Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
Ste
addikt
fent van a keyboard customize utlilty, de azzal nem tudtam beállítani külön funkciókat az Ibm gombra

sebajvalakinek van tapasztalata az Ibm féle akku kondícionálással kapcsolatban (múlt héten kipróbáltam, és 3 komoly Wh-át javított az akkun
van értelme csinálni rendszeresen? (gondolom soha nem lesz olyan jó mint új koréban volt)apropó, az mitől lehet, hogy a battery maximiser wizard mindig más értéket mutat mint a win akkumérője? sőt sokszor a fényerő változtatására sem reagál az általa mutatott hátralévő idő)
-
karesz501
senior tag
Meglepően egyszerűen lehet utólag is recovery partíciót csinálni, no para

Bert42: szerintem vidd be a gépet az IBM szervízbe, nem normális jelenség a 2+1 -nél a fagyás sem! Gond nélkül kell(ene) mennie, a lassabb időzítések miatt még dual módban is!
kraftxld: usanotebook elég korrekt áron forgalmaz, de én megkérdezném az IBM Magyarországot is, hátha. Valamint az ebay-en lehet még ilyen kütyükhöz korrekt áron hozzájutni, persze attól függ mi kell:
Essential Port Replicator
Advanced Mini Dock
Advanced DockNézegess, használtan itthon sajnos elég nehéz beszerezni ezeket...
Milyen kütyüt vettél?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest