- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
adnoctum18 #5241 üzenetére
Nekem ez gyanúsan merevlemezproblémának tűnik. Alapos lemezellenőrzés (nem rémlik, biosban nincs hdd-check?), esetleg gép szétszedése a HDD-csatlakozók ellenőrzése végett. Utóbbi eset engem is beszívatott már, akármilyen furán is hangzik.
Sian: wooow, szép állat. Ha nagyobbat akarnék egy szubnál, én is ezt vettem volna. Vagy HP 6910/6930-at.
p
-
parandroid
félisten
Tömören: profi VGA (tervezéshez), jobb minőségű, és nagyobb felbontással is elérhető kijelző.
Linuxhoz: IBM (Lenovo) azok közé a gyártók közé tartozik, akik tényleg komolyan veszik a Linuxos támogatást is. Én a Linuxról csak annyit tudok, hogy pingvin a jele, de ismerek olyanokt
, akik tényleg jók benne, és szerintük a Linux Thinkpadre lett kitalálva.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Bandikut #4125 üzenetére
Határozottan valami szoftveres katyvasznak tűnik. A hardveres kapcosló egyértelműen mindkét rádiót ki/be kapcsolja, a szoftveres menüből viszont elvileg tudnod kéne külön ki/be kapcsolni őket. Innét kezdve nincs más ötletem, mint hogy esetleg magát a kezelőszoftvert megnézni, hogy nincs-e frissebb (esetleg régebbi, de még működő) verzió.
p
-
parandroid
félisten
Nem kell keresni, dolgoztam németekkel, tudom, hogy alt gr+ a lenne az ä, sőt, azt is tudom, hogy alt gr + á a ß.
Csak nem akartalak zavarba hozni benneteket.
Mindezt frissen megcserélt billentyűs francia billentyűzeten.
[FLAME ON]
Amúgy mondtam már, hogy ez az nc6000 simán van olyan jó, mint egy T40?
[FLAME OFF]Tabrev: Ha ugyanaz a modell, csak más képítés, akkor tutira igen. De erős a gyanúm, hogy amúgy is. Szvsz nincs nagy különbség a két proci gyakorlati hőtermelése között.
p
-
parandroid
félisten
Lehet vegzálni a malacperselyt: [link].
p
-
parandroid
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged