- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Na visszakaptam ezt a gyönyötűséget (t42)
A rendszergaszda sem tudott rá képet varázsolni.Fogtam az egészet, és újrahúztam, viszont egyáltalán nem találok olyan drivert, ami felmenne ráA Lenovo honlapján található driverek közül egyik sem akar települni.
Tudtok segiteni hogy honnan érdemes drivert szedni hozzá, persze olyan kéne, ami müködik is. -
Ace Ventura
addikt
válasz
KilgoreTrout #10609 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, hogy átpakolom a menteni való cuccokat.
Bár a céges rendszergazda nem biztos hogy fog örülni az újratelepitésnek -
Ace Ventura
addikt
CSökkentett módban 10 percig csak villog a kurzor a képernyő balfelső sarkában, de tök sötét minden.
Azt az opciót is megtaláltam, de bármilyen beállitást csináltam a rendszer nem indult el, csak a win betöltőképernyőig, utána semmi.
A reinstallal nincsen gond, csak tele van céges cuccokkal, és azokat ki kéne mentenem, de nem tudom.3 órát szoptam vele tegnap.KilgoreTrout kijelzőcseréről nem tudok.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Kaptam egy IBM T42-es gépet, amire azt mondták, hogy bántja a tulaj szemét a kijelző.Eszközkezelőben láttam, hogy nincsen feltelepitve a vga drivere, leszedtem a honlapról a legfrissebbet, feltettem, de azóta nem ad képet a gép.Volt már BIOS reset is stb, de nem akarózik megjavulni.Külső monitorra kötve is sötét.HAng van, az XP rendben betölt, de nem ad képet.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest