- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Zsoltwader45 #1151 üzenetére
Szerintem igen, mivel gyárilag független.
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #1142 üzenetére
ok, köszi'
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #1139 üzenetére
ok. köszi. Azok akik MIUI-t használnak gondolom máshonnan "szerzett" és másmilyen verziójú romot használnak,...
-
TLF
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #1120 üzenetére
Mivel még az MTK Droid Tools használatáig sem jutok el rendesen, kétlem, hogy én fogok rom-okat próbálgatni..
ZALAEGERSZEG környékéről van valaki aki vállalná a teló javítást??? Természetesen nem ingyen!
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #1086 üzenetére
Nálam sem települnek a témák, betűtípusok.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #1028 üzenetére
Ugye, tudod hogy ott csak a téma Lolli? Ugyanaz a KK, csak átrajzolva.Plusz egy fórumtárs telója már meghalt, amikor ez vt rajta.
-
b0bcat
addikt
válasz
Zsoltwader45 #994 üzenetére
Köszi, megpróbáljuk!
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #976 üzenetére
Közben meg is lett, köszi!
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #967 üzenetére
Ez mit is takar pontosan: "cappa féle gps update zip "
Nekem is teljesen jó a telefon, semmi gondom vele, csak a GPS egy nagy darab nulla. Aktív Wazer lennék...e miatt lesz csere (megint).
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #901 üzenetére
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #899 üzenetére
nem próbáltam
szerintem jól lehúznának
most amúgy sem állok valami jól -
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #895 üzenetére
semmi
tök kuka -
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #893 üzenetére
igen feltettem
most vagy az van hogy még sem tökéletes úgy
vagy csak egyébként is behalt volna -
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #875 üzenetére
nem sajna
ha legalább csippanna 1-et a sz.gép akkor volna esély de abszolút semmi
tuti alaplap behalt -
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #864 üzenetére
ez van
pedig már örültem hogy megszűntek az újra indulgatásokhalál előtti jobban érzem magam
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #862 üzenetére
ezt próbáltam de semmi
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #859 üzenetére
tegnap raktam fel
ment normálisansemmire nem reagál
-
dzsonaj
tag
válasz
Zsoltwader45 #794 üzenetére
Ha rányomok, akkor nem változik, de ha hajlítgatom a telefont, akkor el-eltűnik, de sajnos visszajön miután nincs terhelve. Kínába nem fogom visszaküldeni, többe kerül a hús.
amúgy valakinek van mostanában www.tmallbox-com-al tapasztalata, 3 hete rendeltem egy telefont, de semmi tracking number, semmi válasz, Justin pedig egyfolytában offline a skype-on.
-
Tibu966
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #777 üzenetére
Köszönöm
, megpróbálom!!
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #714 üzenetére
Tudom, szoktam is egy párszor évente, egész a Keleti p.u.-ig meg sem szoktam állni...
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #705 üzenetére
Tényleg nem rossz és ráadásul még vállalható is, bár nekem kicsit távol van Budapest(kb. 240km-re + egy ország határ), de az eredeti kérdezőnek hátha nem. Az árát nem írtad de gondolom egy ilyen max 3000HUF- nál nem több ?!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #705 üzenetére
Én ilyet ebayről rendeltem kifejezetten t6 pro-hoz, marketről felrakott s view programmal tök jó lenne, amikor működni akar rendesen, de a közelségérzékelő nem mindig érzékeli jól a lezárt tokot.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #686 üzenetére
Oké, nem a Viber az, ma is újralőtte magát úgy, hogy nincs rajta Viber.
Gyula fórumtársnak igaza lesz, valóban akkor csinál ilyet, amikor valami WiFi-vel összefüggő dolog történik, és közben zárod le a kijelzőt. Most pl.Hangoutson küldtem egy képet, és miközben "töltötte fel" lezártam a kijelzőt, utána 2mp-cel később THL-logo... -
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #684 üzenetére
én azt írtam hogy telefonálás közben még nem akadt ki
csak akkor ha kilépek valamiből ami wifi kapcs. igényel és lezárom a telt, min. 2-5 másodperc és újraindul
de ez hál istennek elég ritka
ace3-nál sokkal durvább volt. de ott is csak cm11-el ill. 12-vel (napi 2-3) -
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #684 üzenetére
Ne már, hogy a Viber, egy teljesen alap alkalmazás legyen a hibás...? A 21.században ilyen alkalmazások nélkül okos egy telefon?
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Zsoltwader45 #682 üzenetére
majdnem mind van
messenger , facebook , viber
valamelyik kavar a három közül. -
kameraistvan
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #12 üzenetére
sziasztok
én is belépek -
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #619 üzenetére
Igen, ezért mondom én is, hogy ott más lesz a probléma, csak először nem derült ki, hogy miképp feküdt ki a készülék.
-
kuksa90
őstag
válasz
Zsoltwader45 #620 üzenetére
54 felé közeledve sem gond a droidműtét...
....csak az a rohadék d101hd tab nem hagyja magát rootolni.
-
Nosztalgia
tag
válasz
Zsoltwader45 #604 üzenetére
Én is 45 vagyok. Nem hiszem, hogy a mi korosztályunknak a használat űrtechnika lenne.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #603 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de feltetted korábban a WayteQ féle verziót nem?
-
dilipapa
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #578 üzenetére
Szia!
A kérdés azért merült fel, mert nincs fent CWM, mivel ha a szoftverjavítást fel kell tenni, ahhoz a gyári recovery kell. Így még várnék a CWM-el, és próbálnék egyszerűbb megoldást a gps. config-gal, feltéve hogy van.
Kösz. -
dilipapa
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #542 üzenetére
Szia!
Korábban az volt a tapasztalatom, hogy a belső SD-n lévő Ringtones könyvtárból beállított csengőhangot elfelejtette a teló ha akku kivétel történt. (?) Ezért a környezetemben lévő telókon a saját csengőhangot bemásoltam a gyáriak közé,/a felesleget meg kitakarítottam/, így többé nem felejtette el a beállítást, bármi történt. Ezt akartam most is megcsinálni, de valamiért nem megy. Az iroot után már ment a másolás,de a file eredeti tulajdonságai átíródtak, ezért nem tudta semmi megnyitni, ha ráböktem. Átállítva az én filém tulajdonságait,és root beállítását olyanra mint a gyáriaké, már megnyitható. De a gyári csengőhangok között továbbra sincs listázva.
Így marad az SD Ringtones. Csak bosszant, hogy miért nem megy a dolog, igaz a korábbiak 4.2.2-esek voltak.
Üdv. -
dilipapa
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #514 üzenetére
Hi !
Végiggyötörtem ismét a rootolást: SuperSu-val unroot, iroot-tal /pénteki dátumú verzió/ újrarootolva. Valóban lehet másolni a system belsejébe is /ringtones/. Minden szép, öröm hogy sikerült, csak az a baj, hogy a bemásolt mp3-t nem látja a teló mint csengőhangot, de megnyitni sem tudja sem a zenelejátszó, sem a VLC.
Ezen a telón ez az akció nekem nem jön össze.Kösz hogy segíteni próbáltál. -
Proky22
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #32 üzenetére
Szia. Látom concordod volt a t6 pro előtt, melyik a jobb most akarok venni telót e kettő és még vagy 4 között vacilálok. Válaszodat köszi.
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #481 üzenetére
-
válasz
Zsoltwader45 #437 üzenetére
Akkor tehát mégsem mindegy, ha az elsődlegesről lehet csak netezni?
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #438 üzenetére
Köszi a részletes bemutatót, de a hardveres részhez nem nyúlok, az nem az én asztalom. Akármikor vetemedtem finommechanikai/műszerészeti "bűvölésre", az sosem sült el jól.
.
Beleolvastam a GPS topicba, de ott azt írják, lényegi javulást a különböző alufólia/rézcsíkokkal sem értek el. Tanácskérésemre azt írták, az egyetlen biztos hardveres megoldás a bluetoothos GPS vevő. Azt hiszem, ebben a csapásirányban haladok tovább.
.
Mindenesetre köszönöm a segítséget. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Zsoltwader45 #415 üzenetére
Vibert használom aktívan, nincs vele gondom, szerintem az nem kavar be.
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #413 üzenetére
Hello!
Csak egy gyors kérdés: mely appokkal lehetne gond, mert nálam is előfordult már a saját magától való újraindítás
-
New Bluestar
tag
válasz
Zsoltwader45 #398 üzenetére
Köszi, megnézem .
-
joelke HU
őstag
válasz
Zsoltwader45 #392 üzenetére
Na úgy tűnik a reenger kevert be...
-
joelke HU
őstag
válasz
Zsoltwader45 #390 üzenetére
Apexet használtam. Nem volt telepítve másik tárcsázó. Hiába szedtem le az apexet, nem lett jó. Most lenulláztam a telefont, most renben van. Majd kiderül, mi zavar be, ahogy egyenként visszapakolom a progikat.
-
joelke HU
őstag
válasz
Zsoltwader45 #387 üzenetére
Persze annál így működik. Én arról beszélek, amikor egy új számot adok be a tárcsázóban, akkor is megkérdezi, pedig ott egyből kellene hívnia, amikor rányomok egyik vagy másik gombra.
KamuMazsola
Passz. Nem tudom. Mondjuk nem a gyári launchert használom, de ha visszamegyek a gyárira ott is ezt csinálja.
-
joelke HU
őstag
válasz
Zsoltwader45 #385 üzenetére
De akkor meg mindig csak arról az egy simről indítja a hívást. Akkor minek a két gomb? Ennek így nincs értelme. Hiszen amikor be van kapcsolva a két gomb funkció, akkor elméletileg inaktív a választó funkció hisz nekem kell választanom azzal, hogy rányomok az egyes vagy kettes sim gombjára. A szofttal van valami gond. Másik dual simes telefonnál ilyet nem tapasztaltam. Hozzáteszem az elején ennél is normálisan ment, de most nem tudom mi lett vele, ja és ráadásul ma már háromszor is újraindult magától. Jaj, még utóbb tényleg igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve...
-
válasz
Zsoltwader45 #379 üzenetére
Én nem láttam a honlapján semmi ilyet, csak rootolást recoveryvel. Nekem a recoveryt kéne lecserélni cwm recoveryre, hogy tudjak menteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #372 üzenetére
Persze, kiindulásnak teljesen jó, arra gondolok hogy a supersu valamiért nem megfelelően működik.
Megnézem az iroot-ot, hogy azzal mi a helyzet. -
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #367 üzenetére
Mindjárt ránézek mi a helyzet.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #366 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #364 üzenetére
Ennél kicsit pontosabb infó kellene, mit szeretnél másolni, honnan-hova, milyen partíciós kiosztás van használatban?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #363 üzenetére
A total commander sem. Nem enged másolni, áthelyezni, átnevezni. Pedig írja hogy su engedélyezve. Ez nekem fura.
-
kuksa90
őstag
válasz
Zsoltwader45 #356 üzenetére
...nekem az is feltűnik, hogy up6 Giga a belső tárhely...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ami fura, hogy idáig látta a telefon memóriát is meg az sd kártyát. Most csak az sd kártyát látja a számítógép is meg a gyári fájlkezelő is.
Éppen ez a lényeg, a kis tárhellyel rendelkező "belső sd"-t megszüntettük a felszabaduló tárhelyet hozzáadtuk a /data-hoz, és a külső SD kártya vette át a belső SD kártya szerepét, tehát a rendszer sajátjaként fogja használni a külső micro SD kártyát, így a belső tárhelyet akár 32-64gb-al is tudjuk bővíteni.
Tehát 6-0 partícionálás során nem látható a korábban ~4gb-os telefon memória.
A 6-0 opció tehát jól jön azoknak, akik olyan programokat-játékokat telepítenek, ahol a kiegészítő adatfájlt az internetről tölti le a program, és ezt a belső sd-re teszi fel.
1-1 játék esetén ez lehet több GB adat is, ami ha a gyárilag 4GB-os belső sd-t nézzük, jó ha két alkalmazásnak/játéknak biztosít tárhelyet.A készülékeken található /data partícióra települnek fel az utólagosan letöltött alkalmazások, és a gyári alkalmazások frissítései.
Az apk fájlok maximum mérete 50mb lehet, ennyiben határozta meg a google a maximális méretet amit fel lehet tölteni a Play Store-ra, amennyiben ezen méret nem elegendő, a fejlesztők további 2x2GB-os csomagban helyezhetik el az adott alkalmazás további adatait. -
válasz
Termeszetes hogy eltunik a belso tarhely, hisz' ez volt a cél.
-
joelke HU
őstag
válasz
Zsoltwader45 #278 üzenetére
Aham. De a telefonod rootolt? Pucololtál ki belőle
valamit? Vagy alapból elérhető ennyi tárhely, ha nem rootolgatok, mókolgatom? -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #277 üzenetére
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #274 üzenetére
ok, kösz!
-
válasz
Zsoltwader45 #270 üzenetére
Igen, átrakható a fizikai sd kártyára. De a számítógépre is tennék egy másolatot belőle.
-
robinK
csendes tag
válasz
Zsoltwader45 #250 üzenetére
Nincs semmilyen widget felrakva, a kinézeten csak annyit változtattam, hogy háttérképet cseréltem. A programok terén is csak a szokásos dolgok vannak feltéve: soundcloud,tumbl,pinterest,facebook,instagramm,inbox,aliexpress,emag,17track,
otpsmartbank,avast,
accuweather,dropbox,google drive ja és nem lógok egész nap a netenEgy powerbanken már én is elgondolkodtam. Mobil uncletools már fent van a telón csak még nincs rootolva mert véletlenül töröltem a windows beépitett driverét így sehogy sem ismeri fel a telefont és nincs kedvem újból tenni a win-t. De tudom, hogy fontos és ha lesz egy kis időm neki állok!
-
joelke HU
őstag
válasz
Zsoltwader45 #252 üzenetére
Most nézte más is a képernyőmentésed. És ő nem akarja elhinni, hogy a 8 gigából csak kettő van szabadon, szerinte ez egy 2 gigás sd kariról készült. Most akkor mi az igazság? Szerinte ebben is kellene annyinak lenni, mint a redmiben ~6 gigának.
-
joelke HU
őstag
válasz
Uhh... Hát ez nem valami sok. Én meg még a roothoz is gyáva vagyok, nemhogy komolyabb mókoláshoz. Asszem akkor valami más után kell néznem. Most várom a választ a redmi 1s fórumából, hogy az hogyan áll ilyen téren.
-
válasz
Zsoltwader45 #254 üzenetére
Több kondérban főnek Kelzsoca mester módosításai, de minden módosítás egyrészt időbe telik mire elkészül, még több idő annak dokumentálása.
Ahogy ismerem, nem rejti véka alá az eredményt.
Ha készen lesz vele, meg fogja osztani, ez biztos. -
válasz
De majd ilyen lesz: [link]
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #243 üzenetére
Ez vicces. Nálam nincs ilyen
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #224 üzenetére
Aha rootolt, de már rég lecsíptem róla még az oroszlánfejes alkalmazást is. Launcher a Nova, amit 4. eszközön használok és sose csinált gebaszt. Meg egyáltalán: azok az alkalmazások, amik fentvannak sem csináltak még sosem galibát. Na, majd figyelek.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #199 üzenetére
Aha, működik, az a baj, hogy custom Screen Lockerekkel (nyilván) nem kompatibilis
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Zsoltwader45 #173 üzenetére
Eleinte hiányzott, de már megszoktam. A xiaomi pirosan foszforeszkáló megoldása viszont tetszik, kár hogy az nem elterjedt.
-
RBJ
addikt
válasz
Zsoltwader45 #169 üzenetére
Azt hittem a ledet lehet ténylegesen mókolni. de hát ahhoz valami script kellesz majd. Már ha a piroson kívül tud mást. pro nak sincs gombvillágítása?
-
válasz
Zsoltwader45 #157 üzenetére
Na akkor egy gyorsan elkövetett mentést tegyél meg. -
válasz
Zsoltwader45 #152 üzenetére
Csak késő este tudom feldolgozni, majd jelzem hogy volt-e értékelhető infó benne.
Köszi! -
válasz
Zsoltwader45 #149 üzenetére
Persze, jöhet oda.
-
válasz
Zsoltwader45 #147 üzenetére
Ha be tudnád csomagolni őket egy zip-be (az összeset), és feltölteni valahova, majd egy linket küldenél, azt megköszönném.
-
válasz
Zsoltwader45 #142 üzenetére
Még annyi kérdés, hogy a Flashtool könyvtárban nincs-e véletlenül log fájl?
A régebbi (3.x-es) flashtool-ok loggolták az ilyen hibákat, és meg lehetett nézni, hogy hol akad el.
Ha ennél is van ilyen, akkor egy log-fájl megosztása előre lendítheti egy picit a vizsgálódást. -
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #142 üzenetére
Akkor ez a teló mégsem OTG képes? Pedig azt írták róla...
-
válasz
Zsoltwader45 #138 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Vizsgálódás elindult. Ha lesz eredmény jelzek.
(Neked megy xp alatt a v5.x Flashtool?)
Ha van root (ha jól emlékszem van), akkor a Mobileuncletools-os felrakás mehet.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #139 üzenetére
Egy random kérdés: USB OTG-t próbáltátok? Elméletileg képes rá nem?
-
kuksa90
őstag
válasz
Zsoltwader45 #134 üzenetére
Van mégegy faszi...Parkinson...az meg addig lötyögteti a számokat, míg kimarad egy vessző...
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #124 üzenetére
csak a betűk mentek össze? benavigállak a sajátomról a gyári beállítások visszaállításához.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #124 üzenetére
Recoveryben csak döglött robot van. Nem találok Gyári menüt, ami szokott benne lenni ilyenkor (akár kínait).
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #122 üzenetére
Az a recovery nem?
A hardreset kéne... -
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #116 üzenetére
Végigcsinálom így csak 2:25 után a zöldfejű kismaszat szomorú lesz és kínaiul közli velem piros gomb mellett h nem sikerült a root...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #111 üzenetére
Nem igazán.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #108 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #107 üzenetére
Ez valami olyan alkalmazás lehet, ami megnézi a hardvert és az által megmondja hogy megfelel -e a hardver az 5.0-ás Lollipop -nak vagy sem.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #107 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #104 üzenetére
Nem tudom mit találtál, de gyorsan felejtsd el, maximum a készüléken ellenőrizd le, hogy van -e friss szoftver (OTA) de külső szoftvereket inkább ne telepíts, mert azok alkalmatlanok arra amire gondolsz.
-
dewill79
tag
válasz
Zsoltwader45 #97 üzenetére
Szerintem észrevehetetlen. Tiéd 166H vagy 166L verzió?
-
dewill79
tag
válasz
Zsoltwader45 #97 üzenetére
Tiéd 166L vagy 166H?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #93 üzenetére
Kiegészítettem a leírást a busybox-al is.
Köszönjük a visszajelzést.
-
New Bluestar
tag
válasz
Zsoltwader45 #79 üzenetére
Pont most jutott eszembe nekem is
Próbáltam is, de sajnos nem jó így sem.Még az xp-ben reménykedek, mindjárt ki tudom próbálni egy olyan gépen is.
-
New Bluestar
tag
válasz
Zsoltwader45 #77 üzenetére
Köszi. Igen win7 64 bitesen próbáltam, meg egy win7 32 bites laptopon is, egyik sem ment.
Közben azt vettem észre, hogy az eszközkezelőben felismeri ugyan a telót, meg telepíti is a vcom drivert, de folyamatosan villog, vagyis megjelenik, aztán két másodperc múlva eltünik, aztán megint ott van, és így a végtelenségig.
-
zorzy4
addikt
válasz
Zsoltwader45 #73 üzenetére
Miért olyan nagy baj ez?
csubuka Nekem jó a cserébe a hátlapi led működik rapszodikusan.
-
RBJ
addikt
válasz
Zsoltwader45 #60 üzenetére
hívás, beállítások, egyéb beállítások és ott a rezgés.
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #31 üzenetére
Oké, kösz, megpróbálom.
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #26 üzenetére
Várj, várj. Mi az az mtk?
-
zotyesz66
őstag
válasz
Zsoltwader45 #26 üzenetére
Nálam is látja a holdakat, mégis alkalmatlan a navigációra. Ha állok, akkor teljesen OK-nak tűnik, de ha elindulok, mindent elveszít. Múltkor az M0-n mentem, teljesen nyílt terep, nem is volt igazán felhős idő, mégis minden felüljárónál meghülyült, és egy 10 perc után sértődötten eldobott mindent és csak miután megálltam a repülőtérnél, akkor talált újra magára. Ezek után BP-en meg sem próbáltam a házak között. De persze lehet, hogy vannak jó példányok is, az is lehet, hogy rá kéne nézni az antennájára.
Ja persze MobileUncleTools-al megvolt az EPO letöltés. -
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #20 üzenetére
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #15 üzenetére
Valószínűleg olyan helyről vehetted, ahol már rootolva adták el a telót.
.
Letöltöttem a progit, de a "Download EPO files" gomb megnyomása után csak annyit írt ki egy hibaüzenetben, hogy nem kapta meg a superuser jogot.
.
Muszáj rootolni. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #15 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest