Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
adnoctum18 #5241 üzenetére
Nekem ez gyanúsan merevlemezproblémának tűnik. Alapos lemezellenőrzés (nem rémlik, biosban nincs hdd-check?), esetleg gép szétszedése a HDD-csatlakozók ellenőrzése végett. Utóbbi eset engem is beszívatott már, akármilyen furán is hangzik.
Sian: wooow, szép állat. Ha nagyobbat akarnék egy szubnál, én is ezt vettem volna. Vagy HP 6910/6930-at.
p
-
parandroid
félisten
Tömören: profi VGA (tervezéshez), jobb minőségű, és nagyobb felbontással is elérhető kijelző.
Linuxhoz: IBM (Lenovo) azok közé a gyártók közé tartozik, akik tényleg komolyan veszik a Linuxos támogatást is. Én a Linuxról csak annyit tudok, hogy pingvin a jele, de ismerek olyanokt
, akik tényleg jók benne, és szerintük a Linux Thinkpadre lett kitalálva.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Bandikut #4125 üzenetére
Határozottan valami szoftveres katyvasznak tűnik. A hardveres kapcosló egyértelműen mindkét rádiót ki/be kapcsolja, a szoftveres menüből viszont elvileg tudnod kéne külön ki/be kapcsolni őket. Innét kezdve nincs más ötletem, mint hogy esetleg magát a kezelőszoftvert megnézni, hogy nincs-e frissebb (esetleg régebbi, de még működő) verzió.
p
-
parandroid
félisten
Nem kell keresni, dolgoztam németekkel, tudom, hogy alt gr+ a lenne az ä, sőt, azt is tudom, hogy alt gr + á a ß.
Csak nem akartalak zavarba hozni benneteket.
Mindezt frissen megcserélt billentyűs francia billentyűzeten.
[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40?
[FLAME OFF]Tabrev: Ha ugyanaz a modell, csak más képítés, akkor tutira igen. De erős a gyanúm, hogy amúgy is. Szvsz nincs nagy különbség a két proci gyakorlati hőtermelése között.
p
-
parandroid
félisten
Lehet vegzálni a malacperselyt: [link].
p
-
parandroid
félisten
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Silent Hill f teszt
- EAFC 26
- iPhone topik
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest