Nálam így működött a rootexplorer valamint a total commander is. Sok sikert. Megkerestem innen olvass bele Tibu966.
(#363) Zsoltwader45 -
Tibu966
csendes tag
Sziasztok!
Thl T6pro-n szeretném a fedélhangokatt (lock.ogg , unlock.ogg) (system/media/audio/ui) kicserélni a Talk5H miui által használtra.
Root, xposed, gravitybox fennt van, működnek szépen.
Viszont nem hagyja kicserélni, 7zip, totalcommander, rootexplorer-rel is próbáltam, sőt ftp-n keresztül a 7zip-ben asztali gépről. "failed copy" illetve "átviteli hiba" hibával nem engedi.
Van ötlet, hogyan tudnám kicserélni, átírni?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Exwiller
csendes tag
Mester!
Megprobáltam a mobileuncletoolssal a leírtak alapján felrakni, de maradt a gyári 3e recovery. Többször is próbáltam, és a nedroomról letöltöttel is tettem egy próbát, de azt sem rakta fel (mondjuk az méretesebb mint a tiéd, kicsivel több mint tíz mega). A MUT kiírja hogy ROOT, meg is találja a fájlokat, de okézás, 10 mp várás, újraindulás után is a gyári recovery marad. Lehet, hogy nem ugyanúgy kell kikapcsolt állapotból philz recoverybe lépni mint a 3e-be? Vagy valami mást rontok el?
-
Exwiller
csendes tag
-
Exwiller
csendes tag
-
Robaj
addikt
-
joelke HU
őstag
Engem az adatpartició érdekel, hogy konkrétan a programoknak mennyi hely van fenttartva. Nem akarok úgy járni, mint a tescos tablettel, hogy alig raktam fel egy-két dolgot aztán már is betelt. Pl. A facebook app teleszemetelte rendesen. Alapból 100 megásra települt majd párnap alatt még vagy 300-ra felhízott, mert az egyedi adatokat megjegyezte vagy mifene. És annál a tabnál nem lehet átpakolni az sd-re semmit, nemhogy a programot, de ezeket a szemeteket sem.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! egy ilyen rom vagy frissítés van fent amit (#283) Klepti társ osztott meg. ez a rom neve a mappában thl.T6.pro.166L.1373GWM.A1.141113.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8.OTA , kicsomagolva ilyet leltem benne. target_files-package.zip. lehet hogy csak frissítés? Az enyém ilyen:
thl.T6.pro.166L.1373GWM.A1.141114.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8 -
kelzsoca
félisten
Ez pontosan így van, kezdésnek a blogban már elérhető a T6 Pro és a T6S root megoldása, illetve lehet komplett rendszert is menteni, nem győzzük kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos a készülék szoftverének mentése.
Az említett átpartícionálás már egy komolyabb beavatkozás, ami szintén hamarosan érkezik mindkét készülékre. -
-
helixP
nagyúr
Kilőttem a QuickBoot-ot, be volt kapcsolva, köszi a tippet. Meglássuk most.
Még egy kérdés: a múltkor átlőttem Art-ra a futtatási környezetet, most meg látom, hogy visszaállt Dalvik-ra. Ezt így hogy...?
Edenyke: Igen, egyetértek, hogy a minimális fényerő kicsit magas, de szerintem nem zavaró.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Reggel nekiláttam a javasolt recovery felrakáshoz. Sajna ugyan az a hibajelenség. Először megpróbáltam a Kelzsoca által feltöltött flash tool-lal, aztán a képeket nézve rájöttem, hogy az a verzió amit feltöltött az
Flash_Tool_v5.1436.00.000, viszont amit használ az v5.1444.00.000. Nosza rákerestem, megtaláltam
[link]
letöltöttem de továbbra is megmaradt a hiba üzenet. Saját mentett scatter filét használtam, de próbáltam a recoveryben lévőt isnincs jó hírem az eredmény megmaradt. XP alatt végeztem mindent.
-
helixP
nagyúr
Egyszerűbb volt a dolog, Zsoca segített. A gyári reco akkor jött elő, amikor a halott robot képernyőnél még egy power-gombot is nyomsz. Ezt nem tudtam. Ezek után már oké volt egy factory resettel...
Köszönöm mindenkinek.Egyébként Capa, az a vicc, hogy én vagyok az óvatos bütykölő tipikus esete, sose csináltam még semmit se CWM-mentés vagy egyéb mentés nélkül. Csak most az 1x. Hogy ishívják azt az angol faszit? Murphy?
-
helixP
nagyúr
Nem is írtam volna, ha lenne CWM-mentésem, épp most szereztem meg a root-ot, csak beállítottam egy két dolgot, most jött volna a reco felrakás és a többi.
Tudnál segíteni esetleg lépésről lépésre a bulid.prop módosításon?
Vagy nem CWM-en keresztül felflash-elhető rom akad, úgy, hogy ne másszon el az IMEI-m?
Vagy a Factoryresetet esetleg nem tudtad meg? -
New Bluestar
tag
Szia !
Azt szeretném kérdezni, hogy a kelzsoca által készített recoveryt kellene felrakni ?
Amit linkelt, abban a könyvtárban van a recovery.img fájl, meg a scatter.txt , mind a kettő kell ?
És, hogy azt írod, hogy ha több mint 6 MB, akkor gondok lehetnek, ez meg majdnem 8 MB.
Vagy nem ezt kell akkor ?Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem csináltam sose ilyet, igaz olvasgatok itt rendszeresen.
Köszi !
-
New Bluestar
tag
Köszi !
Akkor ez legalább normális , akkor jó
Annyi még eszembe jutott, hogy régebben rootolva lett a teló, az iroot nevű progival. a rootchecker ki is írta, hogy ok, de nem akartam a kínai programokat , hogy a telón legyenek, ezért unrootoltam , az is elvileg rendesen ment, most a root checker is azt írja hogy nem rootolt. Ez nem lehet gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged