- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Na visszakaptam ezt a gyönyötűséget (t42)
A rendszergaszda sem tudott rá képet varázsolni.Fogtam az egészet, és újrahúztam, viszont egyáltalán nem találok olyan drivert, ami felmenne ráA Lenovo honlapján található driverek közül egyik sem akar települni.
Tudtok segiteni hogy honnan érdemes drivert szedni hozzá, persze olyan kéne, ami müködik is. -
Ace Ventura
addikt
válasz
KilgoreTrout #10609 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, hogy átpakolom a menteni való cuccokat.
Bár a céges rendszergazda nem biztos hogy fog örülni az újratelepitésnek -
Ace Ventura
addikt
CSökkentett módban 10 percig csak villog a kurzor a képernyő balfelső sarkában, de tök sötét minden.
Azt az opciót is megtaláltam, de bármilyen beállitást csináltam a rendszer nem indult el, csak a win betöltőképernyőig, utána semmi.
A reinstallal nincsen gond, csak tele van céges cuccokkal, és azokat ki kéne mentenem, de nem tudom.3 órát szoptam vele tegnap.KilgoreTrout kijelzőcseréről nem tudok.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Kaptam egy IBM T42-es gépet, amire azt mondták, hogy bántja a tulaj szemét a kijelző.Eszközkezelőben láttam, hogy nincsen feltelepitve a vga drivere, leszedtem a honlapról a legfrissebbet, feltettem, de azóta nem ad képet a gép.Volt már BIOS reset is stb, de nem akarózik megjavulni.Külső monitorra kötve is sötét.HAng van, az XP rendben betölt, de nem ad képet.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest