Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Ace Ventura #10755 üzenetére
Katt ide. Legalábbis ezek a hivatalos vga driverek T42-höz.
-
Obolony
senior tag
válasz
Ace Ventura #10639 üzenetére
neha a legkezenfekvobb megoldas nem jut az ember eszebe, mert mar annyira megszoktuk hogy varazsolni kell
-
Obolony
senior tag
válasz
Ace Ventura #10614 üzenetére
sztem rakj be egy xp telepito lemezt (nem oem) es a masodik lehetosegnel valasszad a javitas opciot. gyakorlatilag megmarad minden adat, es ujrahuzza a rendszerfajlokat, programok, adatok, beallitasok megmaradnak.
-
Gondwana
addikt
válasz
Én azt csinálnám, hogy valamiről bebootolnám, ami látja a WINDOWS foldert, és az INF meg a SYSTEM32 folderekből kézzel törölném/átnevezném az ATI driver lényeges elemeit, hogy a következő bootkor sima VESA compatible-ként találjon VGA-t.
-
_ak_
addikt
válasz
Ace Ventura #10608 üzenetére
Ha van még kedved csemegézni, akkor átolvashatod ezeket, de belenéztem egy párba és egyiknél sem találtam megoldást (de legalább van egy jó pár tipp). A magam részéről egyszer a vistával futottam bele egy ilyen probémába, de már nem emlékszem, h hogy sikerült visszahozni a gépet, azt tudom, h akkor is csak a véletlen műve volt, tehát nem lehetetlen, de számomra a mai napig ismeretlen a megoldás.
Esetemben egy custom theme telepítés után csinálta, gondolom belenyúlt a registrybe és onnantól nem akart indulni a GUI.
szerk.: a fenti leírásokba többnyire azt valószínűsítik, h megsérült az MBR sector
-
válasz
Akkor marad a format és a reinstall.
-
válasz
Ace Ventura #10612 üzenetére
Akkor próbáltad, mikor eltűnt a BIOS-os alapképernyő? Elvileg közvetlenül az előtt kell nyomkodni, mielőtt elkezdené betölteni az XP-t. A legtutibb ha folyamatosan nyomkodod a BIOS képernyőtől kezdve.
-
válasz
Ace Ventura #10610 üzenetére
Pedig nincs más mód, ha még csökkentett módban sem indul el. Esetleg még egy dolgot megpróbálhatsz: windows indulásakor nyomkodod az F8-at, és ha nincs kikapcsolva a rendszer visszaállító, akkor elvileg lennie kell egy olyan opciónak, hogy utolsó helyes konfiguráció visszaállítása vagy valami ilyesmi.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Ace Ventura #10608 üzenetére
Ha live cd-vel sem tudod kimenteni a dolgokat, egyszerűen szedd ki a vincsesztert, és kösd rá egy másik gépre. 1500-2000 forintért lehet kapni usb-s hdd házakat és a hdd-t kb 5 perc kiszedni a gépből.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Ace Ventura #10605 üzenetére
Nem lehet, hogy cserélve volt benne az lcd? (Itt az aprók között is volt egy csomó thinkpad, ami ilyen volt), és a driver felrakása után valami olyan felbontásban indulna a windows, amit a kijelző nem tud?
-
Tim82
félisten
válasz
Ace Ventura #10603 üzenetére
XP újratelepítés? Bár a tulaj nyilván nem örülne neki, de ez szoftveresnek tűnő probléma.
"Nem tetszett a képe a tulajnak" - nem az volt, hogy nem az LCD natív felbontására volt állítva a Windows?
Egyébként emlékeim szerint csak dokkolóra rakva a laptopot és annak VGA/DVI kimenetére kötve a külső monitort használja a külsőt alapértelmezettként, de a tévedés jogát fenntartom.
-
Warp
csendes tag
válasz
Ace Ventura #10601 üzenetére
Ha nincs kép, honnan tudod, hogy az XP rendben betölt?
Egyébként, feltételezve, hogy BIOS-t is tudtál resetelni, gondolom indításkor a bios üzenetek látszódnak. Meg akkor még az XP logó a csíkkal bootolás alatt.
Csak amikor az Üdvözöljük felirat jönne, onnan sötét?
Mert az szoftveres gond csak szerintem. Csökkentett módban próbáltad már indítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drum 'n' bass
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest