Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Na visszakaptam ezt a gyönyötűséget (t42)
A rendszergaszda sem tudott rá képet varázsolni.Fogtam az egészet, és újrahúztam, viszont egyáltalán nem találok olyan drivert, ami felmenne rá
A Lenovo honlapján található driverek közül egyik sem akar települni.
Tudtok segiteni hogy honnan érdemes drivert szedni hozzá, persze olyan kéne, ami müködik is.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, hogy átpakolom a menteni való cuccokat.
Bár a céges rendszergazda nem biztos hogy fog örülni az újratelepitésnek
-
Ace Ventura
addikt
CSökkentett módban 10 percig csak villog a kurzor a képernyő balfelső sarkában, de tök sötét minden.
Azt az opciót is megtaláltam, de bármilyen beállitást csináltam a rendszer nem indult el, csak a win betöltőképernyőig, utána semmi.
A reinstallal nincsen gond, csak tele van céges cuccokkal, és azokat ki kéne mentenem, de nem tudom.3 órát szoptam vele tegnap.KilgoreTrout kijelzőcseréről nem tudok.

-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Kaptam egy IBM T42-es gépet, amire azt mondták, hogy bántja a tulaj szemét a kijelző.Eszközkezelőben láttam, hogy nincsen feltelepitve a vga drivere, leszedtem a honlapról a legfrissebbet, feltettem, de azóta nem ad képet a gép.Volt már BIOS reset is stb, de nem akarózik megjavulni.Külső monitorra kötve is sötét.HAng van, az XP rendben betölt, de nem ad képet.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Lenovo honlapján található driverek közül egyik sem akar települni.